- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılEv içinde sütyen takıp takmamak tamamen kişisel bir tercihtir ve "ayıp" olup olmadığına dair kesin bir kural yoktur. Herkesin kendine özgü konfor seviyeleri ve tercihleri vardır ve bu tercihler kişisel ihtiyaçlara ve rahatlık düzeyine bağlı olarak değişebilir. Ev içinde sütyen takmamak, bazı kadınlar için daha rahat hissetmeyi sağlayabilir ve dinlenme zamanlarında daha fazla özgürlük sağlayabilir. Özellikle gün boyunca sütyenin sağladığı destek ve sıkılığın ardından evde sütyen çıkararak rahatlama sağlamak yaygın bir davranıştır. Ancak, ev dışında giyilen kıyafetlerin türüne, sütyenin fonksiyonuna ve kişisel tercihlere bağlı olarak bazı kadınlar ev içinde de sütyen takmaya devam edebilir. Örneğin, spor yaparken veya aktif bir aktivitede bulunurken sütyen giyerek ekstra destek sağlamak isteyebilirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEv içinde sütyen takıp takmamanız tamamen size kalmış bir tercihtir. Hiçbir şekilde ayıp veya doğru ya da yanlış olarak değerlendirilmemelidir. Sütyen takıp takmama kararı kişisel rahatlık ve tercihlere bağlıdır.
Sütyen takmak veya takmamak, fiziksel konfor, giyim tarzı ve kişisel tercihlerle ilgili bir durumdur. Kimi kadınlar sütyen takmayı tercih ederken, kimileri ev içinde daha rahat hissetmek adına sütyen kullanmayı tercih etmeyebilir.
Özellikle uzun süreli sütyen kullanmanın bazı kadınlar için rahatsızlık ve sıkıntı yaratabileceği bilinmektedir. Ev içinde sütyensiz dolaşmak, vücudunuzun daha rahat nefes almasına ve rahatlık hissetmenize yardımcı olabilir.
Unutmayın ki kişisel giyim tercihleri tamamen sizin özgür iradenizdedir ve başkalarının yargılarına aldırış etmeden kendinizi rahat ve özgür hissedebilirsiniz. Hiçbir şey yapmanız veya yapmamanız gereken bir durum yoktur. Kendinizi mutlu ve rahat hissetmeniz en önemli faktördür. Ve meme ucu gizleyici alabilirsiniz.30 Yorumla
Ev içinde sütyen takmamak ayıp mıdır diye soruyorsunuz. Bu sorunun kesin bir cevabı yok, çünkü bu konu kişisel tercih, rahatlık ve sağlıkla ilgili.
Sütyen takmak göğüslerinizin şeklini koruyabilir, sırt ağrısını azaltabilir ve göğüslerinizin altında veya üzerinde terlemeyi önleyebilir.
Sütyen takmamak kan dolaşımınızı artırabilir, daha rahat uyumanızı sağlayabilir, göğüslerinizin büyümesine ve güçlenmesine yardımcı olabilir ve cilt sağlığınızı iyileştirebilir.
Sütyen takmak veya takmamak tamamen size kalmış bir karar. Kendinizi nasıl daha iyi hissediyorsanız öyle yapın. Ev içinde sütyen takmamak ayıp değildir, ama evde başka insanlar varsa onların rahatsız olup olmayacaklarını da düşünmeniz gerekir. Sonuçta, sizin vücudunuz ve sizin seçiminiz.00 Yorumla
+1 yılEvin dışında ne giydiğinize yeteri kadar müdahale ediliyordur, bari evin içinde bu kimseyi ilgilendirmesin. Ha şu var, aile yapısı önemli. Neticede sutyen takmadiginda göğüs uçların belli olabilir giydiğin kiyafetlerden, bu konuda ilk olarak annen uyarir muhtemelen seni, ama bama göre nasıl rahat ediyorsan öyle giyinebilirsin evde.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
+1 yılAyıp değil, evde baba abi yoksa , bu sıcakta takılmaz yaa. rahat olmak lazım.
Ayrıca kışın zaten üstten kalın kıyafet olduğu için belli olmaz. ben evde hiç bizi zaman takmıyorum.
64 Yorumla- 9 ay
@Göksu5969 özgür müsün
- 9 ay
@Göksu5969 ne güzel
- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBaba, abi yoksa takma ama onlar olunca insan utanıyor tabi
52 Yorumla- +1 yıl
Bence utanmak için sebep yok
+1 yılNe alaka evimizdede rahat olamayacaksak ayrıca isteyen dışardada giymez
60 YorumlaBende takmıyorum daha rahat evde niye takıyorlar ki zaten
70 Yorumla
+1 yılYooo neden ayıp olsun benim göğsümde kist olmasaydı bende takmazdım.
