Simdi ben kapaliyim haliyle evde olunca aciliyorum rahat sort askili ama arada sutyen takmiyorum gogusum kucuk goze carpmiyor diye ama ucu cikabiliyor, abi babanin yaninda cok mu ayip sizce ( ucu cikinca sakliyorum kolla falan ama sutyende rahatsiz edici)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhtemelen 75b beden bi göğsün var. Sütyensizlik çok göze batmaz. Uçlarını ben bi abi olarak görmek istemem açıkçası kardeşimin. Bunu tahrk olma boyutuna çekecek aptallar için yazıyorum. Tahrik olduğum için değil özel bölgelerini görmek istemediğim için.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim Tamam sagol
En İyi Cevaplar
kanka bende kapalıyım normalde evde öyle de dolaşıyorum ama benim ki küçük değil öyle durmuyor da ne biliyim yani belli de olmuyor ince tişörtlar atletler giyme ya ki benim abim falan da yok full kızız. siyah bol tişörtler dene olmadı madem öyle böyle ahat bir yarım atlet onu giy içine seni sütyen gibi sıkmaz da
10 Yorumla
Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bazı yörelerde takıyorlar meme başlarının büyükmüş kucükmü görüyorum hemde kapalı kadınlar bugün yine plajda akşam üstü gördüm meme uçları küçüktü çok hoş duruyordu
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
51Cevap
+1 yılAcaabaa rabbim akil verirken sen nerdeydin
Hem kapalisin hemde gelmus abuk sabuk sorular soruyorsun
Senin o basindaki oyuncak degil ha farkindasin degilmi yani kendini sùs niyetine kapatmissan bence hic ugrasma sen yeniden açıl
Kendin açik saçik olmaya cok meraklisin zaten baksana sordugun soruya bak
Yooooo hic ayip degil babanin abinin yaninda
Her tarafini aç show eder gibi sergileee
Ya sabir yaaa bir git harbiden bir git
Sordugun soruyu kendin okudunmi acaba
Gelmissin birde burada kapali ayaklari yapiyorsun
Sen kapali olsan en yazar
Burdaki herkeese zaten na mahrem yerlerini show ettikten sonra...220 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon normal misin abim babam kanim canim aptal misin normal bi soru acaba ayip olur mu diye soruyorum sen hayirdir ahlak bekcikigi yapiyosun ne dedim sanki
- +1 yıl
Niye bu kadar atarlandin
- +1 yıl
Aaaaaa tabi pardon sende olmayan ahlaki sana ògrettigim icin suclu olan ben oldum demi
Hay ben siziN karakterinize tukureyim
Lan bir soruna bak soruna
Kapali insanin sordigu soruya bak
Lan sen burada el aleme orani burani yaziyorsun farkindamisk
Aptal olan ben degil sensin
Kendinin mahrem yerlerini bile burada insanlara sorarak paylasiyorsun yazik! - +1 yıl
Maceramisin nesin hayirdir
Niye atarlandin diye soracagina sordugu soruya bak oku sonra bana neden atarlandin diye sor
Sendede az halsiyet olsaydi zaten gelip bana neden atarlandin demezdin al birini vur òtekini
Soran+1 yılAy sus engelli
- +1 yıl
Sana ne?
- +1 yıl
Tencere kapak misali bulmussunuz bir biriniz
- +1 yıl
Verebileceğin tepki bu olmamalıydı bence. Daha kibar ve daha ılımlı davranabilirdin.
- +1 yıl
Hak edene anladigi dilden cevap vereceksin
Kibar olamazzdim k bakma
Umarim bir seyler anlamistir
Insanlarlar gibi yalandan kibarlik yapacagima
Boyle olurum dogru olurum daha iyi - +1 yıl
İnsanlar gibi yalandan kibarlık yapmak patavatsızca konuşmaktan daha iyidir. Senin doğru olduğunu hiç kimse bilemez. O gayet edepli şekilde bir soru sormuş edepsizce sormamış.
- +1 yıl
Bir insanin kapali oldugu halde
Bu soru sormasi sence dogrumu
Sen demekki karakterine yakistiriyorsun
Demekki ilerde eşin bòyle bir soru sorsa
Sen geli sesini dahi cikartmazsin
Tabi edep nedir billmis olsaydin haya nedir bilseydin benim neden bu kadar tepki verdimi anlardin
Ama oda kalmamis yazik - +1 yıl
Senin başın kapalı ama kalbin açık, bu kadar kötü bu kadar ahmakça verdiğin cevaplar kalbinin ne kadar kötü olduğunu gösterir. Bak yorum yapan herkese saldırmışsın ama bunun sebebi kompleks sahibi olmandır. Bu durumda bile benim eşimin hareketlerini sorguluyorsun. Dünyada kimse senden edep öğrenecek değil, burada herkes gördü ki sen zaten konuşmalarınla ne kadar edeplisin anlaşıldı. Ama merak etme senin gibi düşünen canlılar çok az kaldı. Aynı şey sana da olsa sana da laf söyletmezdim ama sen o duruma hiç düşmezsin. Allah kalbine hidayet versin.
