Güncellemeler
+1 yıl
Cevappp
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar 20 yaşındayım. Günlük olarak giymek istiyorum. Siyah çorapla birlikte. Sizce bu 2 elbiseden hangisi. Ve altına topuklu mu giymeliyim yoksa siyah oxford tarzı bir ayakkabı mı?
1. elbise

2. elbise

Topuklu da şöyle

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Siyah çorap demeseydin keşke.
Neden?
Ben dahil çoğu erkek bayılıyor.
Siyah çorap libidoyu tavan yaptırıyor 😂
Ya erkekler tarafından beğenilmek güzel bir şey. Ama böyle gelsinler benimle konuşsunlar modunda değilim o yüzden sorun yok
Anladım. Seksi duruyor diyecektim de haddimi aşmıyım dedim :D evet, beğenilmek güzel bir şey.
Yani sizin tarafınızdan bakınca, açık giyinip ilgi çekmeye çalışan biri gibi gözüküyor olabilirim. Ama zaten güzelim ve hiç böyle giyinmemiştim. Heves ettim 😅 ve illa bakacaklarınıda biliyorum ama içlerinden baktıkları sürece sorun yok
Senin özelinde yazmadım aslında genelde ten rengi ve siyah çorap hem şık hem seksi :D yoksa sana lafım yok. Karışmaya da hakkım yok zaten.
Knk kız atarlı yaa 😂
@meraklı0052 Yok dostum ya iyi biri gibi :D
iyi biridir zaten de fazla atarlı 😂
@meraklı0052 Hem iyi hemde atarlıyım.
Hmm en sevdiğimden
Senin yaptığın gider, benim hoşuma gider asena
Yürü be knk
@meraklı0052 Kanka justin bieber'a benziyon dalga geçmek için söylemiyorum da
Oo eyw knk teşekkür ederim
Bence topuklu giy çorap falanda giyme
birinci
pek günlüğe uygun degiller ya
1. elbise
1. Elbise çok hoş
Ya sizce günlük için hangi elbise daha iyi. Birde topuklu ayakkabı bu resimdeki gibi önü kapalı mı daha iyi olur yoksa açık mı?
1. Elbise diyorum topuklu ayakkabı içinde resimdeki gayet iyi bence güzel seçimler.
Teşekkür ederim
1. Elbise topuklu 😋
Ya 2. elbise daha güzel değil mi? Bu arada önü açık topuklu mu iyi olur yoksa kapalı mı?
Erkek gözüyle birinci elbise daha seksi duruyor ama altına siyah çorap giy tabi ki. Ayriyeten önü açık topuklu Güzel olmaz, kesinlikle kapalı olması lazım.
Bence de ama daha sivri olanından yani nasıl desem bu topuklu aşağı doğru inmiş ya hani v şeklinde ama oval bir şekilde inmiş birde oval gitmeyen şekilde olanlar var o tarz mı alsam acaba
Rahat giyip çıkarabileceğin bir topuklu olsun, kafede vb otururken altında siyah çorap varken ayakkabının birini diğer ayağınla çıkarırsın ayak tabanlarının güzel gözükmeme şansı yok zaten o şekilde. İnan elde edemeyeceğin erkek olmaz o şekilde.
Birini elde etmeye çalıştığımı da nerde çıkardınız. Evet, bir erkek tarafından beğenilmek hoş ama daha fazlası olamaz.
Örnek verdim sadece.
Örneğiniz size kalsın. Teşekkür ederim fikir için
Kusura bakmayın, iyi günler.