Moda & Stil Bekar bir kadın yüzük parmağına tektaş takamaz mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor evli değilim bir sebebi yok çok hoş buluyorum bu tarz ince yüzükleri kibar buluyorum. Takamaz mıyım? Yanlış mı anlaşılır? Bekar bir kadın yüzük parmağına tektaş takamaz mı? Cevapla Evlilik Soruları Kadın Soruları Yüzük Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Takar, isterse burnuna takar bu kimseyi ilgilendirmez. 1 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Taksın kime ne ben takardim birsürü hep soruyorlardı nişanlı mısın falan diye😂 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sevgilim varsa takarim kimse yanasmasin diye ahah 0 0 Yorumla
KediHerif Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Takabilirsin tabii ki bu konuda özgürsün fakat yanlış anlaşılmaya çok müsait. 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 410 cevap paylaştı. Kısmetin kapanır 🤣 canın ne isterse yapabilirsin uyuzum böyle kurallara 0 0 Yorumla
alicabbaringirnatasi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl bu ne be taşı görünmuyo kafam kadar olmazsa takmam 1 0 Yorumla
Aysegullerrr Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evlenmek istiyorsanız takmayın bence 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Kendi kısmetini kapatır bence iyi bir fikir değil. 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Takar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Takar, isterse burnuna takar bu kimseyi ilgilendirmez.
Taksın kime ne ben takardim birsürü hep soruyorlardı nişanlı mısın falan diye😂
Sevgilim varsa takarim kimse yanasmasin diye ahah
Takabilirsin tabii ki bu konuda özgürsün fakat yanlış anlaşılmaya çok müsait.
Kısmetin kapanır 🤣 canın ne isterse yapabilirsin uyuzum böyle kurallara
şirkette kendine çiçek gönderen biri vardı, onun gibi bir şey 😂
Bekar kızlar yüzük takmaz yüzüğü evliler takar
bu ne be taşı görünmuyo kafam kadar olmazsa takmam
Fotoda ki yüzükte taş yok la
Takabilir ne alaka takmaz dye?
Takma kısmetin kapanır
Evlenmek istiyorsanız takmayın bence
Kendi kısmetini kapatır bence iyi bir fikir değil.
Takar
ben takiyorum
Takabilir
Yani evli ya da nisanli oldugunu dusunurler
Taş nerede? 😂
takamaz