- +1 yıl
Ne sacmaliyorsun yaa
Kalbim acik bilmem ne filan diyerek
Soruyu bin defa oku olur mu
Boyle bir soru nasil sorulur
Ben bu soruyu okurken kendi adima utandimmm be utandim
Ama bunu soran insan ne kadar rahat sormus
Rabbim sana akil fikir versin
Soran+1 yılNerenle okudun bilemem de soru gayet normal senin ailen senin kendi evinde bile basini acmana izin vermiyorsa sorumlusu ben degilim.
Sadece yaptigim sey cok absurt mu degil mi diye sordum ki sorum gayette makul, sonucta abi baba olan insanlarin bu durumda nasil dusundugumu ogrenmek istemdim Ona gore gerekiyosa ceki duzen veririm. Rahat olmam ailemi rahatsiz etmiyor sen neden atarlandin pardon?- +1 yıl
Kizim bence benden uzaj dur srn bir dahada bana yazma olur mu senin gibi ahlak bozukluklarinla isjm yok benim
Sende edep yoksa oda benim ayibim degil
Ailen sana edebi ògretseydi milyonca insan icinde gelip bu soruyi sormazdin
Ailene bir okut sorunu tepki vermezlerse oda benim ayibim degil
Soran+1 yılSen sadece ailene gore yasa olur mu kendi aklin kendi fikrin yok, edeps edep diyerek sadece dar goruslu oldugunu ortaya cikartiyosun ben edepsiz degilim haddini bil de konus
- +1 yıl
Tekrar söylüyorum, Allah hidayet versin. Umarım bu zihniyetle iyi bir hayat yaşarsın.
- +1 yıl
Sen karisma bence
Yoksa arada kalirsin - +1 yıl
Bak benim sayemde
Sorun dikkatleri çektii - +1 yıl
Ben arada kalırım da sen olduğun yerde kalma, toplumdan dışlanıyorsun farkında değilmisin? İnsanlara laf yetiştireyimde laf sokmaya çalışayımda dikkatleri üstüme çekeyim diyenlerdensin ama bir abi olarak söylüyorum çok kötü görünüyorsun. Yapma böyle, sosyal medya diye rahat rahat yazıyorsun ama bu bile seni etkiler. Gerçi ben ne desem senin düşüncende bir insan asla anlamaz, kafaya koymuşsun bir kere tekrara düşmeyi.
Bende kapalıyım ama tek kaldimdan rahatım. Seninki ayıp aile yaninda
90 Yorumla- Moda & Stil konusunda 765 cevap paylaştı.
+1 yılEv ortamında takmaya gerek yok bence
Bende evdeyim takmıyorum62 Yorumla sürekli göze çarpmıyorsa ayıp değil bence dikkat ediyorum demişsin zaten
40 YorumlaAbiyle babanın yanında öyle olur mu ya. Onların da nefsi var bakmaları bile kötü ister istemez göz değer ki senin buna dikkat etmen lazım.
03 Yorumla
Soran+1 yılNefsle ilgisi Yok bana o gozle bakacak degiler ya sadece rahatsiz olurlar mi diye sordum gunah degil cunku
Soran+1 yılAnladim peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı açık farketmez bence kimse kimsenın meme ucunu görmek zorunda değil
41 Yorumla
Soran+1 yılAile ya cokta sey etmeyelim bence ama onlar rahatsiz olur diye sakliyorum biraz
Bişey olmaz elinle kolunla kollarsın biraz yeter. Evde de haliyle rahat etmek ister insan doğal olarak
00 YorumlaBence abinle babanın yanında şort askılı falanda olmaz ama sen bilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYok valla evimde de rahat olmicaksam oleyim ya
+1 yılAyıp tabi ama kapalı olmakla alakası yok dikkat et bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAbim babam nolcak ama yinede utaniyorum biraz
- +1 yıl
ya tabi ki bir şey olmaz ama ne bilirim örf adet mevzusu biraz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde öyle ayıp değil bence. Evde de takamam valla
41 YorumlaEvde sütyen bakmazsan salla salla vur duvara onur yoksa
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olurum ben takmadığım tek bir gün bile olmadı
00 Yorumla
+1 yılben evde asla takmam ne var yani ailen netice de onlar
00 YorumlaModa & Stil konusunda 880 cevap paylaştı. evde erkek varsa meme ucunda belirgin oluyorsa saklamanda fayda var
00 Yorumla
+1 yılBi tuhaf oldum okurken cevabım ise ucunu kapatacak bantlar var yapıştır
00 Yorumla
+1 yılAbinin, babanın yanında o kadar rahatsan neden ucunun görülmesi seni rahatsız etsin ki?
