Moda & Stil Kendi yapığım takılar nasıl sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Satışlarını yapıyorum siz olsanız hangisini alırdınız Güncellemeler+1 yıl şu an yapmadım yüklemedim ürünü ama @remberjewelery Kendi yapığım takılar nasıl sizce? Cevapla Satış Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Çok şık çok zarif minimalist kolyeleri ben de severm bilekte harika durmus zevklisn 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Güzel evet 0 0 Yorumla
hael8885 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Çok güzeller. Satışını bile yapıp gelir elde edebilirsin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorum 😇 Yorumla hael8885 +1 yıl Bol kazançlar, tebrik ediyorum. Umarım bol kazanç elde edersin. Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla
miriiiii Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl ben takı kulanmıyorum ama takıların çok gotik ve hoş duruyor 0 0 Yorumla
yardımısever Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl biraz kompakt, yani basit değil büyük duruyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bol kazançlar. Seçtiğin mankeni nereden buldun? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Benim zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl sensin ya? Ten pürüzsüzlüğü falan. Sen normalde de mi modellik yapıyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka normal bir insanım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Takı olan fotoğraftaki normal bir insana benzemiyor:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Silikon mu yaptırdın? Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok güzel eline emeğine sağlık güzellik 🌺 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet güzel almak isterdim erkek için olanı varsa 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Bileklik yapcğaım erkek için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar Yorumla Soran +1 yıl 50-55 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Almak istiyorum 2 tane Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir şey istiyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Havalı dursun belli olsun bakan etkilensin Yorumla Soran +1 yıl Dolaptan satıyorum ama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hesap adın ne Yorumla Soran +1 yıl @remberjewelery ama daha yok erkek için Yorumla Soran +1 yıl Siyah düz mat ya da kırık doğal taş ya da cam boncuktan yapabilirim bileklik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğal taştan varsa hazır onu alabilirim fiyatı en son kaç olur Yorumla Soran +1 yıl Var fiyat 50olur son modelleri yükleyeceğim birkaç güne haber ederim 7 model var istediğini seçersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki haber bekliyorum Yorumla Soran +1 yıl 👍 Yorumla Soran +1 yıl Doğal taşlar geldi varsa istediğin renk söyle yapayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mavi yapar mısın bana Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla Soran +1 yıl Zaten yaptım bu gün ondan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzellerdir eminim, dövme de yapıyor musun sen Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. yani ille diyosunki ben size takacam 😂😂 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 378 cevap paylaştı. Çok guzell 0 0 Yorumla
Hayaletmod Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Çoook güzeller 1 6 Yorumla Noname6n +1 yıl Takibi kabul edemiyorum. Ve mesaj da atamiyorum. Sen yaza bilirmisin Yorumla Hayaletmod +1 yıl Yazdım ama olmadı galiba Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Hayaletmod +1 yıl Cok güzeller işte kararsız kaldım biraz en bastakinj alırdım mesela Yorumla Soran +1 yıl Ha anladım teşekkürler Yorumla Hayaletmod +1 yıl 🌸 🌸 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok şık çok zarif minimalist kolyeleri ben de severm bilekte harika durmus zevklisn
Güzel evet
Çok güzeller. Satışını bile yapıp gelir elde edebilirsin.
Yapıyorum 😇
Bol kazançlar, tebrik ediyorum. Umarım bol kazanç elde edersin.
Teşekkürler 🙏
ben takı kulanmıyorum ama takıların çok gotik ve hoş duruyor
biraz kompakt, yani basit değil büyük duruyor.
Bol kazançlar. Seçtiğin mankeni nereden buldun?
Benim zaten
Nasıl sensin ya? Ten pürüzsüzlüğü falan. Sen normalde de mi modellik yapıyorsun?
Ne alaka normal bir insanım
Takı olan fotoğraftaki normal bir insana benzemiyor:)
Silikon mu yaptırdın?
Gayet guzel ellerine saglik hepsini almak isterdim
şu boncuklar ne diye geçiyor acaba? nasıl bulabilirim
Çok güzel eline emeğine sağlık güzellik 🌺
Emeğine sağlık marifet var 🌸
Hepside muhteşem olmuş
Evet güzel almak isterdim erkek için olanı varsa
Bileklik yapcğaım erkek için
Ne kadar
50-55
Almak istiyorum 2 tane
Nasıl bir şey istiyorsun
Havalı dursun belli olsun bakan etkilensin
Dolaptan satıyorum ama
Hesap adın ne
@remberjewelery ama daha yok erkek için
Siyah düz mat ya da kırık doğal taş ya da cam boncuktan yapabilirim bileklik
Doğal taştan varsa hazır onu alabilirim fiyatı en son kaç olur
Var fiyat 50olur son modelleri yükleyeceğim birkaç güne haber ederim 7 model var istediğini seçersin
Peki haber bekliyorum
👍
Doğal taşlar geldi varsa istediğin renk söyle yapayım
Mavi yapar mısın bana
Tabi
Zaten yaptım bu gün ondan
Çok güzellerdir eminim, dövme de yapıyor musun sen
Hayır
yani ille diyosunki ben size takacam 😂😂
Çok hoşlar
Çok hoş duruyor.
Nice.. devam kee