Moda & Stil İlk buluşma için kombin nasıl? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Bu kombin nasıl ilk buluşmada giymek istiyorum güzel mi sizce Güncellemeler+1 yıl Karar verdim arkadaşlar üst kesin olacak ama alt için başka jeanlar da denicem hepinize çok teşekkürler yorumlarınız için 💖 İlk buluşma için kombin nasıl? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
BirazBakıpGitceemBen Takip Et Xper 6 Yaş: 86 , eic 100% +1 yıl Bluz çok güzel ama ilk buluşma için biraz iddialı geldi. Pantolonun rengini beğenmedim bluzla uyumsuz.. 1 0 Yorumla
Göçmen_kızı35 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Siyah ve gri giyme bence daha cıvıl bisey veya elbise giy 1 0 Yorumla
AsabiÖküz Takip Et Master Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kadinim olsaydin eğerKotla gelmeni istemezdimBuluşmaya... 1 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. jean çok mu güzel yoksa mankene mi yakışmış çözemedim 1 0 Yorumla
YetkisizMercii Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Senin de görseldeki abla gibi memen yoksa kötü bir tercih değil 1 0 Yorumla
snnbeslq Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 918 cevap paylaştı. rahat ve sıradan bence ilk buluşma için abartısız ve yeterli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya çok teşekkürler 😊 Yorumla snnbeslq +1 yıl rica ederim sadece omuzlardan sütyen askısını göstermemeye dikkat et bu bluzda çok kötü durur askı :/ şimdiden mutluluklar :) Yorumla Soran +1 yıl Ya omuzlar ayarlanabiliyor yani kapalı da kullanılabilir ben rahat etmek için kapalı kullanmayı tercih edicem yine de teşekkürler tavsiye için 😊 Yorumla snnbeslq +1 yıl ama kapalıda bu kadar şirin durmayabilir yinede tercih senin rahatlık bence önemli rahat olamazsan eğer bu her haline ve hareketine yansır :) Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bluzun önü çok açık daha kapalı birşey yok mu? 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Önü ayarlanabilir yani kapalı da kullanılabiliyor Yorumla
konuşanvakvak Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Buluştuğum kızların %80'i böyle geliyor. Özellikle şu grimsi pantolonu bedava mı dağıtıyorlar? 0 0 Yorumla
onurdio Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olur bu şekilde sade ve iyi. Mavi pantolon kot daha iyi olur bu arada 0 0 Yorumla
stella__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Altına bence bu renk kot giyime 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Ne renk olsun sence? Yorumla stella__ +1 yıl Mavi jean da çok hoş olur beyaz da güzel olur. Bi dene istersen Yorumla Soran +1 yıl Olur teşekkürler tavsiye için beyaz olmaz çünkü gezicez biraz kirlenme ihtimali çok yüksek 😂ama mavi denerim 🌸 Yorumla stella__ +1 yıl Aa evet ozmsn dene en güzel en rahay hissetigin hangisi olursa onu giy bol eģlenmeler ozman sizee rica ederimm😍🌹🙏 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim 💖🌸 Yorumla stella__ +1 yıl 🌹😘😍😻 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Altına gri pantolon olmasın. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Mavi Jean mi olsun? Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Denerim😊 Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl :) Yorumla
Live_man Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Çok iyi olur üst siyah alt gri tam bir gece terörü gibi gece ise buluşma çok kamufile olur 1 0 Yorumla
Ebruu0879 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Mükemmel de pantolon yukarıdaki gibi açık renk olsa daha güzel olur 1 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Fena değil ama daha farklı bir şey de olabilirdi 1 0 Yorumla
Üyeymiymiş Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bol siyah pantolona güzel durur bence🌸 1 0 Yorumla
By_eMPati Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl açık mavi bir jean daha çekici gösterir... 1 0 Yorumla
plyssabvdundhk Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Üst güzelde pantolon kötü 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Mavi Jean mi olsun? Yorumla plyssabvdundhk +1 yıl Eveeeett Yorumla Soran +1 yıl Tamam denicem teşekkürler 🥰 Yorumla plyssabvdundhk +1 yıl <3😚 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Gayet şık bence 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ❤️ Yorumla
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Güzel, beğendim 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 💖 Yorumla
__Nida__ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl Güzel 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🤍 Yorumla
orbital-e3 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl :( :( Ten rengin çok güzel. O kişinin yerinde olmak istiyorum şu an... 0 0 Yorumla
yeşimkayaa11 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🌸 Yorumla
Herseyiibilenadam Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Ayakkabı uygun değil. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ayakkabı o olmayacak zaten Yorumla Herseyiibilenadam +1 yıl nasıl var? Yorumla Soran +1 yıl Henüz ayakkabıya kadar vermedim ama spor olur yine Yorumla Herseyiibilenadam +1 yıl kırmızı olsun. Yorumla Soran +1 yıl Bakarım teşekkürler 😊 Yorumla Herseyiibilenadam +1 yıl Olabilir. Yorumla
uzaylı_tony Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 324 cevap paylaştı. harika çok begendim :d 1 0 Yorumla
Painkiller57 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Güzel. Çok abartılı şık elbiselere gerek yok. 1 0 Yorumla
ceydosss_xxx Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl cooookkk sevdimmmmm 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cooook teşekkürler 💖 Yorumla
evliyimmm Takip Et Xper 6 Yaş: 46 +1 yıl gecenin nasıl biteceğine bağlı :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gece? Sabah buluşup kahve icicez sadece Yorumla evliyimmm +1 yıl sabah için bile etkileyici :) Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı. cekici 0 0 Yorumla
karizmatizm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Fazlasıyla seksi bu kadar seks olmaya gerek var mı 0 0 Yorumla
FONDÜÜÜ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 683 cevap paylaştı. Hoş gözüküyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Bluz çok güzel ama ilk buluşma için biraz iddialı geldi. Pantolonun rengini beğenmedim bluzla uyumsuz..