00 YorumlaBen baban ya da abin olsaydım sorun etmezdim bunu. Meme ucun olduğunu biliyorum zaten.
00 YorumlaKahrolsun südyenler…!!! M E M E L E R E ÖZGÜRLÜK 🕺🪩👯♂️🎉🥰😍😘❤️
00 Yorumla
+1 yılBenim evde gezsen keşke diyeceğim ama soru bile gizli :(
00 YorumlaKendi evinde özgür olman normal.
İstediğin gibi takıl tabi ama ucu görünecek şekilde de olmasın o kaşar azıcık dikkat et.02 Yorumla
Soran+1 yılTamam hakli olabilirsin dikkat etcem
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldışarıda kapalıysanız evde abi baba yanında da açılamazsınız!!! zira namahrem size baba abi
05 Yorumla
Soran+1 yılSaka misin baba abi namahrem degil nikaah dusmuyor bilip bilmeden konusma!!
Sadece onlar rahatsiz olur mu olmaz mi diye sordum sonucta gunah degil
Cevap sahibi+1 yılPekala!!! Allah göstermesin ama babanız veya abiniz öldü ve yıkandı siz son defa yüzünü görmek istediniz göstermezler, abiniz babanızı görebilir, yine allah göstermesin babanız vefat etti ve bir süre sonra ablanız veya siz vefat ettiniz babanızın üzerine gömülemiyorsunuz ama abiniz gömülüyor,
Babası, kayınpederi, oğlu, kocasının eski hanımından olan oğlu, kardeşi, erkek ve kız kardeşlerinin oğulları, amcası, dayısı, süt kardeşi... mahremdir
Soran+1 yılBen babam abimin yaninda gayette rahat takiliyorum cinsel organ da gostermiyorum oyle bi lanse ediyosun ki, ara sira même ucu belirgin oluyor o evet belki ayip olabilir ama yine gunah degil ki simdi zaten bant kulanicam arkadaslarin tavsiyesi uzzrine.
Soran+1 yılBabamin abimin yaninda kapanmak nedir yahu sen kitabi ters okumussun Yok dinde oyle bi sey
Cevap sahibi+1 yıliyi okuman gerekirdi benim yorumuma neden provaktörce yaklaşıyorsun? soru sordun cevap verdim senin işstediğin cevabı mı vereceğim? yazdıklarımdan hiç bir şey anlamamışsın
ölünce babanı sana göstermezler abdesti bozulmasın diye babanın üzerine seni gömmezler namahremsin diye başka nasıl anlatayım sana
yani evli olsan kendi evinde bir nebze ama aile evinde yapma
40 Yorumla
+1 yılAyıp değil de evin içindesin çünkü ama abi babanın yanında olmaz. Kızmıyorlar mı sana
21 Yorumla
Soran+1 yılEe goze carpmiyor ucu gozukunce sakliyorjm biraz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu tartsıorz ıkı gundr kız arkadaşlarla hLa tatmın edici cvp gelmedi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılnasıl raht ediyosan.🤷♂️. ama tahmin edebliyorum.. nasıl emlr u uclr.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman dert etme bisey olmaz özgür olması senin için iyi. Çok rahatsız oluyorsan bantla ya da silikonlu uc sağlayıcı tak
00 Yorumla Meme ucu gizleyici bantlardan kullanabilirsin. Veya normal yara bantları dan göğüs ucuna yapıştırarak gizleyebilirsin
10 YorumlaDaha dikkat etmelisin bence. sen utanıyor musun ucu çıkınca
00 Yorumla
+1 yılSütten takma knk rahatsız ediyorsa annen baban onlar ayıpta değil onlar seni büyüttü
00 Yorumla
+1 yılAtlet diyebilirsin içine bir nebze kapatır.
