Moda & Stil Yazın terliklerle gezmek harika olmuyor mu? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Spor ayakkabı ne kadar rahat olsada sıcak , terletiyor bir r süre sonra sıkıyor Yazın terliklerle gezmek harika olmuyor mu? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet cok rahat ve şık 1 0 Yorumla
BlackJack_0642 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Kısa mesafelerde idial uzak mesafelerde biraz sıkıntı oluyor 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl En sevdiğim sandaletlerTerlik giymem o yürürken çıkan sese ifrit oluyorum 0 0 Yorumla
phoebe1 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 384 cevap paylaştı. Kısa mesafede olabilir, diğer türlü giyilmez. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Evet uçana kadar ya da sahile inince ayakkabıyı çıkarıyorum 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Terlik suer oluyor ama uzun mesafe icin iyi degil taş giriyor sürtüyor biryere yaralanma fazla 0 0 Yorumla
S_ansar Takip Et Xper 1 Yaş: 50 +1 yıl Ancak sahilde giye biliyorum çünkü Bir sefer dikkatsiz bir şoför ayamın üstünden geçince parmaklarımı kırmıştı ve sonradan bütün tırnaklarımı çekmek zoruna kalmışlardı 0 0 Yorumla
Galaksi_Adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl ben sevmiyorum ya 0 4 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Adamın biri karadenizi parmak arasıyla gezdi hiç ayakkabı giymedi Yorumla Galaksi_Adam +1 yıl tebrik ederim o adamı :D Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Uşak adana sıcağından gelmiş Yorumla Galaksi_Adam +1 yıl çıplak ayakla gezmediğine dua edelim :D Yorumla
Gülxxx Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Şık bir terlikse her ortamda giyilrde 0 9 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl https://pin.it/1h7FvzO Yorumla Gülxxx +1 yıl Ben bu tarz sevmiyorum Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Be seviyorsun Yorumla Gülxxx +1 yıl Tabani mantar bantlari deri gibi oluyo ya onlari Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Fotoğraf atabilir misin Yorumla Gülxxx +1 yıl Profil fotoma ekliyim ordan bak Yorumla Gülxxx +1 yıl Yukledim Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Resim de de ondan var ama senin anlattığın deri bu değil yalnız Yorumla Gülxxx +1 yıl Bu süet kadin kısmında bunu bulabildim Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. püfür püfür olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet cok rahat ve şık
Kısa mesafelerde idial uzak mesafelerde biraz sıkıntı oluyor
En sevdiğim sandaletler
Terlik giymem o yürürken çıkan sese ifrit oluyorum
Kısa mesafede olabilir, diğer türlü giyilmez.
Evet uçana kadar ya da sahile inince ayakkabıyı çıkarıyorum
Terlik suer oluyor ama uzun mesafe icin iyi degil taş giriyor sürtüyor biryere yaralanma fazla
Ancak sahilde giye biliyorum çünkü Bir sefer dikkatsiz bir şoför ayamın üstünden geçince parmaklarımı kırmıştı ve sonradan bütün tırnaklarımı çekmek zoruna kalmışlardı
ben sevmiyorum ya
Adamın biri karadenizi parmak arasıyla gezdi hiç ayakkabı giymedi
tebrik ederim o adamı :D
Uşak adana sıcağından gelmiş
çıplak ayakla gezmediğine dua edelim :D
Şık bir terlikse her ortamda giyilrde
https://pin.it/1h7FvzO
Ben bu tarz sevmiyorum
Be seviyorsun
Tabani mantar bantlari deri gibi oluyo ya onlari
Fotoğraf atabilir misin
Profil fotoma ekliyim ordan bak