Moda & Stil Kuzenimin düğünü var, abiyenin rengine karar veremedim. Hangi rengi güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kuzenimin düğünü var ve abiyenin rengini karar veremedim. Abiyede güzel mi. Yırtmacını kapatacağım 1. 2. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kuzenimin düğünü var, abiyenin rengine karar veremedim. Hangi rengi güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. birincisi 0 0 Yorumla
deryademir2000a Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Bigo'da yayın izliyorum ben kızlar o kadar güzel ki. Moda stil, makyaj konusunda tavsiyeler veren iyi yayıncılar var. İndirmek isteyenler https://bit.ly/3sbuoOH linke uçabilir 0 0 Yorumla
angar_ali Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Kanka renkler birbirine çok yakın ve yaşına uygun değil. Başka renk yok mu 0 0 Yorumla
gemiamabatan Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl 18-24 yaş aralığında farklı bir abiye seçmeni öneririm. 2 daha yumuşak duruyor 0 0 Yorumla
Nino000 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Daha yaşına uygun bir elbise baksan daha cıvıl cıvıl veya daha genç ama beğendiysen bunu kesinlikle siyah her zaman asildir sis <3 1 0 Yorumla
arivedelci Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Yaz içinse ikisi de olmamış, daha cıvıl cıvıl şeyler yok mu? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl eylül sonu Yorumla
DEADLY_666 Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 98% +1 yıl Çok ağır bunlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bizim burada herkes böyle giyiniyor Yorumla
şelii1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bunlar ne ya 0 6 Yorumla şelii1 +1 yıl Gelinin annesi mi olacaksın Yorumla Soran +1 yıl nasıl ne damadın kuzeniyim Yorumla Soran +1 yıl bu arada ne giyicem var mı güzel abiye kii Yorumla şelii1 +1 yıl Üst kısmı kötü sade bir şeyler bul Yorumla Soran +1 yıl hep böyle model var Yorumla Soran +1 yıl herkes çok beğendi ama Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. siyah güzel 0 0 Yorumla
blackholeinmymind Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 687 cevap paylaştı. 2 numara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
birincisi
Bigo'da yayın izliyorum ben kızlar o kadar güzel ki. Moda stil, makyaj konusunda tavsiyeler veren iyi yayıncılar var. İndirmek isteyenler https://bit.ly/3sbuoOH linke uçabilir
Kanka renkler birbirine çok yakın ve yaşına uygun değil. Başka renk yok mu
18-24 yaş aralığında farklı bir abiye seçmeni öneririm. 2 daha yumuşak duruyor
Daha yaşına uygun bir elbise baksan daha cıvıl cıvıl veya daha genç ama beğendiysen bunu kesinlikle siyah her zaman asildir sis <3
Yaz içinse ikisi de olmamış, daha cıvıl cıvıl şeyler yok mu?
eylül sonu
2. olan lacivert
Cok bogucu ikiside sanki
Çok ağır bunlar
bizim burada herkes böyle giyiniyor
Bunlar ne ya
Gelinin annesi mi olacaksın
nasıl ne damadın kuzeniyim
bu arada ne giyicem var mı güzel abiye kii
Üst kısmı kötü sade bir şeyler bul
hep böyle model var
herkes çok beğendi ama