Neden öyle oluyorum ki, kızların da bir sürü alternatifi olmuyor mu? Bir kac taneyle devam ediyorum, sonra en iyisiyle ilerledigimde digerlerini yolluyorum zaten. Bu beni karaktersiz mi yapar?
İnan istesem senin gibi olurdum ama vicdan yapıyorum 1 tane kız bana yetiyor ama bazen kızlar beni öyle sinir ediyor ki aldatıyım şunu diyorum ama vicdanım hayır yapma diyor. Bu arada senin gibilere de bayılır bizim aptal türk kızları
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabi, cogu biliyor zaten durumu. Sevgilim olsa aldatmam da, bunların hic birisi sevgilim degil ki. Aldatmıs sayılmıyorum, òne geçen kazanır.
Righlits aglama aq ya. Kızlar diger kızların tercih etmeyecegi erkekleri istemezler. Tercih edilen erkekler sevilir, bir kızın pesinden kosan, ona hediyeler alan, her dedigini yapan bir erkege saygı duymazlar. Saygı duydukları erkekleri severler. Kimseye öfke kusma, incel p.. ç.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kddkldşsls çoğu anonim bir kız oldukları bile meçhul ayrıca seni ezik gösteren şey boyle kızlarla konuşup havalı oldugunu sanman
Havalı oldugumu iddia etmedim ki
c2 cok boş bir ortam
Boş veya dolu, yatıp geciyorum. Cocuklarımın annesi yapmıyorum.
İnan istesem senin gibi olurdum ama vicdan yapıyorum 1 tane kız bana yetiyor ama bazen kızlar beni öyle sinir ediyor ki aldatıyım şunu diyorum ama vicdanım hayır yapma diyor. Bu arada senin gibilere de bayılır bizim aptal türk kızları
Tabi, cogu biliyor zaten durumu. Sevgilim olsa aldatmam da, bunların hic birisi sevgilim degil ki. Aldatmıs sayılmıyorum, òne geçen kazanır.
Ben işte sevgilim yokken bile böyle yapmıyorum 1 tane var her zaman iletişim kurduğum kız
Yanlıs yapıyorsun, o kız seni istemezse ne olacak? Sürekli tabak cevirmen gerekiyor. Vaktini tek kisiye ayırdıgında kimseye ulasamazsın.
Reddetsin başka kıza yürürüm ama aynı anda hepsini birden denemem öyle
Diğerlerini yolluyorum lafa bak onların ne hissettiği gram umrunda değil dimi bir gün senin seçtiğin de seni yollar merak etme
Hmm nereye yollar, baska kızlara mı?
Hm hmm başka kızlara
Adama kızma böyle erkekleri seven de adam yerine koyan da sizsiniz maalesef
@Rightist he adam kandırmıyor kızlar suçlu
Kızlar da kanmasın lafa gelince cin gibi şeytan gibi zekiyiz sinsiyiz diyosunuz da çoğunuz en az 1 kez aldatılmış
@Rightist sen de haklısın
Righlits aglama aq ya. Kızlar diger kızların tercih etmeyecegi erkekleri istemezler. Tercih edilen erkekler sevilir, bir kızın pesinden kosan, ona hediyeler alan, her dedigini yapan bir erkege saygı duymazlar. Saygı duydukları erkekleri severler. Kimseye öfke kusma, incel p.. ç.
P.. cc babandır ve sendir benim sadık birisi olduğumu nerden biliyon aq?
Seni tercih eden kıza tukiriyim
Sadakat sevgiline veya eşine karsı olur. Ilişkide olmadıgın, sadece mesajlastıgın birisine sadık olmak zorunda degilsin, öyle bir dünya yok.
Banane oğlum sadık ol veya olma benim hakkımda da yorum yapma
Sana neyse ne diye geldin lan soruya, at kafası?
Kddkldşsls çoğu anonim bir kız oldukları bile meçhul ayrıca seni ezik gösteren şey boyle kızlarla konuşup havalı oldugunu sanman
Sen kendini öyle görmüyorsan biz ne dersek diyelim umurunda olacak mı
Aklinda nasil tutuyodun
Günlerce böyle gitmiyor ki, en kötüsünü ilk gün eliyorum,2. gün digerini derken 1 ay sonra 1 tane oluyor sadece.
He ilginc bence dogeu değil hoslamdigim kisinin bana bunu yapmasini da istemem ama seninle benim bir alakam olmadigi icin karisamam
Geçmiş olsun Allah kurtarsın ne diyelim
C2 de benimle de konuşmuyorsun inşallah 😂
Adın ne ki haha.
Aslı senin neydi
Yok Aslı hic denk gelmedim
İyi bari😂 bence herkes böyle ya c2 de bir kişiye bağlı kimse yoktur herkes takilmalik konusuyor
Evet artık devir degisti.