İşte dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor fikirler. Bana göre orta yaş gibi duruyor fakat sen beğendiysen mutlaka almalısın sen giyceksin senin rahatlığın düşüncelerin herşeyden önemli hayırlı olsun🌺
Birincisi konuşma üslubunu düzelt ikincisi emir kipiyle konusmamayi öğren üstte yazdığın yazida çıkart diye dayatmada bulunuyorsun bende karşılığında bu benim keyfime kalmış dedim ilk önce kendi kurduğunuz cümlelere bakın sonra sorgulama yapın hadi yallah😉🫡
Allahin varosu neye göre Kezban diye teshiste bulunuyorsun varsayalım öyleyim sana giren çıkan şey beğenmedim de gec bu ne birseyler dayatma fikri istersem güzel elbise giyerim istemezse giymem herkes kendi ailesine göre çevresine göre giyinir mini giymek modernlik değil uzun giymekte kezbanlik değil ilk önce şu kafa yapısından cikin ve insanları ayrıştırmaya bırakın
Seviyesiz kezban ben ilk yorumumda gayet düzgün bir şekilde düşüncemi dile getirdim hakareti başlatan amip diyerek sen oldun karşında canım yok susup haklısın desin. Diğer yorumlara da göz gezdirdim de herkese bı saldırmaya meyilin var gibi o yüzden bu çocukça tavrını üzerime asla alınmıyorum. Madem ki eleştiriye ve yoruma açık bir kafa yapın yok o zmn soru sorma herkesin görüşü farklı bana çok boğucu geldi ve bu sebepten dolayı beğenmedim ama renginin hoş olduğunu da söyledim sen sadece olumsuza bakıp pitbull misali saldırıyorsun umarım algıyabilidin asalak karı.
Ay valla canım neler diyorlar bir bilsen benim ailemde hepsi kapalı neredeyse doguluyuz zaten onlara göre bu bile açık ben beğendiğim için fikir almak için sordum herkes kendi ailesine çevresine gore giyinir zaten ve baktığım elbiseler içinde yine bu kapaliydi hepsi aşırı yirtmacli seksi elbiseler vardı ama buna bile neler dediler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Orta yaş kiyafeti gibi duruyor. Tabi önemli olan senin fikrin
Ay neresi orta yas göz var nizam var ya da orta yaş elbisesi görmemişsiniz
İşte dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor fikirler. Bana göre orta yaş gibi duruyor fakat sen beğendiysen mutlaka almalısın sen giyceksin senin rahatlığın düşüncelerin herşeyden önemli hayırlı olsun🌺
Düğünde dikkat çekmek istiyorsan ağır ve güzel bir elbise ama kollarını beğenmedim
Kolları konusunda bende kararsızım ama cikarilabiliyormus
İdare eder ama kollarda ki parça çok kötü komik duruyor 🤔 alırsan kullanma onları
Bu bana kalmış birsey canım isterse kullanırım canım istemezse kullanırım keyfim bilir
Man yak mısın hayatım😂 aksini söyleyen mi oldu😂😂 akla bak yaa🤣🤣
Birincisi konuşma üslubunu düzelt ikincisi emir kipiyle konusmamayi öğren üstte yazdığın yazida çıkart diye dayatmada bulunuyorsun bende karşılığında bu benim keyfime kalmış dedim ilk önce kendi kurduğunuz cümlelere bakın sonra sorgulama yapın hadi yallah😉🫡
Birincisi konuşma üslubunu düzelt ikincisi emir kipiyle konusmamayi öğren
zuhahahahahahdjsdjsjfjsf üslup ve emir kipi kullanmamayı öğren diyerek emir veren kişiye bak sen ayyy dötüm 😂😂😂
Saymayı öğrenmiş beynini biri emcüklemiş belli 😂😂 gram yok gram tamam tamam hadi çekilebilirsin huzurumdan ağlama 🤣🤣🤣🤣
çok kapalı burdan bakınca bile boğuldum, rengi hoş ama
Napicaz tanga mi giyicez üst kısmını görmüyorsun sanirim amip
Sen burdan bunu mu çıkardın embesil kezban
O etek ne upuzun öyle aşırı boğucu ayrıca kollarındaki detay artık demode üstelik kuzeninin düğünü berbat bir seçim yani
Allahin varosu neye göre Kezban diye teshiste bulunuyorsun varsayalım öyleyim sana giren çıkan şey beğenmedim de gec bu ne birseyler dayatma fikri istersem güzel elbise giyerim istemezse giymem herkes kendi ailesine göre çevresine göre giyinir mini giymek modernlik değil uzun giymekte kezbanlik değil ilk önce şu kafa yapısından cikin ve insanları ayrıştırmaya bırakın
Seviyesiz kezban ben ilk yorumumda gayet düzgün bir şekilde düşüncemi dile getirdim hakareti başlatan amip diyerek sen oldun karşında canım yok susup haklısın desin. Diğer yorumlara da göz gezdirdim de herkese bı saldırmaya meyilin var gibi o yüzden bu çocukça tavrını üzerime asla alınmıyorum. Madem ki eleştiriye ve yoruma açık bir kafa yapın yok o zmn soru sorma herkesin görüşü farklı bana çok boğucu geldi ve bu sebepten dolayı beğenmedim ama renginin hoş olduğunu da söyledim sen sadece olumsuza bakıp pitbull misali saldırıyorsun umarım algıyabilidin asalak karı.
Çok varoşsun insanların bir elbiseye plan düşüncesine bile tahammülün yok elbiseye olan fikrimi söylemeyeceğim bunu hak etmiyorsun
Kes sesini aptal çok önemliydi senin yorumun yallah
Böyle kıyafetler çok itici geliyo niyeyse bana
Ne alaka zevksizim desene
Çok şık bir elbise bence ben olsam tercih ederdim
Güzel ama bana göre çok açık sen giyorsan sorun yok
Ay bazılarıda çok kapalı dedi yere kadar ne öyle uzanıyor dediler birde kapalı olduğu için Kezban dediler 😃🤣
Ben tesettürlüyum belki ondan da açık geldi bana bilemeyeceğim beğendiysen kimseyi takma milet ila eleştirmek için bişey bulur çünkü 😂
Ay valla canım neler diyorlar bir bilsen benim ailemde hepsi kapalı neredeyse doguluyuz zaten onlara göre bu bile açık ben beğendiğim için fikir almak için sordum herkes kendi ailesine çevresine gore giyinir zaten ve baktığım elbiseler içinde yine bu kapaliydi hepsi aşırı yirtmacli seksi elbiseler vardı ama buna bile neler dediler
boş ver kimseyi takma hoşuna gideni giy bende doğuluyum buarada
Öyle yapicam zaten teşekkür ederim
Mavi mavi masmavi beğendim
Ayy çok güzelmiş, çok zarif duruyor
Bunlar nasıl düşmüyor yaw🤔🤔🤔🤔
Biz onun yolunu yöntemini biliyoruz sen çok yorma kafanı 😃🤣
Bu kadınların işine akıl sır ermez sjsj
Bencede ermez boş ver 😃🤣
Kollardaki detay olmazsa harika bence
Kolundaki detaya bende bayilmadim ama cikarilabiliyormus o yüzden sorun teşkil etmedi
O zaman hüzel
Aynen zevklerimiz yakın 😄
Arkadan hoş duruyo da önden hiç güzel değil
Zevkler ve renkler arkası dümdüz nesi güzel duruyor detay önünde asıl 🙄
Detay dediğin gümüş kısım güzel değil zaten bahsettiğim şey o, fiziğin iyi belin inceyse dümdüz dediğin kısım alır götürür seni
Ben zaten aşırı kilolu bir kız değilim 36 38 bedenim harika fiziğide sahibim iyi tasiyacigimi bildiğimden sizden de fikir almak için sordum
Bende fikrimi söyledim ama çok gerildin nedense
Ay ne gerilcem ayol bu kadar kendinizi önemsemeyin benim konuşma tarzım bu başkalarına verdiğim cevaplara bakarsan anlarsın 😄🤣
Seni tanımadan konuşma tarzını bilemem, bende aynısını senin için düşünmüştüm 😄
O zaman o güzel kafanı fazla yorma yorumunu yap geç uzatma
Boş yapma hem soruyosunuz hem istediğiniz cevabı alamayınca triplere giriyosunuz
Nişanlik gibi bu uygun degil.
Abart abart ne alaka herkes yakınlarının düğününde bu tarz elbiseler giyiyor bende çok samimi olmadiklarim dışında kimsenin düğününde abiye giymem
Gayet güzel giyilebilir
Kolları kötü duruyor onun haricinde güzel
Çok güzel
Mukkemmel ötesi zarıf ve asil
Güzel bence
Fazla parlak bir ton 😂
Ay ne bana göre bu koyu damadin kız kardeşi kırmızı giymese kırmızı giyerim 😃🤣
Beyaz giy gelin sansınlar sfsdadj
Ahahha yok gari o kadar değil zaten gelinin gelinligi basit dümdüz bir gelinlik birde beyaz giyersem kız tüm gece boyunca yüzünü asar durur 😃🥰
Yap şovunu bence 😂😂
Ay yok kendime düşman yetistiremem zaten hep ilgi çeken bir kızım o yüzden çok düşmanım var daha fazlasını gerek yok 😃🤣
Vay be 😂 madem öyle o zaman sıradışı bir kombinle git dhhdh
fazla acik
Daha kapalisini sen giyersin o zaman
bos yapma alt tarafi fazla acik yazdim niye bu kadar üzerine aliniyosun
Abiyeme yok mu?
He yok ver parasını alam
Abi'nyerse onuda?
Bunu giyicek fizik var mi
Varda bunun sorgulaması sana mı kaldı ya da kendine dert mi edindin
Hayır sadece soru
Çok fazla iddialı
Iddia beni göbek adım 😃