Moda & Stil Bugün tragus yaptım. Diğer küpelerle hoş duruyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor tragus hoş duruyormu diğer küpelerle bugün yaptırdım? Güncellemeler+1 yıl Tragus hoş duruyormu diğer küpelerle bugün yaptırdım? Bugün tragus yaptım. Diğer küpelerle hoş duruyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Kadınlarda daha hoş duruyor gadası 0 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Yess güzel olmuş erkeklerde bu model hoşuma gidiyor 2 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ben sevmiyorum Frankenstein ı anımsatıyor bana böylesi görüntüler 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne alakası var ki küpeyle o adamın :D Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Halka küpe tamam da tragusu erkeklere yakıştıramıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler saygı duruyorum Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl genel anlamda tragus severim bende de var lâkin kadınlara daha çok yakışıyor bence 0 3 Yorumla Soran +1 yıl kötü gözüküyor mu peki merakettimmişte +1 yıl hayır iyi bence güle güle kullan Soran +1 yıl teşekkürler
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 382 cevap paylaştı. Belli bir tarza sahip olanlara yakışırken, herkese yakışmıyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ya deldirirken acıdı mi tragus için soruyorum 0 12 Yorumla Soran +1 yıl acıdı ya acımadı desem yalan söylemiş olurum :D kötü mü duruyor peki ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yok gayet güzel duruyorda bende deldirmek istiyorum cesaretim yok jsjdkd Yorumla Soran +1 yıl yani anlık acı diyebilirim öyle ahım çok bir acısı yok anlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deldirdikten sonrası sıkıntı ama Yorumla Soran +1 yıl ne gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağrı yapabiliyor ya da 2 hafta sonra küpe değiştirince falan yara oluyor kanıyor gibi Yorumla Soran +1 yıl hım evet öyle şeyleri var bakım lazım da ben kendim yaptığım için güveniyorum D: Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendim yaptığım için derken Yorumla Soran +1 yıl dövme piercing işleriyle uğraşyorum kulağımı deldim işte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne cesaret be helal olsun jsjdk Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
yilmazzeda Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl ben çok beğendim bazı instagram sayfaları küpe kombinleri yapıyo oyle bir şeyler yapsanız çok daha şık olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Valla sonunda olumlu mesaj aldım yani yoksa çıkartmaya karar verdim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzel görünüyor herkesin görüşüne takılma 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkürler iyi ki varsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
NergizSan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl çok hoş havalı duruyor i think 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Abi herkes kötü dedi :( Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sen kulak bardak altlığına benziyor. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tamam dalga geçtin güldün eğlendin mi kanka Yorumla Denizin__Dili +1 yıl Gülsem emoji koyardım. Çok ciddiyim. Yorumla Soran +1 yıl Tamam kardeşim profil fotoğrafından belli oluyor kimle muhatap olduğum Yorumla
Kivi_viki Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Senin yukarda delik yok muydu geçen 0 14 Yorumla Soran +1 yıl kıkırdak mı Yorumla Kivi_viki +1 yıl Evet. Geçen çıkarim mi diye sorduydun Yorumla Soran +1 yıl aaa evet o benim unutmamışsın valla helal olsun çıkardım bunu taktım ya kötü mü yoksa :( Yorumla Kivi_viki +1 yıl Yok güzel de öteki de iyiydi niye çıkardın Yorumla Soran +1 yıl kulağım intihap oldu kıkırdak tarafı ondan çıkardım bunu yaptırdım ya :( Yorumla Soran +1 yıl bir an kötü diye pişman oldum karışık duygu içndeyim :D Yorumla Kivi_viki +1 yıl Tabancayla mı yaptırdın yoksa iğne mi Yorumla Kivi_viki +1 yıl Yok güzel bende de var seviyorum. Halka küpe daha güzel oluyo bence Yorumla Soran +1 yıl igne ya tabanca biraz sakıncalı aslında kıkırdağı da böyle tepe de falan birazcık sırıtıyordu ondan çıkartıp bunu yapmak istedim Yorumla Soran +1 yıl kıkırdağı mı yaaa sen unutmamışsın valla helal olsun hafızan baya kuvvetli. D Yorumla Kivi_viki +1 yıl Kulaktan tanıdım 😂 bana deldirdiğim adam fucidin diye bi krem önermişti mikrop vs kapmaması için aklında bulunsun Yorumla Soran +1 yıl kulaktan :D ejeheh fucidin yokta benimki dedi elma sirkesi falan sür dedi Yorumla Kivi_viki +1 yıl O da iş görür herhalde 😂 Yorumla Soran +1 yıl ahaha bakalım takip ettim seni ama kötü olmamış deme içinden geçeni söyle lütfen Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Erkeklerde hiç sevmem dövmedir küpedir pirsingdir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl saygı duruyorum teşekkürler Yorumla