00 YorumlaNasıl rahat ededeksen öyle ol evin içinde sonuçta aile haram değil sana
00 Yorumla
+1 yılGögüs ucu pedi kullanacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılHmm mantikli 😂😂
- +1 yıl
He ral de
+1 yılGöğüs mu ortaya çıkıyor direk
02 Yorumla
Soran+1 yılGogus cok Yok belirgin degil ya arada uc cikiyor hafiften
- +1 yıl
Hmmmm yaş kaç senin sama benzeyen bu haline bi foto bulabilir misin fiziğine benzeyen
+1 yılUçları belli oluyorsa ayıp. tabi
04 Yorumla
Soran+1 yılAbim falan yani ayip mi
- +1 yıl
Ayıp tabi abi de olsa
- +1 yıl
Uçları cokmu belli oluyor
Soran+1 yılAnladim peki
- Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılSporcular için olanı kılan
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet valla aklima gelmedi Sagol
Moda & Stil konusunda 523 cevap paylaştı. Bence çok rahat oluyor
10 Yorumlaİllaki fark edilmistir uçları
00 Yorumla
+1 yılEvde rahat olman gayet normal
00 Yorumla
+1 yılasklı giy takmadığın da daha güzel olur
00 Yorumla
+1 yılYani babanin yaninda da gezme oyle
00 Yorumla
+1 yıluçları ne renk ve kaç beden
00 Yorumla
+1 yılKafana göre takıl kim ne diyecek
00 Yorumla
+1 yılCok ayıp hic yakistiramadim sana
00 Yorumla
+1 yılGizliyorsan problem yok bence
00 YorumlaAyıp olur ya uçları belirgin olunca bence
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşın kaç? Aile zihniyetinin nasıl?
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZihniyetiniz*
Soran+1 yıl21, bi ara sort giymemi istemiyodular evimde rahat olurum falan dedim salamadim.
Şu an sorun etmiyolar bi uyari da almadim ama yinede bu cok mu abarti acaba diye sordum kendime hem ucu hep cikmiyor cikincada sakliyorum bi nebze elimle falan
Cevap sahibi+1 yılBence sütyen giy. Ya da meme ucu için bant tarzı şeyler var. Onları kullanabilirsin. Hep çıkmıyor derken anlamadım
Soran+1 yılAskili giyiyorum ya ucu herzaman belirgin olmuyor bazen olan bi sey
Cevap sahibi+1 yılŞehvet anlarında belirginleşiyor. Bunun dışında da mı belirginleşiyor uçlar bazen. Çok bilmediğim için soruyorum
Soran+1 yılArasira istemsiz olabiliyor bilmiyorum artik
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Askılı giymek yerine biraz daha düzgün bir şey giysen yine belli olur mu uçlar
Soran+1 yılDedikeri gibi bant kullanicam en iyisi gozukmez o zaman sanirim
Cevap sahibi+1 yılEvet bant en iyisi. Abin ve baban da olsa dikkat etmeli. Şahsen evleneceğim kadından da kardeslerimden de bu hassasiyeti beklerim
Cevap sahibi+1 yılModern kapalılık mi yoksa islami mi
Cevap sahibi+1 yılBu arada kınamak elestirmek ya da polemik için sormadım. Merak ettim sadece
Cevap sahibi+1 yılKötü hissettirdiysem de özür dilerim
Soran+1 yılIkisinin arasi, bazen tam usulunce kapanirim bazen degil maalesef. De konuyla alakasi yok..
Cevap sahibi+1 yılAynen konuyla alakası yok. İyi günler:)
Cevap sahibi+1 yılYaşın genç tam olmasa da elinden geleni yapacagindan şüphem yok:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrolsün sen. Saçma sapan soru!
03 Yorumla
Soran+1 yılGayette normal soru evde rahat olmak istiyorum bizimkilere ayip olur mu diye sordum
Cevap sahibi+1 yılKapalıysan memeni her zaman saklarsın! Soru mu bu?
Soran+1 yılYa kanim olan insanlar sonucta gunah degil ama rahatsiz olurlar mi diye sordum
+1 yılsalla takma ya
41 Yorumla- +1 yıl
Ucu görünmez mi
kapalı ama tadilat nedeni ile
21 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka abim babam sonucta geri kafali
+1 yılGece yatarken çıkar
00 Yorumla
+1 yılDeğil ev sonuçta bende sudeyensiz geziyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahrik olunca cikiyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka abim babam var ne tahrik arasira cikiyor oyle
Cevap sahibi+1 yılOlum göğüs uçların tahrik olunca kalkar abin babanla alakalı değil senle alakali
- Moda & Stil konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp değil
00 Yorumla Değil
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılevet ayıp
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 755 cevap paylaştı. Yokkkkkkk
00 YorumlaYaş kaç göğüslerin büyük mü
00 Yorumla
+1 yılBirsey olmaz
00 YorumlaAilenden sorun olmaz.
00 YorumlaAyıp tabi
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Devamını Gör(58)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı