AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
asla. evleneceğim adam zaten ateist olmalı en önemli kriterim. ayrıca kimse benim bedenim ve hayatım hakkında karar veremez fikir bile sunamaz aklını alırım adamın!
Çok büyük günah. Allah doğru yola gelmeyi nasip etsin size inşAllah.
Tesettür kuranda hangi ayette var?
Bunu diyen dinden çıkar
Soruma cevap verebilecek misin.. ?
Her ayetinde var
Ben sana desem ayet ve sure adı ile cevap veririm cahil müslümanların deyimi ile her ayetinde var demem , özür dilerim. En büyük eksiğimiz okumamak ve denilenlere inanmak.
@İndeepth
"Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31)
@Chngrkrl0034 Bu anlattığın Örtün ayetinin günümüze uyarlanması biliyor musun? o ayette HIMAR diye bir kelime vardır anlamı nedir biliyor musun?
Ayrıca cahiliye döneminde ziynet dediği organlar değil takılardır yakanızı örtün derken takılarınız ayağınızı yere ser vurmayın derken ayağında ki halhalın ses çıkarmaması içindir. Cahiliye döneminde kadınlar üryan gezerdi , örtün ayeti siz onlardan farklı olun diye söylenmiştir.
@İndeepth
Sen beni herhalde araştırmaci din bilimci sandin. Örtü ile ayet sormuşsun işte sana ayet. Boş yapma
Allah doğru yola soksun..
@Chngrkrl0034 o ayette tesettür var mı okuduğunu anlamayan.
@İndeepth yok mu sivri zekalı
@Chngrkrl0034 tam bir dindar yobazsın, biraz araştır öyle yorum yap.
@İndeepth araştırdığın için ne olduğun bile belli olmuyor. Aklınca kendini bu halt sanıyorsun...
Cahiliye döneminde kadınlar üryan geziyordu da şimdi üryan gezmiyor mu yani sen bakınca ne görüyorsun?
Nerde yaşıyorsun gerçekten gel sana çay kahve ismarlim bu konuyu sohbet edelim. İstanbul misin
@Chngrkrl0034 üryan demek çıplak demek.. köle pazarında satılan kadın demek. Sen bakınca çıplak görebilirsin ben görmüyorum..
@İndeepth tamam çıplak demek doğru ee peki günümüzde çıplak giyim yokmu şimdi bunu mu iddia ediyorsun.
@Chngrkrl0034 Senin bakışına bağlı
İki yaşlı adam otururken yanlarından iki açık giyimli kadın geçer başlarlar söylenmeye başımıza taş yağacak diye. Daha sönra iki kadın geçer kapalı çarşaflı, kadınlar gidince başlarlar söylenmeye ulan bu çarşafın içinde süt gibi beyaz bir vücut olur değil mi. 😂
@İndeepth soruya cevap vermiyorsun. Falanda filan da kabul etmiyorsun.
@Chngrkrl0034 Sen üstteki ironiyi bile anlamamışsın demek ki bu kadarsın. :D
@İndeepth bırak şimdi ironi felan hepsini anlıyorum ben merak etme.
@Chngrkrl0034 Belli belli diyanetin tarif ettiklerindensin.
@İndeepth İstanbul iseniz buyrun size kahve vs ismarlim. Bu konuda gerçekten samimice sohbet edelim.
@Chngrkrl0034 Tekirdağ dayım.
@İndeepth yakınız kardas ister sen beni misafir et ister ben seni misafir edeyim
@Chngrkrl0034 Bu tesettür ayeti değil ki, üryan gezmemek için de tepeden tırnağa kadar kapanmaya gerekmez.
günahsa günah, ne güzel işte.
@Mirashdhdjdjdjjdjfjf 👍
Hayır istemem de senin olayın ne burada dinle ilgili bir sürü paylasım
Açık olmak en güzeli. Kapalılarda d vitamini eksikliği oluyor güneş görmedikleri için.
Çok ayıp. Günaha giriyorsunuz
Bu benim düşüncem ben kapalı sevmiyorum
Allah doğru yola gelmeyi nasip etsin.
Ahaha ben doğru yoldayım zaten sonuna kadar açıklığı savunacağım.
Günah
Günahsa bana günah kendine odaklan millete karışıp durma
Bu işler kocanın istemesiyle olmaz kişi kendi isteyecek.
Hayır el hareketi çekerim n*hhh git kendine başka kız bul derim
Kesin bir şey diyemem ama kapanmak Allah için olmali eşim ya da ailem için değil.
Bu insanın kendi isteği ve kararı olmalı birinin zoruyla olursa zaten olmaz
Girmem kocam madem tesettürlü arıyordu tesettürlü bir kadınla evlenseydi
Belki fantezi yapacak
Giren de olur girmeyen de eşlerin arasında ki etkileşime bağlı
Zaten feraceliyim
Ne güzel. Allah daim etsin.
Allah razı olsun teşekkür ederim
Hayır
Neden
Bir insanın dini tercihlerini etkilemeye çalışmak bana göre çok çirkin bir davranış
Baş örterek Müslüman olunmaz ben Müslümanı deyip yönetimlerde yer alanlar devleti soyuyor yetim haklarını yiyor milletin hakkina el uzatıyor. Onlar herkesi dinden imandan ettin onların öyleleri varki fuhuşa oglanciliğa göz yumuyor onları koruyor
aslaa ben bunu sadece allah icin yaparım beni tanıdıgında acıksam oyle kabul etmeli
Tesettür itikadı bir konudur.
Kocan ya da bir başkası dedi diye değil.
Zaten tesettürlüyum
Türkler din düsmani
İstemem oda girmesin 😂
İster miyim girmesini bilmiyorum
<kocam isterse tabi neden olmasın.
Girmem
Hayır tabiki
@Hortlaklalaa hatır kalmadımı peki ozaman
@GüneyM hatır mı konu kalpten gelen bişey bu kocadan degil
Anladım kalmamış
Girerim ayol
Hayır asla