Moda & Stil Dövme yakışır mı? egerkan Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Dövme istiyorum bu tarz boyun dövmeleri yakışırmı veya yakışacak dövmeler önerirmisiniz Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🤩 Dövme yakışır mı? Cevapla Dövme Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Sen beğendin mi? Önemli olan o. İyi düşün bence boyun bölgesi sonuçta göz önünde olacak. Büyük durmuş bence bu 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Keyfin istiyorsa yaptır, beğenmeyen de çıkar beğenen de çıkar onların isteğine göre dövme yaptırma paşa keyfine yönel 0 10 Yorumla egerkan +1 yıl Model önerisi istiyorum zaten belki birisi çıkar güzel model söyler onu yaptırırım banane onların beğenmelerinden Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Yakışır mı demişsin🙄 Yorumla egerkan +1 yıl Ya tamam asıl amacım model öğrenmek soruda sordurmuyorsun zevk Yok edici Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Tamam üsüle iki üç tane 💩 zevkimi içeren model atarumhttps://pin.it/4PBdtYAhttps://pin.it/32EBp2O Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Üzülme* Yorumla egerkan +1 yıl Linklere ulaşılmıyor Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl https://www.hizliresim.com/ni7gy4u dev hizmet Yorumla egerkan +1 yıl Güzel ama bu tarz yaptırsam odin zeus falan yaptırırım Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl O da olur Yorumla egerkan +1 yıl Aynn saol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Danilo Zanna'nın dövmesi acayip güzel ve çekici, yıldız... 0 6 Yorumla egerkan +1 yıl Sadece yıldız olabilir ama pusula modelleride güzel gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle dövme çok kaslı bir insana olur Yorumla egerkan +1 yıl Zaten fitnessa başlıcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine de daha küçük dövmeler daha çekici Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu tarz dovme kolda da güzel olabilir illa böyle olsun istiyorsan Yorumla egerkan +1 yıl Olabilir evt Yorumla
belkimbilir Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Boyunda dövme hoş duruyor. 0 1 Yorumla egerkan +1 yıl Aynn baya güzel gösteriyor Yorumla
Toughlady58 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kendine yakıştırıyorsan güzeldir 0 1 Yorumla egerkan +1 yıl Yakışır diye düşünüyorum Yorumla
İpekkcimm20 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Biraz hscimlenmrn lazim bence dövme için 0 27 Yorumla egerkan +1 yıl Ne yapmam lazım anlamadı hscilenmrn ne neyin büyüsü bu djsnsjs Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl Bunu süper soru secemezsiniz bu arada sayik KS zgshsjwkajw Yorumla egerkan +1 yıl KS beni seviyor kıskanmazmısın sbjsnsjsjsj Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl Neyse en azindan biri seni sevito tadini cikraaaaaa🙊 Yorumla egerkan +1 yıl Ağlamaya gidiyorum 🥺😢 Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl Konum at günlük yollucam Yorumla egerkan +1 yıl Ya şimdi bu mecrada güvenmediğim kişilere real paylaşmıyorum hdjsjskssj Yorumla hemşiree34 +1 yıl Ben beyfendiden mesaj bekliyim, beyfendi hazretleri hatunlarla cilveleşsin... Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl @hemşiree34 ay hatun dedigin icin tesekkur ederim ama cilvelesme olayini kabul etmiyorum buyrun hanimefendicigim sizi olsun 🍭 Yorumla hemşiree34 +1 yıl Zaten benim, neyinin ne kadar olduğunu bile biliyorum tamam mı... Yorumla egerkan +1 yıl Dhskhsksjssk kahretsin Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl @hemşiree34 o zaman senin olma kriterlerini gözden geçir çok spesifik gelmedi çünkü xshdhsndnandn😑 Yorumla egerkan +1 yıl Öhm kapatalım konuyu canlar Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl Ehheheheheh rahatsiz oldun gibi egecim hfhdhdjeejje tm tm cok fena biriyim ama devam etmicem mutluluklar 🍭🙊 Yorumla egerkan +1 yıl Ben shajajaj şu an çok rahatsız oldum djsksks ipeeeekkk ipekkkk Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl Bak hala cilvelesiyosun ama dhshdjdj Yorumla egerkan +1 yıl Çapkınlık yolunu izliyorum her şey yapabilirim djdksjsk Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl O zaman benden sıkı bir ders alman lazzim Yorumla egerkan +1 yıl Alfalar ders almaz baby Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl Evet bir alfa görüncw haber ver Yorumla egerkan +1 yıl Etrafta bırakmadım nerden görücem Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl Aynaya bakınca olmadığı kesin 🥰 Yorumla egerkan +1 yıl Ama bu kadar liseli ağzıda olmazki Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl 20 yasinda biri icin fazla iddialisin Yorumla egerkan +1 yıl Yaş 20 ama yaşanmışlık çok yaşa göre değil karaktere göre konuş boşuna atışma benimle gülüm 😉 Yorumla İpekkcimm20 +1 yıl Karaktere göre konusacaksam ebedi bir sessizlik beni bekliyor 🖐🥰 Yorumla egerkan +1 yıl Ya nasılda tahmin ettiğim gibi konuşuyorsun atışma derken bunun için yazdımOrtaokuldan 7. sınıf ipeğe teşekkür ediyoruz jdjsjsksks Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Model mi gerek 0 3 Yorumla egerkan +1 yıl Evt güzel model düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl resmim.net/.../...066a11a52113aba95f272a9fdc.EJLr1resmim.net/.../...26dd6bc60a6266842b2de52e65.EJPITresmim.net/.../...79d222fd2cf1bd388122f6b1ae.EJGBoresmim.net/.../...fd4277ad1ebcca51876d0ce358.EJaQWBelki beğenirsin Yorumla egerkan +1 yıl Çok sağol güzel olanlar var biraz düşünmem lazım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sen beğendin mi? Önemli olan o. İyi düşün bence boyun bölgesi sonuçta göz önünde olacak.
