Ben İstanbul sisli de yasiyorum ama bunlari nerde giyiyorlar bilmiyorum. Yok yani bunlari giyen yok normal hayatta. Teshircilik yani. Yasli adam bile sana bakip hallenecek. Tum erkekler. Hos degil.
Bir insan niye tum erkekleri tahrik etmek ister ki? Evlen kocani tahrik et , bu yatak odasi kiyafeti.
Milleti salin artik , tum erkekler sizi dusunup 31 cekse bundan nasil bi zevk aliyorsunuz?
Sana hiç katılmıyorum. Böyle giyinen çok var ve gayet normal. Ege kıyılarında, Akdeniz kıyılarında gayette giyiliyor. Böyle kıyafetler erkekleri tahrik etmek için giyilmiyor. Tamamen özgürlük ve tarz meselesi. Vücudu kaldırıyorsa yakışıyorsa istediği gibi giyer. Erkeklerin tahrik olması tamamen kendi abazalıklarından. Avrupada böyle bir şey yok.
fotodaki kadına yakışmış zaten, normal herhangi bir kızdan bahsediyorum. O üst öyle durmaz o elbiseyle de 1 saatten fazla dolaşılmaz bence zor giysiler bunlar. Yakışmasından değil de vücutta oturmamasından, sürekli kalkmasından, kolunun düşmesinden falan bahsediyorum hiç rahat değil. İlk üst de çirkin gibi zaten