Siyah ve gri giyme bence daha cıvıl bisey veya elbise giy
Kadinim olsaydin eğer
Kotla gelmeni istemezdim
Buluşmaya...
jean çok mu güzel yoksa mankene mi yakışmış çözemedim
Senin de görseldeki abla gibi memen yoksa kötü bir tercih değil
rahat ve sıradan bence ilk buluşma için abartısız ve yeterli
Ya çok teşekkürler 😊
rica ederim sadece omuzlardan sütyen askısını göstermemeye dikkat et bu bluzda çok kötü durur askı :/ şimdiden mutluluklar :)
Ya omuzlar ayarlanabiliyor yani kapalı da kullanılabilir ben rahat etmek için kapalı kullanmayı tercih edicem yine de teşekkürler tavsiye için 😊
ama kapalıda bu kadar şirin durmayabilir yinede tercih senin rahatlık bence önemli rahat olamazsan eğer bu her haline ve hareketine yansır :)
Bluzun önü çok açık daha kapalı birşey yok mu?
Önü ayarlanabilir yani kapalı da kullanılabiliyor
Buluştuğum kızların %80'i böyle geliyor. Özellikle şu grimsi pantolonu bedava mı dağıtıyorlar?
Olur bu şekilde sade ve iyi. Mavi pantolon kot daha iyi olur bu arada
Altına bence bu renk kot giyime
Ne renk olsun sence?
Mavi jean da çok hoş olur beyaz da güzel olur. Bi dene istersen
Olur teşekkürler tavsiye için beyaz olmaz çünkü gezicez biraz kirlenme ihtimali çok yüksek 😂ama mavi denerim 🌸
Aa evet ozmsn dene en güzel en rahay hissetigin hangisi olursa onu giy bol eģlenmeler ozman sizee rica ederimm😍🌹🙏
Çok teşekkür ederim 💖🌸
🌹😘😍😻
Altına gri pantolon olmasın.
Mavi Jean mi olsun?
Olur
Denerim😊
:)
Çok iyi olur üst siyah alt gri tam bir gece terörü gibi gece ise buluşma çok kamufile olur
Mükemmel de pantolon yukarıdaki gibi açık renk olsa daha güzel olur
Üst güzel ama altı tekrar düşün
Fena değil ama daha farklı bir şey de olabilirdi
Bol siyah pantolona güzel durur bence🌸
Olur bence neden olmasın.
Üstü bengendim cidden hoş 🌸
harika görünüyor ama etek kullan
açık mavi bir jean daha çekici gösterir...
Kız güzelse gerisi teferruat
Üst güzelde pantolon kötü
Mavi Jean mi olsun?
Eveeeett
Tamam denicem teşekkürler 🥰
<3😚
Gayet şık bence
Teşekkürler ❤️
Güzel, beğendim
Teşekkürler 💖
Güzel
Teşekkürler 🤍
:( :( Ten rengin çok güzel. O kişinin yerinde olmak istiyorum şu an...
Güzel
Teşekkürler 🌸
Güzel de bu kadar takma
Ayakkabı uygun değil.
Ayakkabı o olmayacak zaten
nasıl var?
Henüz ayakkabıya kadar vermedim ama spor olur yine
kırmızı olsun.
Bakarım teşekkürler 😊
Olabilir.
harika çok begendim :d
Pantolon sizi kangren yapmıyor mı yav
Çok sıkı
Güzel. Çok abartılı şık elbiselere gerek yok.
Harika bence bayılıp kalır
İyi bence
Güzel iyi.
İkinci iyiymiş
Yaani evet
Çok güzel
Çok iddialı, sade olabilir
güzel bence
Güzel giy
güzel
güzels
Normal, uygun.