Büyük durmuş bence bu
Keyfin istiyorsa yaptır, beğenmeyen de çıkar beğenen de çıkar onların isteğine göre dövme yaptırma paşa keyfine yönel
Model önerisi istiyorum zaten belki birisi çıkar güzel model söyler onu yaptırırım banane onların beğenmelerinden
Yakışır mı demişsin🙄
Ya tamam asıl amacım model öğrenmek soruda sordurmuyorsun zevk Yok edici
Tamam üsüle iki üç tane 💩 zevkimi içeren model atarum
https://pin.it/4PBdtYA
https://pin.it/32EBp2O
Üzülme*
Linklere ulaşılmıyor
https://www.hizliresim.com/ni7gy4u dev hizmet
Güzel ama bu tarz yaptırsam odin zeus falan yaptırırım
O da olur
Aynn saol
Danilo Zanna'nın dövmesi acayip güzel ve çekici, yıldız...
Sadece yıldız olabilir ama pusula modelleride güzel gibi
Öyle dövme çok kaslı bir insana olur
Zaten fitnessa başlıcam
Yine de daha küçük dövmeler daha çekici
Bu tarz dovme kolda da güzel olabilir illa böyle olsun istiyorsan
Olabilir evt
Boyunda dövme hoş duruyor.
Aynn baya güzel gösteriyor
Kendine yakıştırıyorsan güzeldir
Yakışır diye düşünüyorum
Biraz hscimlenmrn lazim bence dövme için
Ne yapmam lazım anlamadı hscilenmrn ne neyin büyüsü bu djsnsjs
Bunu süper soru secemezsiniz bu arada sayik KS zgshsjwkajw
KS beni seviyor kıskanmazmısın sbjsnsjsjsj
Neyse en azindan biri seni sevito tadini cikraaaaaa🙊
Ağlamaya gidiyorum 🥺😢
Konum at günlük yollucam
Ya şimdi bu mecrada güvenmediğim kişilere real paylaşmıyorum hdjsjskssj
Ben beyfendiden mesaj bekliyim, beyfendi hazretleri hatunlarla cilveleşsin...
@hemşiree34 ay hatun dedigin icin tesekkur ederim ama cilvelesme olayini kabul etmiyorum buyrun hanimefendicigim sizi olsun 🍭
Zaten benim, neyinin ne kadar olduğunu bile biliyorum tamam mı...
Dhskhsksjssk kahretsin
@hemşiree34 o zaman senin olma kriterlerini gözden geçir çok spesifik gelmedi çünkü xshdhsndnandn😑
Öhm kapatalım konuyu canlar
Ehheheheheh rahatsiz oldun gibi egecim hfhdhdjeejje tm tm cok fena biriyim ama devam etmicem mutluluklar 🍭🙊
Ben shajajaj şu an çok rahatsız oldum djsksks ipeeeekkk ipekkkk
Bak hala cilvelesiyosun ama dhshdjdj
Çapkınlık yolunu izliyorum her şey yapabilirim djdksjsk
O zaman benden sıkı bir ders alman lazzim
Alfalar ders almaz baby
Evet bir alfa görüncw haber ver
Etrafta bırakmadım nerden görücem
Aynaya bakınca olmadığı kesin 🥰
Ama bu kadar liseli ağzıda olmazki
20 yasinda biri icin fazla iddialisin
Yaş 20 ama yaşanmışlık çok yaşa göre değil karaktere göre konuş boşuna atışma benimle gülüm 😉
Karaktere göre konusacaksam ebedi bir sessizlik beni bekliyor 🖐🥰
Ya nasılda tahmin ettiğim gibi konuşuyorsun atışma derken bunun için yazdım
Ortaokuldan 7. sınıf ipeğe teşekkür ediyoruz jdjsjsksks
yakışır bence
İyidir
Sen bilin
Model mi gerek
Evt güzel model düşünüyorum
resmim.net/.../...066a11a52113aba95f272a9fdc.EJLr1
resmim.net/.../...26dd6bc60a6266842b2de52e65.EJPIT
resmim.net/.../...79d222fd2cf1bd388122f6b1ae.EJGBo
resmim.net/.../...fd4277ad1ebcca51876d0ce358.EJaQW