Geçen Yaz bipolar bozukluk teşhisi kondu ve hastalığım gittikçe ağırlaşıyor yalvarıyorm. yardim edimn?

Hastane de yattım 15 gün çıktım ilaçlar vs iyi döneme girdin sonra okula döndüm hoslandim biri vardı baya flört ediyorduk sonra benim yakın arkdasimdan hoşlandımi dedi bana ben soktum kızı da aramıza sevgili oldular ikisi ile de büyük sorunlar yaşadım ve o çocukla eğlence mekanına gittik onunn arkadaşı tarafından tacize uğradım ve beni en güvendim deger verdim insanlar yüzünden ağır şeyler yaşadım ve hastalığım daha da ilerledi 4_5 ay onun depresyonu çektim okul kapandı ve hayatıma biri girdi zar zor güvendim ve bağ kurdum sevgili olduk ve oda beni terk etti şu an olcek gibi hissediyorum keşke bu hastalık olmasaydı bende kimseyi hayatım da tutamıyorum ya da favori kişimi. kaybedimve ölümden beter bı hal alıyorum çocukdan beri ağır şeyler yaşadım ve şu an piskolojik olarak bu seyekri yaşıyorum ikili ilişkiler kız erkek aile anne baba fark etmez hepsi kötü dayanamıyorum artık

Geçen Yaz bipolar bozukluk teşhisi kondu ve hastalığım gittikçe ağırlaşıyor yalvarıyorm. yardim edimn?