Migros personeliyim bana uygulanan mobbingmi?

Merhaba 25 yaşındayım 1 buçuk yıldır migros sanal market personeliyim işimde en iyilerinden biriyim her ay performans raporuna yansıyor çalışma derecem. Bunu bildigi halde başımızdaki şef benimle ugrasiyor zıtlasıyor 2 3 kez birileriyle adimi cikarip magaza degisikligimi saglamak vesaire istedigi iftira attigini kanitladgm icin sendika devreye girdi bugun ise 7.30 cuydum en erken olan otobuse bindim 15 20 dakika erkenden varacaktım aracta sadece ben degil 4 5 personel daha vardi otobus ariza yapti yari yolda diger seferi bekledik hepimiz ayni saatte bindik ve gittim saat 7.50 de isyerindeydik basladm ve calistm saat 4 de vardiyam bitti cikacaktim mesai dedi bende kalamiycagmi belirttim cikarken bana mesai deme onceden solemen gerekirdi dedim ve mesai param yatmiyor neden kalacakmisim dedim. Ben bole diyince kalacaksın kalmıyorsan seni calistigin yerden alirim magazada bu konumda calisirsin dedi ben ciktim ve artik bana magaza icinde calisacaksin dedi bu mobbinge girermi? Ne yapmaliyim. Diger tum personeller cikti gitti tek bana bu yapildi sanal markette 2 bolum var ben dark store alanindayim belli bir alanda doldurup siparis topluyoruz diger sanal personelleri ise magaza icerisinden toplama yapmaktalar beni onlarin yanina gecirdigini soledi bu hakli fesih sebebimidor?
Migros personeliyim bana uygulanan mobbingmi?