Moda & Stil Kuzenimin kınasına fazla mı olur bu abiye? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Arkadan biraz kuyruklu. Güncellemeler+1 yıl Tamam hemcinslerim kırmızı tüllü bı elbise giymeye karar verdim sayenizde 😂 Kuzenimin kınasına fazla mı olur bu abiye? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
gizliiiiing Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sanırım çoğu kişi abartı bulmuş ama ben sadec buldum yani normal giyilebilir ama biraz modası geçmiş gibi duruyor 0 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Çok demode ya..2002 de giyiyorduk bu modelleri. 0 0 Yorumla
Karakartal2903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl yakışır mı bilmem ama bu tarz elbiselere zaafım var 0 0 Yorumla
Serein Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Beğenmedim niye almışlar ki insanlarda hiç mi zevk yok ya 0 0 Yorumla
pirensess21 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Çok eski moda duruyor. Erkek kardeşin düğünü olsa giy azcık kuyruklu😀 kuzen düğünün de daha sade şık ol bence 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 425 cevap paylaştı. Güzel ama yaşına göre uzun degilmi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaş ile uzunluk ne alaka bilmiyorum ama boyum 1.67 Yorumla Jn_kaan +1 yıl Okey boyun iyi elbisen bilekte okşa çok daha güzel bence Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok kız niye fazla olsun gayet sade bence 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Çok şık awkTabii resimdekinin üzerinde. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bitmis zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Var zaten bende Yorumla respectemir +1 yıl Tmmm Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Siz kafayı sıyırmışsınız 0 3 Yorumla stella__ +1 yıl Hahahaha en çok gukdugum yorum bu oldu sjsjsj Yorumla stella__ +1 yıl Ay pardon ben yanlış yere yazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sesli düşündün herhalde 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sanırım çoğu kişi abartı bulmuş ama ben sadec buldum yani normal giyilebilir ama biraz modası geçmiş gibi duruyor
Çok demode ya..
2002 de giyiyorduk bu modelleri.
yakışır mı bilmem ama bu tarz elbiselere zaafım var
Beğenmedim niye almışlar ki insanlarda hiç mi zevk yok ya
Evet abartılı olur kuyruklu falansa
Çok eski moda duruyor. Erkek kardeşin düğünü olsa giy azcık kuyruklu😀 kuzen düğünün de daha sade şık ol bence
Güzel ama yaşına göre uzun degilmi
Yaş ile uzunluk ne alaka bilmiyorum ama boyum 1.67
Okey boyun iyi elbisen bilekte okşa çok daha güzel bence
Bence demode bu elbise
Tükenmişlik sendromu yaşıyor o elbise
Yok kız niye fazla olsun gayet sade bence
Çok şık awk
Tabii resimdekinin üzerinde.
Harika
Eski moda bune yahu
Ben hiç beğenmedim özür dilerim
Demo