Yeme & İçme Açma yaptım, şekilleri güzel mi? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Açma yaptım, şekilleri güzel mi?🥳🥳🥳 Açma yaptım, şekilleri güzel mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet güzel olmuş 1 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Soruyu açma'ydım keşke benim diyet gitti☺ eline sağlık diyemiyorum artık kalbinle mi yapıyosun sen bunları el insaf 🙃 1 4 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl 😅😅 teşekkür ederim sevgimi katıyorum içine 😊 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Sevgiye önem veren bir kadının elinden zehirli mantar corbası olsa yenir , o sevgi zararlı olan zehri öldürecek güçtetir eminim 😊 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim 😀 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Rica ederim ☺ Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şekilleri güzel olsa da insan bunu yiyince kendinden geçer ya. Sıcak sıcak sabah kahvaltısında çok güzel gider. 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim aynen kahvaltıda güzel olur Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Ne güzel olmuş pastane ürünü gibi duruyor ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkürler Yorumla babysharkSmom +1 yıl Rica ederim😇 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sen akşama kadar hiç durmuyorsun galiba. Evet oldukça güzel görünüyor 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Durmam😀 teşekkür ederim 😊 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Asla tüketmem bu ve buna bezer ürünleri zira içerisinde margarin var ve margarin zamanla büyük problemlere sebebiyet veriyor vücuda 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Eline sağlık yapılmışin kötüsü olmaz... Mis gibi miss 1 0 Yorumla
kucuukomerfarukdk35 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel olmuş, ama bence şeklinden ziyade tadı önemli. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ooo maharetli kızımız yine süper şeyler yapmis 1 0 Yorumla
ilginfulyaa Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl çok güzell ve lezzetli görünüyorrr 😸😸😸 3 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim 😊 Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzel olmuş ellerine sağlık 1 1 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkürler Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 559 cevap paylaştı. Yemek isterim amasyada olsan 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Güzel görünüyor, ellerine sağlık 1 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 462 cevap paylaştı. çok güzel ya diyetteyim canım çekti 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı. Evet güzel eline sağlık 1 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 513 cevap paylaştı. Acmisisn ama :)))) elelrine saglik 1 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Fırından alsam bu kadar güzel gözükmez 1 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. fotoğraf bile midemi fena etti oturur mideye bu :d 1 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 398 cevap paylaştı. Nefis gözüküyor 1 0 Yorumla
evlimitsuz34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Eline sağlık güzel olmuş 1 1 Yorumla evlimitsuz34 +1 yıl Eklesen konuşalım Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Çok şirin olmuş 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet güzel olmuş
Soruyu açma'ydım keşke benim diyet gitti☺ eline sağlık diyemiyorum artık kalbinle mi yapıyosun sen bunları el insaf 🙃
😅😅 teşekkür ederim sevgimi katıyorum içine 😊
Sevgiye önem veren bir kadının elinden zehirli mantar corbası olsa yenir , o sevgi zararlı olan zehri öldürecek güçtetir eminim 😊
Teşekkür ederim 😀
Rica ederim ☺
Şekilleri güzel olsa da insan bunu yiyince kendinden geçer ya. Sıcak sıcak sabah kahvaltısında çok güzel gider.
Teşekkür ederim aynen kahvaltıda güzel olur
Ne güzel olmuş pastane ürünü gibi duruyor ellerine sağlık yiyenlere afiyet olsun
Teşekkürler
Rica ederim😇
Sen akşama kadar hiç durmuyorsun galiba. Evet oldukça güzel görünüyor
Durmam😀 teşekkür ederim 😊
Asla tüketmem bu ve buna bezer ürünleri zira içerisinde margarin var ve margarin zamanla büyük problemlere sebebiyet veriyor vücuda
Eline sağlık yapılmışin kötüsü olmaz... Mis gibi miss
Güzel olmuş, ama bence şeklinden ziyade tadı önemli.
Ooo maharetli kızımız yine süper şeyler yapmis
çok güzell ve lezzetli görünüyorrr 😸😸😸
Teşekkür ederim 😊
Oh çok güzel görünüyor
Güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkürler
Çok güzel olmuş ellerine sağlık😋
Yemek isterim amasyada olsan
Güzel görünüyor, ellerine sağlık
Güzel, elinize sağlık 😇
Güzel güzel yiyenlere afiyet olsun
çok güzel ya diyetteyim canım çekti