Özel bir hastanede çalışıyorum sorun şu ki kıyafet kuralı diğer kadınların crop top uzun tişörtün altına tayt giyip yemeğe çıkarken benim fotoğrafta olduğu gibi vücut hatlarını belli etmeyen kumaş pantolon tarzı eşofman eşofman bağlama ipliği görünmediği sürece pantolon gibi duran bunu giydiğim için sorun yaşıyorum sizce mobbing uygulanıyor üzerimde?
Özel hastanede çalışıyorum. Kıyafetimden dolayı bana mobbing uygulanıyor. Haklılar mı?
Haksızlar elbette. Ayrıca hastanede gibi steril tutulması gereken bir ortamda crop ve tayt neden giyiliyor?
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlk defa mobbing ile karşılaştım çok kötü oldum normalde kadınların ne giydiği beni hiç ilgilendirmiyor ister çarşaf giysin ister crop top ama bana gelip tayt giyen kişiye bakmayıp eşofman dahi olduğu anlaşılmayan vücut hatlarını belli etmeyen pantolon giydiğim için laf ederse burada haksızlık olduğunu düşünürum
crop kadın giyer senin kıyafet ne böyle? feminemmi değişik.
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Siz dar paçalı pantolon karına kaçar açık gömlek elinde tespih olan gerçek has Eeerkek olduğunuz için böyle giyinenlerini gördüğün zaman kafasını hayvanat bahçesinden dışarıya uzatmış maymun gibi şaşırmanız normal tabi en kısa zamanda hayvanat bahçenize dönmeniz dileğiyle
Karşındakine nonoş diyip camilerde çocuklara xecavüz edenlere ses etmeyen sen cehennemde yanacaksın şimdi git kendi ağzınla oral seks çek pedofili seni
Kiyafet seçimi serbest ise eger bu herkes için geçerli olmalı, yani crop tayta laf etmeyen rehberlik, bu paylaştığın resimdeki kiyafete niye eleştiri yapıyor ki? Uygun bir üslupla söyleyin siz de ayrımcılık yapıldığını
Hastanenin kendi kıyafeti yok mu herkes kendi kafasına göre mi takılıyor hastene müdürü müsün
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabiki var biz hastanenın altında çalışmıyoruz o yüzden serbest kıyafet var ama hastanenin içinde çalışanların kadınların ve erkeklerin koyu mavi takım elbise giyiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Haksızlık tabi ki de
👍🤲👊💪
Haksızlar elbette. Ayrıca hastanede gibi steril tutulması gereken bir ortamda crop ve tayt neden giyiliyor?
İlk defa mobbing ile karşılaştım çok kötü oldum normalde kadınların ne giydiği beni hiç ilgilendirmiyor ister çarşaf giysin ister crop top ama bana gelip tayt giyen kişiye bakmayıp eşofman dahi olduğu anlaşılmayan vücut hatlarını belli etmeyen pantolon giydiğim için laf ederse burada haksızlık olduğunu düşünürum
Babam da çok mobbinge uğradı polislikte.
Üzüldüm bunu duyduğuma
Kadınlara özel bir şey yok
Ayrımcılık yapmışlar
Kadın olduğu için tabii özgür hayırdır
Erkekler de özgür
🤣🤣🤣
crop kadın giyer senin kıyafet ne böyle? feminemmi değişik.
Siz dar paçalı pantolon karına kaçar açık gömlek elinde tespih olan gerçek has Eeerkek olduğunuz için böyle giyinenlerini gördüğün zaman kafasını hayvanat bahçesinden dışarıya uzatmış maymun gibi şaşırmanız normal tabi en kısa zamanda hayvanat bahçenize dönmeniz dileğiyle
Cehenneme git nonoş
Karşındakine nonoş diyip camilerde çocuklara xecavüz edenlere ses etmeyen sen cehennemde yanacaksın şimdi git kendi ağzınla oral seks çek pedofili seni
Ya git geymisiniz nesiniz pislikler git şikayet et güzel kardeşim tolerans var burada. lağım faresi.
Hangi hastanedresin kızım sen sana sabaha kadar oralarda yaptırırım ezik. seni bulursam sokakta yaşarsın.
Gizli gey misin nesin ya Allah aşkına pedofilerle işim olmaz
Kuzen çalışıyor bütün yazılarını kopyaladım bir kere hastane bilgilerini sızdırmak bile suç bekle pislik. lanetli kavmin artık pislikleri.
Aptal canım misiniz hiç kimsenin bilgilerini sızdırmadım seni pis pedofili müslüman 🤣🤣🤣
Göreviniz ne hastanede? Ve ne gerekçe sunuyorlar eleştiri yaparken?
Masa başı bir işim var
Kiyafet seçimi serbest ise eger bu herkes için geçerli olmalı, yani crop tayta laf etmeyen rehberlik, bu paylaştığın resimdeki kiyafete niye eleştiri yapıyor ki? Uygun bir üslupla söyleyin siz de ayrımcılık yapıldığını
Söyleyeceğim bir daha laf ederlerse
Hastanenin kendi kıyafeti yok mu herkes kendi kafasına göre mi takılıyor hastene müdürü müsün
Tabiki var biz hastanenın altında çalışmıyoruz o yüzden serbest kıyafet var ama hastanenin içinde çalışanların kadınların ve erkeklerin koyu mavi takım elbise giyiliyor