solareesg Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben görünce içim acıyo 0 10 Yorumla Soran +1 yıl neden Yorumla solareesg +1 yıl Oylr yerlere sevmiyorum agrısını hissediyorum burdan Yorumla Soran +1 yıl anladım ne kadar da duygusal bir kızsın Yorumla solareesg +1 yıl Ya ne demezsin 😂 Yorumla Soran +1 yıl valla bak öyle hissettim de seni çok üzmüşler onu da hissediyorum Yorumla solareesg +1 yıl Abartma xnxkxmx Yorumla Soran +1 yıl öyle olsun bakalım kötü durmuyor deme Yorumla solareesg +1 yıl Ney Yorumla Soran +1 yıl küpeler falan tragus kötü durmuyor deme dedim şaşkıjn askdjaskdasjk Yorumla solareesg +1 yıl Yok ben yaptırmam nxkx Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl kulaklarin cirkin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Allah sizi ya. Olmuş güle güle kullan. 0 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Kadına yakışır erkeğe o küpeler yakışmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence gayet güzel olmuş ya çıkarma 👯♀️ 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kötü yorumlar hatcsafada dödlslx Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Erkek adam küpe takmaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl saygı duruyorum kıral Yorumla
varolmamaliydim Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Guzelmis 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Herkes kötü dedi sende kötü dicen diye endişelendim Yorumla varolmamaliydim +1 yıl Herkes begenmis hemcinslerin kiskanmistir Yorumla Soran +1 yıl valla aşağıda ki yorumlar pek iyi gelmedi :D de ondan sen beğendiysen tamam ozaman Yorumla Soran +1 yıl kötü durmuyor deme küpelerle Yorumla varolmamaliydim +1 yıl Kupelerle daha guzel durmus Yorumla Soran +1 yıl yemin ederim bu gün çıkartmayı düşündüm tragusu Yorumla varolmamaliydim +1 yıl Hayir ya sacmalama Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim iyi geldin gece gece :D Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Kotu bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam kanka çıkarıytorum sen deidn ya Yorumla
7gunel Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl itici 0 2 Yorumla Soran +1 yıl teşekkürler saygı duruyorum Yorumla 7gunel +1 yıl :) Yorumla
semaq Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Güzel olmuş erkeklere çok yakıştırıyorum piercing 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol 🙂 Yorumla
YargiQueen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Durmuyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saygı duymaktan elimden başka bir şey gelmiyor Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl İiyggg 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kötü mü Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Ben sebm Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Sevmiyorum Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Erkeklerde itici. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl harbi mi ya gitti param boşuna D: Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 855 cevap paylaştı. Erkeksi değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl saygı duruyorum kanka Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 728 cevap paylaştı. Güzel hoş evet 0 0 Yorumla
kitsunehehe Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Diğer ikisi sade daha hoş durarmış şahsi düşüncem. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı. kötü bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aciyor mu ben de delsircem 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Güzel olmuş mu hafif Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ama nasl bi aci ve kac dk suruyor Yorumla Soran +1 yıl 3 saniyelik acı ben kendim deldim Yorumla
zeynepp65x Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Kötü 0 1 Yorumla Soran +1 yıl valla mı ya çıkartıyım bugün deldirdim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kadınlarda daha hoş duruyor gadası
Yess güzel olmuş erkeklerde bu model hoşuma gidiyor
Ben sevmiyorum Frankenstein ı anımsatıyor bana böylesi görüntüler
ne alakası var ki küpeyle o adamın :D
Halka küpe tamam da tragusu erkeklere yakıştıramıyorum
teşekkürler saygı duruyorum
genel anlamda tragus severim bende de var lâkin kadınlara daha çok yakışıyor bence
kötü gözüküyor mu peki
hayır iyi bence güle güle kullan
teşekkürler
Belli bir tarza sahip olanlara yakışırken, herkese yakışmıyor.
Ya deldirirken acıdı mi tragus için soruyorum
acıdı ya acımadı desem yalan söylemiş olurum :D kötü mü duruyor peki ya
Yok yok gayet güzel duruyorda bende deldirmek istiyorum cesaretim yok jsjdkd
yani anlık acı diyebilirim öyle ahım çok bir acısı yok anlık
Deldirdikten sonrası sıkıntı ama
ne gibi
Ağrı yapabiliyor ya da 2 hafta sonra küpe değiştirince falan yara oluyor kanıyor gibi
hım evet öyle şeyleri var bakım lazım da ben kendim yaptığım için güveniyorum D:
Kendim yaptığım için derken
dövme piercing işleriyle uğraşyorum kulağımı deldim işte
Ne cesaret be helal olsun jsjdk
teşekkürler :D
Rica ederim
ben çok beğendim bazı instagram sayfaları küpe kombinleri yapıyo oyle bir şeyler yapsanız çok daha şık olabilir
Valla sonunda olumlu mesaj aldım yani yoksa çıkartmaya karar verdim
Güzel görünüyor herkesin görüşüne takılma
Çok teşekkürler iyi ki varsın
Rica ederim 🌸
çok hoş havalı duruyor i think
Abi herkes kötü dedi :(
Sen kulak bardak altlığına benziyor.
