Moda & Stil Yinyang dövmeleri veya bileklik kolyeleri kullanmalı mıyım sizce? GökhannnGökk Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce Yinyang Olan Dövmeler Yüzükler Kolyeler Bileklikler Kullansam Nasıl Olur İyi Olur Mu Sizce? Yinyang dövmeleri veya bileklik kolyeleri kullanmalı mıyım sizce? Cevapla Dövme Soruları Yüzük Soruları Bileklik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GöknurDmr Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Gayet güzel duruyor kullanmalısın 0 9 Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Teşekkürler bulursam alıcam hangisini bulursam Yorumla GöknurDmr +1 yıl Fotoğraftaki gayet iyi duruyor abartmadan kullan tabii Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Onu geri verdim bileklikti o koluma olmadı küçük geldi geri verdim 🥴😏😐 Yorumla GöknurDmr +1 yıl Neyse ona benzer bişeyler bulabilirsin nasıl olsa Yorumla GökhannnGökk +1 yıl İnşallah bulursam alıcam bizim buralarda pek yok soma ya bakıcam olmadı akhisar avm ye gidip bakıcam inşallah vardır mağazalarda Yorumla GöknurDmr +1 yıl Netten bakıp sipariş verebilirsin seçenek çok nasıl olsa Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Evet sende bulursan bana atabilirmisin Yorumla GöknurDmr +1 yıl Tabii Yorumla GökhannnGökk +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gayet güzel duruyor kullanmalısın
Teşekkürler bulursam alıcam hangisini bulursam
Fotoğraftaki gayet iyi duruyor abartmadan kullan tabii
Onu geri verdim bileklikti o koluma olmadı küçük geldi geri verdim 🥴😏😐
Neyse ona benzer bişeyler bulabilirsin nasıl olsa
İnşallah bulursam alıcam bizim buralarda pek yok soma ya bakıcam olmadı akhisar avm ye gidip bakıcam inşallah vardır mağazalarda
Netten bakıp sipariş verebilirsin seçenek çok nasıl olsa
Evet sende bulursan bana atabilirmisin
Tabii
Teşekkürler