Moda & Stil Kuzenimin düğününde hangi renk giyeyim sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Erkek kuzenim evleniyor. Bu modeli çok beğendim ama renkte kararsızım. Sizce hangisi daya hoş durur. 1. 2. 3. 4. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kuzenimin düğününde hangi renk giyeyim sizce? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle ikinci. Digerleri cok klasik 1 5 Yorumla wwakle +1 yıl Beyaz tene cok guzel gider bi elbiser dimi renk olarak Yorumla Soran +1 yıl beyaz değilim esmerim Yorumla wwakle +1 yıl O zaman siyah olan Yorumla soruperisi +1 yıl Mankende süt gibi değil Yorumla wwakle +1 yıl Fizigi iyi yani demek istedim elbise guzel oturmus Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Saç, göz ve ten rengine göre seç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl saçım sarı gibi ombre tenim esmer gözüm buğday Yorumla Golumta +1 yıl ben de kararsız kaldım ya, mağazaya git hepsini dene.. Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. sarı olan güzel duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sarı yok ki Yorumla çoktaumurumda +1 yıl :ED hay aksi yaşlılık işte renk körüyüm sanırım 5. olan Yorumla
wwakle Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Siyah bence elbise cok guzel fizigin bu sekildemi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet fiziğim bunun gibi taşıyabilirim siyah banada güzel geldi. Düğünde herkes siyah😂 Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Lacivert ya da siyah hep asildir🖤 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bende öyle düşündüm 🦋 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 güzel duruyor 0 0 Yorumla
Jn_kaan Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 425 cevap paylaştı. 4 numara 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesinlikle ikinci. Digerleri cok klasik
Beyaz tene cok guzel gider bi elbiser dimi renk olarak
beyaz değilim esmerim
O zaman siyah olan
Mankende süt gibi değil
Fizigi iyi yani demek istedim elbise guzel oturmus
Saç, göz ve ten rengine göre seç
saçım sarı gibi ombre tenim esmer gözüm buğday
ben de kararsız kaldım ya, mağazaya git hepsini dene..
sarı olan güzel duruyor
sarı yok ki
:ED hay aksi yaşlılık işte renk körüyüm sanırım 5. olan
Siyah bence elbise cok guzel fizigin bu sekildemi
evet fiziğim bunun gibi taşıyabilirim siyah banada güzel geldi. Düğünde herkes siyah😂
Lacivert ya da siyah hep asildir🖤
bende öyle düşündüm 🦋
2 güzel 4 te iyi
2 güzel duruyor
4...
Siyah iyi bence
Lacivert 🔵
4 numara