Tamam dalga geçtin güldün eğlendin mi kanka
Gülsem emoji koyardım. Çok ciddiyim.
Tamam kardeşim profil fotoğrafından belli oluyor kimle muhatap olduğum
Senin yukarda delik yok muydu geçen
kıkırdak mı
Evet. Geçen çıkarim mi diye sorduydun
aaa evet o benim unutmamışsın valla helal olsun çıkardım bunu taktım ya kötü mü yoksa :(
Yok güzel de öteki de iyiydi niye çıkardın
kulağım intihap oldu kıkırdak tarafı ondan çıkardım bunu yaptırdım ya :(
bir an kötü diye pişman oldum karışık duygu içndeyim :D
Tabancayla mı yaptırdın yoksa iğne mi
Yok güzel bende de var seviyorum. Halka küpe daha güzel oluyo bence
igne ya tabanca biraz sakıncalı aslında kıkırdağı da böyle tepe de falan birazcık sırıtıyordu ondan çıkartıp bunu yapmak istedim
kıkırdağı mı yaaa sen unutmamışsın valla helal olsun hafızan baya kuvvetli. D
Kulaktan tanıdım 😂 bana deldirdiğim adam fucidin diye bi krem önermişti mikrop vs kapmaması için aklında bulunsun
kulaktan :D ejeheh fucidin yokta benimki dedi elma sirkesi falan sür dedi
O da iş görür herhalde 😂
ahaha bakalım takip ettim seni ama kötü olmamış deme içinden geçeni söyle lütfen
Erkeklerde hiç sevmem dövmedir küpedir pirsingdir
saygı duruyorum teşekkürler
Ben görünce içim acıyo
neden
Oylr yerlere sevmiyorum agrısını hissediyorum burdan
anladım ne kadar da duygusal bir kızsın
Ya ne demezsin 😂
valla bak öyle hissettim de seni çok üzmüşler onu da hissediyorum
Abartma xnxkxmx
öyle olsun bakalım kötü durmuyor deme
Ney
küpeler falan tragus kötü durmuyor deme dedim şaşkıjn askdjaskdasjk
Yok ben yaptırmam nxkx
kulaklarin cirkin
teşekkürler
Bende istiyorum ya aciyor mu
Allah sizi ya. Olmuş güle güle kullan.
Hoş olmuş. Güle güle kullanın.
Kadına yakışır erkeğe o küpeler yakışmaz
Olmamış erkek kupemi takar
Bence gayet güzel olmuş ya çıkarma 👯♀️
Kötü yorumlar hatcsafada dödlslx
Erkek adam küpe takmaz
saygı duruyorum kıral
Güzel olmuş kaça yaptırdın?
Çok güzel benim anam bırakmıyor ya sğelcmkd
Guzelmis
Herkes kötü dedi sende kötü dicen diye endişelendim
Herkes begenmis hemcinslerin kiskanmistir
valla aşağıda ki yorumlar pek iyi gelmedi :D de ondan sen beğendiysen tamam ozaman
kötü durmuyor deme küpelerle
Kupelerle daha guzel durmus
yemin ederim bu gün çıkartmayı düşündüm tragusu
Hayir ya sacmalama
Teşekkür ederim iyi geldin gece gece :D
Kotu bence
tamam kanka çıkarıytorum sen deidn ya
itici
teşekkürler saygı duruyorum
:)
Güzel olmuş erkeklere çok yakıştırıyorum piercing
Saol 🙂
Durmuyor
Saygı duymaktan elimden başka bir şey gelmiyor
İiyggg
Kötü mü
Ben sebm
Sevmiyorum
Erkeklerde itici.
harbi mi ya gitti param boşuna D:
Erkeksi değil
saygı duruyorum kanka
Erkeklere böyle şeyleri yakıştırmıyorum
Güzel hoş evet
Evett
evet yakışmış
Diğer ikisi sade daha hoş durarmış şahsi düşüncem.
Ayy kulağım acıdı
Düğmeli cano
guzel olmıs
Ne gerek vardı kral
kötü bence
Yok ya
Aciyor mu ben de delsircem
Güzel olmuş mu hafif
Evet ama nasl bi aci ve kac dk suruyor
3 saniyelik acı ben kendim deldim
Kötü
valla mı ya çıkartıyım bugün deldirdim