Millet tişörte ayıp olmasın diye kaban giymiyor herhalde😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ankara sıcak
Sivas'ta okuyorum çok doğru ahahahaha yaz günü gece donarsin jsdhhd
Ben burada yaşarken bu kadar değildi ya... Küresel bilmemneler temelli çöl iklimine çevirmiş... Milleti tişörtlü görüp cıktım pöff... Hayatı sorguluyorum şu an. Allahtab ev çok uzakta değil.😂😂😂
coğrafyasına sohtumun memleketi gündüz yakar gece donar yrk gibi memleket
Bir kere kuzenim kot pantolanla gezerken arkadan biri, şu kıza evirip çevirip döceveksin demişti ama milletin karısına kızına sarkan sığınmacılara bir şey demezler.
Vallahi gezerken bir sürü kroplu, şortlu hanıma denk geldim. Sorun yasıyor gibi görünmüyorlardı. Objektif bir biçimde söyleyebilirim ki Sivas'ın insanı İstanbul'a nazaran daha nazik. Marjinal tipler yok mu, her yerde olduğu gibi burada da var. Hatta bir kere yolda yürürken ellili yaşlarda bir abi söylene söylene geliyordu. Yaklaşınca sorun ne diye sordum, yürüyüşümü çok kabadayı bulmuş😄 Yarım saat ayakta sohbet ettik.😂😂😂 Delidir ama özünde iyidir buranın insanı... Ayrıca açtığım konunun bu yazdıklarınla alakası yok.
Sivas 2008 kışı aynen bu durumu yaşadık ve hatta o hafta sivas fener maçı vardı ona gitmiştik, Sivassporun iyi yıllarıydı o zaman.
Sıcaklıktan bahsediyorsan heryer sıcak merak etme
Geçmişte kısacık sürede gördüklerinle yargılamamalısın.
Tamam sende o zaman memleketteki herkes tişörtle geziyor yani ekstrem gibi bir olay gibi anons etme
Hem oldum olası Sovasta insanlar dar kot da giyer mini etek de giyer. Tekrar söylüyorum nezakette Sivas İstanbulu cebinden çıkartır. Benim sana Sivası sevdirmek gibi bir niyetim yok ama alakasız bir konuya gelip pata küte olumsuz seyler yazman hoş değil.
Havanın soğukluğuna rağmen insanlar tisörtle geziyor dedim. Okuduğunu anlamadan yazman da hoş değil. Hoşlanmadım adamım senden. Zorla değil.
Hoş bir şey yazma gibi bir amacım yok merak etme, ama sivasın merkezinde kısa etekle dolaşan kimseyi bulamassın emin ol, sorun da Türk dil bilgisini hiç iyi kullanamamışsın, herkes bi soruda Sivasta tişörtle dolaşmanın esktrem gibi bir olay olduğunu sen lanse etmişsin.
Bu arada bu memlekette herhangi bir şehir diğer şehri cebinden çıkaracak kadar üstün değil emin ol, hepsinin bir bok yanı var !
Dipnot ' Ankaralıyım tamamen İstanbul cahili bir insanim İstanbuldan banene ' 🤬
Okuduğunu hala anlayamamışsın sen. Söylediklerinin gerceği yansıtmadığı da gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Dil bilgime gayet güvenirim. Yarısmak da tartışmak da istemiyorum özellikle seninle. İyi akşamlar dilerim.
Hayır kapışmakta özgürsü, n ekstrem gibi bir şeyden sonra ünlem koyman gerekirdi veya Sivasın soğuk olduğunu belirtmen gerekirdi
Hala konuyla alakasız şeylerden bahsederek olayı dağıtıyorsun. Amacının üste çıkmak olduğu çok belli. Açıklamayı okumadan balıklama dalman da ayrı bir hadise. Madem dağıttın ünlem olayına da girelim. Ünlem koymak için olayın bende esktra bir duygu yaratması lazım. Şaşırmak gibi. Şaşırmadığım için ünlem koymadım. Ayrıca yazımda değinmediğin birçok hata var. Günlük bir sitede olduğum için hızlıca yazıp geçiyorum.
Ben konuya alakasız bakmıyorum ünlem işareti yeri geldiğinde korku anlamını taşımak içinde kullanılır, ben Sivasta başımdan geçen bir olayı anlattım sadece...
Konuyu uzatan sensin
Korkmadım arkadaşım niye korku için ünlem koyayım. Uzatmıyorum
şu dakika hala anlamadığın bir durumdan dolayı cevap veriyorum. İlahi... Akşam akşam iyi güldüm. Tüh ünlemi unuttuk😂😂😂
Espri yaptığımı hatırlamıyorum işte 🤔
Özünde iyi biri gibisin aslında.. 😄😂😂Toparlayayım. Ben konuyu akşam soğuğundan dert yanmak için açtım. Açıklamada da başlıkta da bu iyice anlaşılıyor zaten. Tam okumadan geldin ve içinden geçtin paylaşımın. Gülmemek elde değil. 😂😂😂 Bu arada bütün kalbimle söylüyorum, isteyen istediği gibi giyiniyor buralarda. Gözümle gördüm.
Tam okumadan geldin demesen iyi bir kapanış olucak tı ama ☺️
😂😂😂😂
Tamam senin istediğin gibi olsun 😅😅😅 bu arada Sivas köftesini köfte kategorileri arasında tek geçerim 🙂
😂😂 Afiyet bal şeker olsun.👍