Moda & Stil Kendi kolyelerimi yapıyorum, sizce hangileri güzel? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 48 Yapay Zekaya Sor Sizce hangileri güzel satışlarını yapıyorum beğendiğiniz var mı 🥹🥹 Kendi kolyelerimi yapıyorum, sizce hangileri güzel? Cevapla Satış Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Birincisi güzel. 0 0 Yorumla
batucuk94 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Güzel duruyorlar el emeği göz nuru!!! Sadece kendine mi yapıyorsun? Satılık falan yok mu? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Satılık hepsi Yorumla batucuk94 +1 yıl Seninle etsy ye ortak girebiliriz. Çoook para kazanırız 💵 💸 💰 iyi düşün 😄 Yorumla
Hehehehehhell Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yıldızlı ve kalpli güzelmiş. Sende sedef taşı var mı? Varsa alabilirim senden 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sedef taşlı kolye var Yorumla Hehehehehhell +1 yıl İşletmen falan varsa link atar mısın Yorumla Soran +1 yıl Gardıropsum var Yorumla Soran +1 yıl @RemberJewelery Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Birincisi çok zarif duruyor eline emeğine sağlık güzellik 🌺 0 0 Yorumla
Anlbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yıldızlı olan yakışmış sana diğerleri de güzel tabii 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı. Emeğine sağlık hepsi çok güzel gerçekten. Birincisi özellikle çok zarif. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben takım taklavat olaylarından pek anlamam ama bunlar güzelmiş 0 0 Yorumla
canturkkk Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hepsi çok güzeller maşallah. Elinize sağlık hayırlı satışlar 0 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hepsi de çok güzeller ben ucunda yıldız olan kolyeyi beğendim elinize emeğinize sağlık. 0 0 Yorumla
kırmızınoktaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kalpli, yıldizli, ve birde emin olamadim kırmızı boncuklu olanı alabilirim. 0 0 Yorumla
Leoman1 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Vallahi ben bi erkek olarak cidden çok beğendim 😅 aferin sana 👏👏 0 0 Yorumla
sevilmekistiyorum1 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzel tebrik ederim. Bunu işe dönüştürebilirsin... 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Evet işe dönüştürdüm Yorumla
deherelohirrim Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Hepsi çok güzel benim favorim 2. yıldızlı olan ama☺️ 1 0 Yorumla
SamaHuseynova Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Guzel ve elegant gorunuyorlar. Ozellikle polka dot elbiseye daha cok yakistiriyorum inci kolyeyi. 0 0 Yorumla
hayatınoteyakası Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hepsi çok güzel nerede satış yapıyorsun? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Şuanlık gardıropsta ve yurtdışına Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Alabilirdim aslında bir iki tane çok beğendim Yorumla Soran +1 yıl Beğendiğinize indirim uygun fiyata verebilirim😊 Yorumla kedimiyiz +1 yıl Gardrops adınız nedir? Yorumla kedimiyiz +1 yıl Kolyelerin hepsi çok güzel❤️ Yorumla hayatınoteyakası +1 yıl Ben de bakmak istiyorum✨ Yorumla Soran +1 yıl @RemberJewelery Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 896 cevap paylaştı. neden ticarete dönüştürmüyorsunuz? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dönüştürdüm çoktaumurumda +1 yıl Bol kazançlar o halde
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yıldızlı güzel duruyor kaça satıyorsun 0 3 Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Eleman Çırak Stajer lazım mı 🙃 Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor fiytları Yorumla Kate_naHava-giri +1 yıl Ne kadar kazanıyorsun piyasada iyi para var mı 😮 Yorumla
Naisseme Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Birincisi güzel ama mesaj kapalı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne diyeceksin ki Yorumla Naisseme +1 yıl Bilgi alacaktım, ne diyebilirim sence😂 Yorumla Soran +1 yıl Nerden açılıyor ki mesj attım galiba Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Başarılı bol satışlar 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. sen güzelsin zaten ne taksan yakışır 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Çok güzeller manitam olsa da alsam... 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. ikinci çok iyi 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Çok yakışmış size harika görünüyorsunuz. 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Guzel duruyorlar yolun bahtin acik olsun 0 0 Yorumla
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Fazla işçilik yok, sade ve güzel yinede 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hepsi güzel görünüyor kuzen 👍🧿 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kuzen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lafın gelişi, kanka gibi falan. Neden bilmiyor gibi sordun? Yorumla Soran +1 yıl Yok bir an gerçekten kuzenim sandım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok be 😀😅 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Güzele her şey yakışır 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama yıldızlı daha iyi duruyo bence Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 612 cevap paylaştı. Hepsi güzel, emeğine sağlık bol kazançlar. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 588 cevap paylaştı. Hepsi 😍 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Kirmizi 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 722 cevap paylaştı. Gayet zarif ve hoş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Birincisi güzel.
