Sadelik ya da spor giyim seven biriyim. Hafif bir makyaj ve sade bir beyaz elbise giysem çok mu basit durur? İlla ki aşırı şık mı olmam lazım? 🙄
Bı de beyaz elbise gelinlik gibi mi durur yaa ilk buluşma da evlen benimle der gibi durmak istemiyorum 🌝
Sadelik ya da spor giyim seven biriyim. Hafif bir makyaj ve sade bir beyaz elbise giysem çok mu basit durur? İlla ki aşırı şık mı olmam lazım? 🙄
Bı de beyaz elbise gelinlik gibi mi durur yaa ilk buluşma da evlen benimle der gibi durmak istemiyorum 🌝
Bence hiç abartılı dekolteli mini falan giyme neysen sen öyle ol illaki bir erkek seni beğenmesi için öyle giyme sen kimse kimse için köle falan değilsin şunu da söyleyeyim biz başkalar için çabalıyoruz onlar bizim için çabalamıyor belki bakalım karşındaki nasıl olacak en güzel ol abartısız giy
Cevap
12Cevap
spor bence elbise de olabilir
Bence elbise giy daha iyi olur ama beyaz giyme başka renk giy
elbise günlük ise giy yani buluşma abartilicak bi durum degil her zamanki gibi giyip gidebilirsin
Keyfin ve kahyasi nasıl bi elbise giymeni istiyorsa onu giy
Yok be abartma elbise falan. Şort ve tişört giy git
Beyaz dan emin değilsen de farklı güzel çiçekli yazlık bir elbise giy, hafif makyaj yap
Valla baştan yazayım. Öyle sırt, bacak, göğüs dekolteli falan giyinme
Erkekler sever böyle şeyleri aslında ama hayret ettim bu yoruma. Gerçekten.
Sevmiyorum kardeşim güzel değil açılmadan da güzel olunabiliyor emin ol. Ayrıca erkekler sever ne, senin bize bağlı değilsin ki. Kendinizi köle olarak veya yem olarak görmeyin. Basit giyin buluşma bu
Bence hafif makyaj ve sade beyaz bir elbise çok şık durur abartırsak erkeğe daha istekli görünürmüşüz gibi hissediyorum ben
Niye bu kadar sıkıyorsunz kendinizi. Normal olun doğal olun. Fazla abartıdan kaçının. Bakımlı olsanız yeterli
Siyah yirtmacli dar bir elbise, altina spor ayakkabi. Devam ettt
Sade olmalısın bence sadelik her zaman kazanır
Doğal ol bakem sade ol
Normalde nasıl giyiniyorsam, öyle giyinirim.
Kot etek crop idealdir müthiş ikili 😂
Bluejean, klasik gömlek , ceket, topuklu
kendini nasıl rahat hissediyorsan
Mini etek 😂
Sadee
Dekolte tayt
Dekolte şort mini etek vs.
Sade giyin
Nerde bulusacaginiza bagli
diz üstü prenses yaka bi elbise giy
sıcak olsun
Kendin ol