Benim dövmeli görsellerimin olması benim dövmeli olduğum ya da onları beğendiğim manası çıkmaz ben onları sizlere erkeklere soruyorum ayrıca tek bir benek dövmem yok bu arada 😂
Çok kötü olmuş dövmeyi vücudun belli olmayan yerlerine ve iyi bir dövmeci tarafından yapılan dövmeler yapın. Bu dövme seni güney Amerikalı gece kadınlarına döndürmüş
Yanı dövme göstercem ayağına surda oranı buranı açıyorsun ya... Ne biliyim... seksi ve arzulanan kadın olmak böyle bisey değil canım benim sen olayı baya yanlış anlamışsın
Ne alaka sen hiç dekolteli kıyafet giymiyo musun normal gündelik bi kıysfet giymiş ayrıca biraz daha kapalı olsa bile yine o dövme gözükür yani dövmeyi göstermesi için extra bi çaba sarf etmemiş
kanka kararsız birisin gibi geçmiş olsun bende tam olarak bu yüzden yaptırmıyorum. Umarım ondanda sıkılmazsın lsdşgks onu sildirmek baya zor olur sdşlgksdşg
Ben pek anlıyamadım gerçekten dövmenimi gösternek için çektin bu fotoyu yoksa dekolte i mi? Dövmen dekolte hiç olmamış onu tamda dekoltene yapıcakrın madem dekolte seviyorsun yanlış yaptırmışsın :))))
Bizim begenmemiz den ziyade öncelikle senin beğenmiş olman gerekiyor bana göre güzel olmuş hoş bir hava katmış sana 10 üzerinden değerlendirecek olucak sam eğer 8 veririm hayırlı olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Evet yakışmış bence.
Bu gerçekten de dövme sorusuysa eğer üzgünüm ama hiç hoş olmamış, aşırı basit göstermiş. Yapmasan daha iyi olacakmış sanki...
Senin dövmeli görsellerden ne farkı var😂
Benim dövmeli görsellerimin olması benim dövmeli olduğum ya da onları beğendiğim manası çıkmaz ben onları sizlere erkeklere soruyorum ayrıca tek bir benek dövmem yok bu arada 😂
Senin dövmen var mı yok mu şimdi😂
Diyorum ya küçük bir nokta kadar bile yok sıfır 😂ama dövme soruları sormak hoşuma gidiyor bu akşam gene sorayım aklıma getirdin😂
Bu hanım ablamiz da ne olmamış pekisi😂
Memelerin süzme yoğurt torbası gibi heee ama dövme aynı tasma gibi duruyor. Cidden anlamıyorum sizi cidden.
Az daha aşağı olacadı
@ahhbukizlar git yap sjsj
Bana vurdurtmadi iğneleri jsjd
@fesfs olmamış bizimle değıllll dimi 😂😂
@r_engarenkyollar hiç değil meme lileri sevmen qhaha
🤣🤣🤣
Jsjsjs ben severim siz bana gönderin memelileri
@ahhbukizlar inek şaban.
kızlarda dövme el bileği içinde, ayak bileğinin dışında, omuzda iyi oluyor.. ve küçük olmalı.. bunun dışındaki dövmeler bence iyi durmuyor..
Çok kötü olmuş dövmeyi vücudun belli olmayan yerlerine ve iyi bir dövmeci tarafından yapılan dövmeler yapın. Bu dövme seni güney Amerikalı gece kadınlarına döndürmüş
Yanı dövme göstercem ayağına surda oranı buranı açıyorsun ya... Ne biliyim... seksi ve arzulanan kadın olmak böyle bisey değil canım benim sen olayı baya yanlış anlamışsın
Ne alaka sen hiç dekolteli kıyafet giymiyo musun normal gündelik bi kıysfet giymiş ayrıca biraz daha kapalı olsa bile yine o dövme gözükür yani dövmeyi göstermesi için extra bi çaba sarf etmemiş
@skzbagimlisi 1. si normal hayatta dekolte giymiyorum
2. si sende söylüyorsun kapalı giyinse bile o dövme gözükür diye madem öyle kapalı giyinseydi...