Güzel duruyorlar el emeği göz nuru!!! Sadece kendine mi yapıyorsun? Satılık falan yok mu?
Satılık hepsi
Seninle etsy ye ortak girebiliriz. Çoook para kazanırız 💵 💸 💰 iyi düşün 😄
Yıldızlı ve kalpli güzelmiş. Sende sedef taşı var mı? Varsa alabilirim senden
Sedef taşlı kolye var
İşletmen falan varsa link atar mısın
Gardıropsum var
@RemberJewelery
Birincisi çok zarif duruyor eline emeğine sağlık güzellik 🌺
Yıldızlı olan yakışmış sana diğerleri de güzel tabii
Emeğine sağlık hepsi çok güzel gerçekten. Birincisi özellikle çok zarif.
Ben takım taklavat olaylarından pek anlamam ama bunlar güzelmiş
Hepsi çok güzeller maşallah. Elinize sağlık hayırlı satışlar
Hepsi de çok güzeller ben ucunda yıldız olan kolyeyi beğendim elinize emeğinize sağlık.
Kalpli, yıldizli, ve birde emin olamadim kırmızı boncuklu olanı alabilirim.
Vallahi ben bi erkek olarak cidden çok beğendim 😅 aferin sana 👏👏
Çok güzel tebrik ederim. Bunu işe dönüştürebilirsin...
Teşekkürler Evet işe dönüştürdüm
Hepsi çok güzel benim favorim 2. yıldızlı olan ama☺️
Guzel ve elegant gorunuyorlar. Ozellikle polka dot elbiseye daha cok yakistiriyorum inci kolyeyi.
Hepsi çok güzel nerede satış yapıyorsun?
Şuanlık gardıropsta ve yurtdışına
Alabilirdim aslında bir iki tane çok beğendim
Beğendiğinize indirim uygun fiyata verebilirim😊
Gardrops adınız nedir?
Kolyelerin hepsi çok güzel❤️
Ben de bakmak istiyorum✨
@RemberJewelery
neden ticarete dönüştürmüyorsunuz?
Dönüştürdüm
Bol kazançlar o halde
Yıldızlı güzel duruyor kaça satıyorsun
Eleman Çırak Stajer lazım mı 🙃
Değişiyor fiytları
Ne kadar kazanıyorsun piyasada iyi para var mı 😮
Birincisi güzel ama mesaj kapalı
Ne diyeceksin ki
Bilgi alacaktım, ne diyebilirim sence😂
Nerden açılıyor ki mesj attım galiba
Başarılı bol satışlar
Elegant tarz sevdim 🌸
sen güzelsin zaten ne taksan yakışır
Çok güzeller manitam olsa da alsam...
ikinci çok iyi
Yıldızlıya bayıldımm🙀🙀🩷
Eline sağlık hepsi çok hoş
10 lira veririm helalinden hepsine
çok başarılı satalım bunları
Hepside çok güzel emeğine sağlık
Yıldızlı olan ğğzel baya 🔥🥰
Maasallah marifetlisin guzel begendim
Çok yakışmış size harika görünüyorsunuz.
Tamıdan çok boynunun zarifliği...
Hepsi çok güzel ellerine sağlık.
hepsi de cok güzel eline saglik
Guzel duruyorlar yolun bahtin acik olsun
Fazla işçilik yok, sade ve güzel yinede
Hepsi çok iyi, emeğine sağlık
Kolyeler de güzel her şey güzel 😅
Hepsi güzel görünüyor kuzen 👍🧿
Kuzen?
Lafın gelişi, kanka gibi falan. Neden bilmiyor gibi sordun?
Yok bir an gerçekten kuzenim sandım
Yok be 😀😅
Güzele her şey yakışır
Ama yıldızlı daha iyi duruyo bence
Kolyeyi boş ver sen cok güzelsin
Çok güzeller, sen gibi. Eline, emeğine sağılık.
Hepsi güzel, emeğine sağlık bol kazançlar.
Hepsi 😍
3 çok güzel
Kirmizi
Hepsi iyi
Kalpli olan güzelmiş
1. harika
İkinci ve üçüncü
Üçüncü güzel
Yapmasan daha iyi
2 ve 3 güzelmiş
2. Sıradaki güzel
maşallah