Moda & Stil Sizce hançıvan tulum giymek güzel görünür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bahçıvan tulum almak istiyorum dışarıdan biri gördüğü zaman ne düşür size bahçıvan tulum dikkat çeker mi? Sizce hançıvan tulum giymek güzel görünür mü? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Cok havalı ve sevimli rahst hem sportif 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bahçıvan tulum giyiyorum bende ama bunun paçaları geniş baya o kısmını beğenmedim sana benim giydiğimin linkini bırakayımhttps://www.trendyol.com/pull-bear/jean-salopet-p-717335367?boutiqueId=61&merchantId=112044&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=250000&adjust_campaign=product_free&utm_source=share&link_userID=22599423&utm_term=22599423&link_contentid=717335367&utm_campaign=717335367&utm_medium=product_free 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Temsili koydum ama link bıraktığında gayet güzel ☺️☺️ Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bahçıvansan giyebilirsin ldkfg Bence yakışıyor ya giy 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl modası geçti ve ben asla tercih etmem 0 6 Yorumla Soran +1 yıl şu an hala moda 😂😂 Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl bu çirkin şeyi allahtan giyen milyarda 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben giyerim beğeniyorum hiçte çirkin değil çok tatlı küçükken giyerdik 😂 Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl peki sana tulumunla mutluluklar. bu arada küçükken yapılan her şey büyüyünce yapılmaz. örneğin küçükken priman vardı diye şimdide takamazsın. Yorumla Soran +1 yıl Erkekler anlamaz zaten 😂😂 Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl muhtemelen bu yüzden sevgilin yok ve olmayacak ta erkekler anlamazmış modadan nokta anlamayan seni Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl hançıvan ne ya bahçıvan değil miydi abi o 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hançıvan ne gıı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl handa mı giyiliyi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben anlamamış kerçekten Yorumla Soran +1 yıl Hızlı yazdım klavye yüzünden öyle olmuş 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hançıvanıda duyduk yerappim taha neler duyacak. Gizemli türkçeyi ne hale getirdinler yaf Yorumla
Blackmen_1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Tatlı geliyor bana 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Babada öyle geliyor ama tereddüt ettim Yorumla Blackmen_1 +1 yıl Yo seviyorsan tereddüt etme giy Yorumla
Bosverbe123 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Artık beğenmiyorum ya küçükken giyiyordum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama büyüdükten sonrada çok kişi giyiyor 😂😂 Yorumla
_candan Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Severiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de seviyorum cesaret edemedim Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Kötü bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cok havalı ve sevimli rahst hem sportif
bahçıvan tulum giyiyorum bende ama bunun paçaları geniş baya o kısmını beğenmedim sana benim giydiğimin linkini bırakayım
https://www.trendyol.com/pull-bear/jean-salopet-p-717335367?boutiqueId=61&merchantId=112044&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=250000&adjust_campaign=product_free&utm_source=share&link_userID=22599423&utm_term=22599423&link_contentid=717335367&utm_campaign=717335367&utm_medium=product_free
Temsili koydum ama link bıraktığında gayet güzel ☺️☺️
Bahçıvansan giyebilirsin ldkfg Bence yakışıyor ya giy
modası geçti ve ben asla tercih etmem
şu an hala moda 😂😂
bu çirkin şeyi allahtan giyen milyarda 1
Ben giyerim beğeniyorum hiçte çirkin değil çok tatlı küçükken giyerdik 😂
peki sana tulumunla mutluluklar. bu arada küçükken yapılan her şey büyüyünce yapılmaz. örneğin küçükken priman vardı diye şimdide takamazsın.
Erkekler anlamaz zaten 😂😂
muhtemelen bu yüzden sevgilin yok ve olmayacak ta erkekler anlamazmış modadan nokta anlamayan seni
hançıvan ne ya bahçıvan değil miydi abi o
😂😂😂
hançıvan ne gıı
handa mı giyiliyi yani
ben anlamamış kerçekten
Hızlı yazdım klavye yüzünden öyle olmuş 😂😂😂
Hançıvanıda duyduk yerappim taha neler duyacak. Gizemli türkçeyi ne hale getirdinler yaf
Tatlı geliyor bana
Babada öyle geliyor ama tereddüt ettim
Yo seviyorsan tereddüt etme giy
Artık beğenmiyorum ya küçükken giyiyordum
Evet ama büyüdükten sonrada çok kişi giyiyor 😂😂
Severiz
Ben de seviyorum cesaret edemedim
Kötü bence