Iş yerimde mobbinge maruz kalıyorum?

Kurumsal olmayan bir şirkette muhasebe alaninda çalışıyorum. İlk iş deneyimim ve şu an başlayalı 2.5 ay oldu. İşi eksik öğretiyorlar ya da sonradan aaa buna bu da eklenecekti diyorlar. Bana karşı tavırlarını dememe bile gerek yok. Normalde hak savunan bir insandım fakat ugrasasim gelmiyor. Duvara konuşsam dile gelir ama onlara konuşsam faydasız. Muhasebe alaninda uni mezunu olan yok tek ben varim. Ya lise ya da 2 yıllık. Muhtemelen beni rakip görüyorlar ama açıkçası buraya deneyim olsun diye girdim onun yerinde gözüm yok istediği kadar durabilir. Ofiste herkesin dedikosuu dönüyor muhasebe de şaşırdığım şey bunu gizlemeden sesli yapıyorlar bende duyuyorum başkası olsa alçak sesle konuşur. Esas patron beni sever ama çocuk gibi şikayet de etmek istemiyorum tabi. Şirkette toplasan 10-12 kişiyiz. 2.5 ayda işten çıkmayı kendime yakistirmiyorum ama daha iyisini bulup çıkmayı düşünüyorum. Muhaseb kısmında da toplam 4 kişiyiz ben dahil. Bir abi var o iyi ama o da etliye sütlüye karışmaz. Bir örnek vereyim bir gün bana tamamen hiç iş vermedi şikayet edince de suçlu benmişim gibi bana söyledi neymiş efendim iş begenmiyormusum 😅 iş beğenmeswm iş vermediler diye laf eder miyim? Siz ne önerirsiniz?
Iş yerimde mobbinge maruz kalıyorum?