Moda & Stil İlk buluşma için kombinim nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Gençler ben değilim coşmayın sjsj İlk buluşma için kombinim nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Düzgünbiri Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Saç makyaj çok güzel ama kombini beğenmedim ben siyahtan biraz uzağım sanırım hele bahar ve yaz aylarında😂 1 0 Yorumla
BaharAmaYagmursuz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sen ne giysen yakışır diyecektim güncellemeyi gördüm dsklfalkf Kıyafet çok hoş bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de ya bunlar zevksiz Yorumla
lashere Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Bu havada deri mi giyilir neyse zaten fake foto 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibi Yorumla
IEpinEphrinEI Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Genelde böyle ağzın açık mı geziyosun çok itici duruyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben değilim kombini sordum Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Tırnaklara bak be giyimden çok onlar dikkat çekiyor 😂 0 0 Yorumla
jsaoowwowp Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Hayır saçmalama iğrenç ilk bulusmaya böyle gidilmez 0 0 Yorumla
Giraybayhan1 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl kanka fotoğrafın fake olması dışında bir sıkıntı yok 😂 ama kombin iyi gibi duruyor 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. Kombin bence çok iç kapatıcı renk açısından siyah giyinemezdim bu sıcak havada ben olsam 0 0 Yorumla
Kani666 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Baya güzel kız da sen değilsin onu biliyorum. Kombin de güzel 0 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzel , sende güzelsin kombinde güzel akdsjfk 0 0 Yorumla
Qwespo Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl İlk için fazla abartı gibi cocuk gorunce dicek bu boyleyse sonra kim bilir nasil olur gidince aklina baska bisi gelcek eglenicek seninle ama yinede sen bilirsin 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne gelir mesela Yorumla Qwespo +1 yıl Eğlenir yani kankasevgili icin degil baska bisi anladin sen Yorumla Soran +1 yıl Bı konuşalım mı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yüzükle kolye takım hee? güzel.. ilk buluşma için iyi.. arabada hele. 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tüh.. iyi diil ozaman 🤷♂️ Yorumla
Çılgın_adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl benim yanıma böyle gelsen 1-0 yenik başlardın 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Hazırım diyorsun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neye:d Yorumla ucankazmorton +1 yıl Buluşmaya ve sonrasina Yorumla Soran +1 yıl Sonrası? Yorumla ucankazmorton +1 yıl Seks Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 908 cevap paylaştı. bu tırnaklarlsn mı gidecen 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Moda & Stil konusunda 629 cevap paylaştı. Fenaa. Ama tırnaklar abartı 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Kötü. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla TheLaady +1 yıl Tarz yaratmaya çalışmışsın belli ki ama inanılmaz basit durmuş. Yorumla Soran +1 yıl Guncelledim de aslında soruyu ben değilim yanlış sormuşum bilmem benim kombin çok hoşuma gitmişti Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kötü bence. 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Seksi bir kombin 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 801 cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. dekotle az knkas 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Dimi ya Yorumla Memoo00007 +1 yıl tabi knka Yorumla Soran +1 yıl Göğüs dekoltesi eklenmeli Yorumla Memoo00007 +1 yıl Göğüs dekoltesi olsa okey zaten ya gerisi olmaz yoksa Yorumla Soran +1 yıl Ne jsj Yorumla Memoo00007 +1 yıl Göğüsler bıcır bıcır görünmeden olmaz sfsdfsd Yorumla Soran +1 yıl Yani bencede sjsj Yorumla Memoo00007 +1 yıl Neyse durduk yere memelerle girme aklıma sdfsdfd Yorumla Soran +1 yıl Etkilermi ki Yorumla Memoo00007 +1 yıl Beni iki çift meme etkiler büyük ise hlee :D Yorumla Soran +1 yıl Ya burada çoğu erkek küçük seviyorum falan yazıyo sorulara Yorumla Memoo00007 +1 yıl Yok ben büyük seviyorum :D Elime verseler saatlerce oynarım o derece :D Yorumla Soran +1 yıl Sjsj Yorumla Memoo00007 +1 yıl Senin de büyük galiba sfsdfsd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Saç makyaj çok güzel ama kombini beğenmedim ben siyahtan biraz uzağım sanırım hele bahar ve yaz aylarında😂
Sen ne giysen yakışır diyecektim güncellemeyi gördüm dsklfalkf
Kıyafet çok hoş bence
Bence de ya bunlar zevksiz
Bu havada deri mi giyilir neyse zaten fake foto
Senin gibi
Genelde böyle ağzın açık mı geziyosun çok itici duruyor
Ben değilim kombini sordum
Tırnaklara bak be giyimden çok onlar dikkat çekiyor 😂
Hayır saçmalama iğrenç ilk bulusmaya böyle gidilmez
kanka fotoğrafın fake olması dışında bir sıkıntı yok 😂 ama kombin iyi gibi duruyor
Kombin bence çok iç kapatıcı renk açısından siyah giyinemezdim bu sıcak havada ben olsam
Baya güzel kız da sen değilsin onu biliyorum. Kombin de güzel
Güzel , sende güzelsin kombinde güzel akdsjfk
İlk için fazla abartı gibi cocuk gorunce dicek bu boyleyse sonra kim bilir nasil olur gidince aklina baska bisi gelcek eglenicek seninle ama yinede sen bilirsin
Ne gelir mesela
Eğlenir yani kankasevgili icin degil baska bisi anladin sen
Bı konuşalım mı
yüzükle kolye takım hee? güzel.. ilk buluşma için iyi.. arabada hele.
tüh.. iyi diil ozaman 🤷♂️
Kötu nerden buluyorsunuz saçma sapan parçaları
benim yanıma böyle gelsen 1-0 yenik başlardın
Hazırım diyorsun
Neye:d
Buluşmaya ve sonrasina
Sonrası?
Seks
Uyum desen yok gitme bence sen
Kötü kombin yapmıssın
Direk kalkardı ben olsam
bu tırnaklarlsn mı gidecen
o sırada eşofman t-shirt giden ben
Bence fazla olmus
sonrakine şalvarlamı gitmeyi planlıyosun
ne kadardır konusyonuz
Fenaa. Ama tırnaklar abartı
Kötü.
Neden
Tarz yaratmaya çalışmışsın belli ki ama inanılmaz basit durmuş.
Guncelledim de aslında soruyu ben değilim yanlış sormuşum bilmem benim kombin çok hoşuma gitmişti
Bana uyar doğrusu.
Kötü bence.
Seksi bir kombin
Berbat
sen degılsen ne ıse yarar
Iyi.
Begenmedım
Üst iyi ama altındaki kötü.
Alt ve üst uyumlu değil.
İdare eder
güzel
Cok guzel davetkar ve uğrastirmicak bir giyisi