lütfen bana yardımcı olun artık içim içimi yiyor sevmek istiyorum sevemiyorum bağımlılık haline geldi saatlerce birisiyle bakışıyorum olay orada kalmasın istiyorum onu daha çok istiyorum numarasını alıyorum 1 2 gün konuştuktan sonra o an ki istek arzu her şeyimi kaybediyorum arzu ettiğim kişiler çirkin de değil güzel kadınlar , kızlar hayalim de canlandırdığım gibi ama bunu neden yaptığımı bilmiyorum geçmişim de bir sürü travmam acaba ondan mı oluyor ya da yakışıklı biriyim boyum 1.85 atletik güzel bir vücudum sivri bir çenem güzel saçlarım ve güzel kirpiklerim var acaba kendimi bu kadar çok beğenmiş olduğum için kendimi birilerine layık görmemem gibi bir durum mu var lütfen dalga geçmeyin ne varsa yazdım buraya güzel cevaplar verin eksik bir şey yazdıysam siz tamamlarsınız soru sorabilirsiniz cevap veririm.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende aynı durumu yaşıyorum ya kötü oluyor cidden karşı taraf için de 🥲
Seninle biraz konuşabilir miyiz sen bana anlat ben sana anlatayım olur mu
kaygılı bağlanamama mıydı öyle bi psikolojik rahatsızlık vardı ona benziyo
Bakıyorum hemen kaygılı bağlanamama ne demek diye.
Kaygılı bağlanamama değil kaygılı bağlanma imiş onun adı.
evet doğru yazarken de garip gelmisti zaten elsöspmshxpsmxh
Ve anlamı birinin seni terk edeceğinden korkam cart curt diyo beni anlatmıyor ben ondan korkmuyorum terk etmek istiyorsa kendisi bilir benim derdim benimle iyice kötü bir hal almaya başladı ayran gönüllükte başladı herkese bakmak istiyorum bana baksınlar istiyorum gibi şeyler oluşuyor içim de
anladımm korkunçmus biraz, acaba herkesin ilgisini istediğin için mi böyle
Önceden ailem olsun başkları olsun hiç ilgi göstermezdi büyüdüğüm de böyle oldu ondan da olabilir bilmiyorum ama şu an fazlasıyla ilgi görüyorum galiba daha fazlasını istiyorum herkes bana özel muamele çeksin istiyorum olabilir güzel bi hipotez
bence küçükken ilgi açlığı çekmen ile alakalı olabilir:/
🥶🥶
aşka diil ulaşılmaz olana tutkun.
ayrıca erkeğin kirpigi güzel olmucak yakışmıyor kıvrık uzun kirpik sadece kadına yakışır 💅 😌
Yakışıırr yakışırr
Umarım kurtulursun bu durumdan ya
Ama nasıl kurtulucam oturup kurtulmayı beklersem sadece beklerim yani
Belkide istediğin gibi biri karşına çıkmamıştır
Bence herkes doğru kişi herkesle konuşmalıyım
😂😂 o zaman sorun etme. Biri denk gelir soğumazsın
Zaten durumum o herkesle konuşmak istiyorum biriyle birlikteyken soğuduğum an başkasını buluyorum ondan da soğuyorum başkasını buluyorum :(
Doyumsuzsun o zaman. Burcun ne merak ettim
Her şeyim böyle benim doyumsuzum bu doyumsuzluğu nasıl yenicem beni her anlam da doyurucak birini mi bulmam lazım burcum kova
Geçmişte neler yaşadın bilmiyorum. Belki onlarla ilgili olabilir belkide ne istediğini tam bilmiyorsundur
erkeklerin geneli işte
Yok biz bozuk doğmuşuz güzel seven erkekler de var :)
pekala
Abicim acil psikoloğa git bence
Abi gidicem de annem falan niye gittin diye sorarsa ne dicem anne böyle bir derdim var da mı gittim dicem?
E söyleme annene
Görmezler mi psikoloğa gittiğimi?
Nasıl görsünler ki?
Bilmem daha önce hiç psikoloğa gitmedim
E gidersin işte randevu alıp
Peki ailemin bundan haberi olma ihtimali var mı
Yav nasıl olsun söylemediğin sürece
Abii bilmiyorum hayatım da hiç psikoloğa gitmedim
Babamın üstüne kayıtlıyım ya hani ben randevu alcam falan onlar gider mi diyorum abi anlamıyor musun
Bak randevu alacaksın gideceksin. Olay bu sisteme bile geçmiyor o
Tamam babamın üstüne kayıtlı olduğum için bildirim mail falan cart curt gitmicek demi
Gitmez gitmez ama paralı yani ona göre
Para sıkıntı değil abi işimiz çözsünler gizli olsun bana yeter bizimkilere açıklayamam bunu sonra.
Haa tamam yok sisteme düşmez o.
Eyvallah abi cansın teşekkür ederim şu an tatildeyim burada biraz daha yapim bunu Ankara'ya dönünce psikoloğa giderim :)
Tamamdır hadi geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim abii hayırlı akşamlar
Ne demek hadi hayırlı akşamlar
Seninki elde etme egosu
Egom var ama istemiyorum abi ego falan sevmek istiyorum sevilmek istiyorum.
Şairler gibi oldum abi iyice kendi kendimi yalnızlığa itiyorum artık tek başıma ölürüm