Moda & Stil Kendi yaptığım kolyelerim nasıllar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bunların satıyorum siz olsanız hangisini alırdınız? Kendi yaptığım kolyelerim nasıllar? Cevapla Satış Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. güzeller 0 0 Yorumla
selenaturals Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl En üstteki çok güzelmiş onun bilekligini de yapsan ne kadara satarsin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 45-50 falan Yorumla
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bence sade ve şık duruyorlar. Özellikle bileklikler saatle kombinlenirse çok iyi durur. 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Çok kibar, çokta yakışmış.Ellerine sağlık 0 0 Yorumla
zevkinasktonu Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cidden harika sen bence züccaciye dükkan aç Ben sana diyeyim takı işi yap yani 0 0 Yorumla
naberlammmm Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Ef-sa-ne ! Bende yapmak istiyorum da malzemeyi nereden tedarik ettin acaba 0 0 Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Oldukça iyi görünüyor 0 1 Yorumla Giflendin +1 yıl Bu hoşuna gider miydi Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hepside muhteşem olmuş, elleriniz dert görmesin. 0 0 Yorumla
BırakÖyleKalsınnn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl güzelmiş eline sağlık taşlar ne taşı 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Guzel 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şekilli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
güzeller
En üstteki çok güzelmiş onun bilekligini de yapsan ne kadara satarsin
45-50 falan
Bence sade ve şık duruyorlar. Özellikle bileklikler saatle kombinlenirse çok iyi durur.
Çok kibar, çokta yakışmış.
Ellerine sağlık
Cidden harika sen bence züccaciye dükkan aç Ben sana diyeyim takı işi yap yani
Ef-sa-ne ! Bende yapmak istiyorum da malzemeyi nereden tedarik ettin acaba
Oldukça iyi görünüyor
Bu hoşuna gider miydi
harika. sevdim. ilki cok hosuma gidiyor
Hepside muhteşem olmuş, elleriniz dert görmesin.
güzelmiş eline sağlık taşlar ne taşı
Çok hoş
Guzel
Hepsi birbirinden güzel
Hepsi güzel sonuçta emek var
en üsttekini
Şekilli
Basit sanki