Moda & Stil İlk buluşmada nasıl bir kombin yaparsınız? Yagiz-_- Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İlk buluşma da nasıl giyinirsiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel İlk buluşmada nasıl bir kombin yaparsınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sjsjsjssjahsjw Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Ben pespembe giyinmiştim. Pembe tayt , pemge crop ve pembe bir kaban. Pembe ayakkabilar birde.Güzel günlerdi... 1 7 Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Aklı kalmıştır ;) Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Yok be ne aklı kalmasi. Sicti agzima Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Aaa neden Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Boynuzladin beni 2 yılımı çöp etti Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Şrfszmiş Yorumla sjsjsjssjahsjw +1 yıl Öyle zaten. boş ver geldi gitti Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Aynen öyle salla Yorumla
EbruCakmakk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İlk buluşmada öyle etek, elbise tarzı bir şey giyeceğimi sanmıyorum. Açık mavi pantolon üstüne bluz yeter. 4 0 Yorumla
Smy95 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bende krem kazak mavi Jean kot krem rengi ceket ve kırmızı çiçekli basortuyle gitmiştim 1 0 Yorumla
BilgiBağımlısı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl Çicekli bir elbise altına babet/ spor ayakkabı ve ya beyaz v yaka tişört altına şort olabilir takilarla da daha da şıklastirirdim. 1 2 Yorumla BilgiBağımlısı +1 yıl Babet değil sandalet * Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Güzel Yorumla
Tokdüşünür Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Mevsim olarak artık tişört giyme zamani geldi. Pantolon tişört giyip bulunabilirsin. İstersen yanında bi kot ceket istersen giyebilirsin 0 0 Yorumla
Enessizm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Takım elbise Alttan beyaz Kot pantolon ama alman kot u alırdım 1 0 Yorumla
oscar1 Takip Et Xper 1 Yaş: 50 +1 yıl Yakışanı giyerim en iyi kombin 1 2 Yorumla Yagiz-_- +1 yıl En son ne zaman buluştun Yorumla oscar1 +1 yıl 3 saat önce Yorumla
Wgulcn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Pijama hdhd 2 2 Yorumla Yagiz-_- +1 yıl Aferin ayıcıklı olsun ama Yorumla Wgulcn +1 yıl Damam djdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben pespembe giyinmiştim. Pembe tayt , pemge crop ve pembe bir kaban. Pembe ayakkabilar birde.
Güzel günlerdi...
Aklı kalmıştır ;)
Yok be ne aklı kalmasi. Sicti agzima
Aaa neden
Boynuzladin beni 2 yılımı çöp etti
Şrfszmiş
Öyle zaten. boş ver geldi gitti
Aynen öyle salla
İlk buluşmada öyle etek, elbise tarzı bir şey giyeceğimi sanmıyorum. Açık mavi pantolon üstüne bluz yeter.
Bende krem kazak mavi Jean kot krem rengi ceket ve kırmızı çiçekli basortuyle gitmiştim
Çicekli bir elbise altına babet/ spor ayakkabı ve ya beyaz v yaka tişört altına şort olabilir takilarla da daha da şıklastirirdim.
Babet değil sandalet *
Güzel
Mevsim olarak artık tişört giyme zamani geldi. Pantolon tişört giyip bulunabilirsin. İstersen yanında bi kot ceket istersen giyebilirsin
Takım elbise Alttan beyaz Kot pantolon ama alman kot u alırdım
Hiç Buluşmam olmadı
Kot ceket beyaz t-shirt jean
Yakışanı giyerim en iyi kombin
En son ne zaman buluştun
3 saat önce
Pijama hdhd
Aferin ayıcıklı olsun ama
Damam djdj
ilk buluşmam olmadı