Canım bak demekki kadın dekolteli giyinen biri
kanka kararsız birisin gibi geçmiş olsun bende tam olarak bu yüzden yaptırmıyorum. Umarım ondanda sıkılmazsın lsdşgks onu sildirmek baya zor olur sdşlgksdşg
yakışmamış bence çok dikkat çekici ve estetik değil
Tenime kıyamazdım muhtemelen ama beğenerek yaptirmissin belli
Bence gayet iyi duruyor ve yakışmış sana
Doveöinin yakıştığı nadir kişilerden olmalısın ve çok iyi durmuş
Kolundaki nasıldı acaba
Güzel ama sürekli görünen yer olduğu için bir süre sonra sıkılma ihtimalin yüksek. Mom mu yazıyor orada?
Güzel olmuş ama faha iyi bir motif olabilirdi ve konumu çok yüksek olmuş biraz daha memelere doğru olmalıydı
Dövmeden öte memelerin on planda sanki
Ama muhteşem ötesi güzel
Beğendim ben
Zeryacemrem teşekkürler sagol onure ettin beni
Normal diyelim, Omuz arkası da yakışıyor kimisine
Bence dövmecini değiştirmelisin. Daha 1 hafta önce yaptırdım, çizgileri falan başarılı değil.
Bir kadının dövmeyi nereyi yaptırdığına bağlı olarak kendisini tanıyabilirsiniz.
Yakışmış ama belde olanlar daha güzel oluyor.
Az daha aşağıda olmalıydı.. döven utandı zaar
Sevmedim.. kaba duruyor... sade ve şık bir seyler olabilirdi..
Kalitesiz olmuş bu arada ne iş yapıyorsun öğrenebilir miyim
Güzel olmuş dikkat çeker sürekli oraya bakılması rahatsız etmezse iyi
Saçma olmuş. Bir de 25-29 yaşından çok büyük görünüyorsunuz
ama sı ufak kalmış bence çok sade caf caf lı iken yarım kalmış gibi durmakta
Ben pek anlıyamadım gerçekten dövmenimi gösternek için çektin bu fotoyu yoksa dekolte i mi? Dövmen dekolte hiç olmamış onu tamda dekoltene yapıcakrın madem dekolte seviyorsun yanlış yaptırmışsın :))))
Kadınlarda el kol boyun bacak... Hiç bir şekilde yakıştırmıyorum..
Kadının dövme yaptıracağı yerler bel, popo, göğüs altı ve ayak bileği bana göre.
Bizim begenmemiz den ziyade öncelikle senin beğenmiş olman gerekiyor bana göre güzel olmuş hoş bir hava katmış sana 10 üzerinden değerlendirecek olucak sam eğer 8 veririm hayırlı olsun
Gereksiz buluyorum dövmeyi
O yüzden yorum yapamam
Merhabalar cok güzel birisin neden oraya yaptirdinki olan olmus güle güle kullan ben kola bacaka ok derim ama yüze yakin 🫤 istemem
Çok hoş durmuyor daha estetik bişey yaptırabilirdin ama önemli olan senin gözüme hoş görünüp görünmemesi sen mutluysan sıkıntı yok sis🤍
dövmeyi daha görünmez dir yere yapmak daha ilgi çekici geliyor bana.
Arjantin mi desem, ispanyol mu desem?
basbaya esenyurt mu desemmmm ne diim
o doğum lekesi değil mi ne dövme öyle bişi yok?
artık 3d renki dovmeler var bildiğin resim çiziyor adamlar sanat yapıyorlar bence olmamış.
Senin zevkin ama hoş değil sırtinda daha
Güzel durabilirdi dövme güzel ama yer yanlış
Güzel memelerde idare eder ama fakirsin ya tek gecelik yani
Dövme herşeye yakışmıyor
Ya of yeto artık bitin
Kötü olmuş çok gereksiz duruyor
Kadınlarda döş bölgesine yakıştıramıyorum ya
Fotoğraf senin ise gerçekten dövme kötü olmuş.
Evet ama arasinda daha guzel olurdu renk yakismis
Bazen bazı şeyleri yapmamak daha doğru…
Neden bu ilgi arayışı 🤦🏻♀️
Yollu gibi olmuş abla
Jsjsjsjhd
Kolunda ki silinmemiş sanki
Boyun olmasın
Onu da sildir bence
İkizlere selam dövmeye devam
Abla geçmiş olsun. Ergenlik kurbanısın sanırım 🥹
Hayır güzel durmamış tasma gibi duruyor
Bizimle değilsin abla👎