40 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ev içinde yabancı bir insan var ise sütyen takılmayabilir ama ev içinde yabancı birisi yoksa kendi kendini neyse insanlar Bir sorun olacağını düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılSen ayıp hissediyorsan ayıptır yoksa değildir.
30 YorumlaHayır değil rahatlıktır ve bu kimseyi ilgilendirmez.
20 Yorumla
+1 yılErkek kardeşim olduğu için ben kullanmayı tercih ediyorum, rahat edemem ben
21 Yorumla
+1 yılYoo niye ayıp olacak ya. İnsan evde rahat olmayacak da nerede olacak.. 😅
20 Yorumla
+1 yılniye ayıp olsun ben de takmıyorum çoğunlukla free the nipple yani
20 YorumlaNiye ayıp olsun ama tercihi size kalmış osurmak ayıp olmuyor memişler özgür diye mi ayıp olacak.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yok kız niye ayıp olsun, hele bu sıcaklarda hiç takılmıyor
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yılEv ortamında istediğin gibi giyersin aybı yok
00 Yorumla
+1 yılevli ve çocuk yoksa takılmaması gayet normal
00 Yorumla
+1 yılEvde baban abin varsa çok sallanıyor uçları belliyse ayıp teksen çırılçıplak gez
00 Yorumla
+1 yılayıp değil de sonra sarkma falan oluyo. biz erkekler diri seviyoruz
00 Yorumla
+1 yılevde baban abin ya da erkek kardeşin var ise sorun olur
042 Yorumla- +1 yıl
@Berivann6 evet bu konuda haklısın ama erkek hormonları kadının ki kadar kuvvetli değil dir
- +1 yıl
@Berivann6 artık öyle bir zamana geldik ki ensest ilişkiler çoğaldı maalesef ondan dolayı dedim benim için kimin ne giydiğinin bir önemi yok
- +1 yıl
@Berivann6 işte milletimizde böyle şeyler izleyip bunun gerçek olduğu kanısına varıp farklı şeyler yapıyorlar ondan dedim tabi sorun kişinin aile görüşü nedir nasıldır bilmem belki sapıktır abisi kardeşi babası ya da katı
- +1 yıl
@Berivann6 eğer ailesi sapık ve cinsel düşkünlüğü var ise bunu belli ederler zaten
- +1 yıl
@Berivann6 aynen allah sabır versin ne diyeyim kimi gözleri ile süzer bakar kimi şaka yolu ile söylem ve el teması ile yapar tacizi
- +1 yıl
@Berivann6 ben ondan dolayı kadının evde sütyensiz ya da iç çamaşırsız gezmesini istemem ailesi olduğu sürüce birde belirgin bir hatta sahip ise giyimi tahrir edici ise özellikle
- +1 yıl
Ben bu görüse hala katılmıyorum sorun giyende değilde öyle düşünende bir mevi öyle düşünenleri hala dewstekleyici konuşuyorsunuz bana kalırsa onlarda bu cesareti toplum olarak buluyor nede olsa öyle giyinen suçlu diyip ve insan kendi evinde de giymeyecekse ölsün daha iyi bence her yerde kısıtlanıyor kadınlar
- +1 yıl
@Berivann6 dedim ya benim için kimin ne giydiğinin bir önemi yok diye ama kadında biraz giyimine özen göstermeli oturup kalkmasına
- +1 yıl
@Berivann6 neden yani dekolteli giyinen bir kız bacak bacak üstüne attığı zaman altı gözükse ya da göğüs dekolteli tşört giydiğinde eğildiği zaman göğüslerinin görünmesi hoş bir şey mi karşıdaki erkeğe
- +1 yıl
@Berivann6 ama erkek için farklı şeyler hissettiriyor biz sizin gibi düşünmüyoruz hiç bir zaman :)
- +1 yıl
@Berivann6 canım onlar geniş insanlar bizim gibi kıt kafalı değiller
- +1 yıl
@Berivann6 galiba sende açık giyinen iç çamaşırı giymeyenler densin🤣
- +1 yıl
@Berivann6 yani sanki bazen giymiyor gibisin nazende giydigin zaman dantelli çekici giyiniyor gibisin diye tahmin ettim
- +1 yıl
@Berivann6 kendin için giynmeni tavsiye ederim yakışır çünkü
- +1 yıl
@Berivann6 merak ettim şimdi tarzını ya ama burada öğrenmek akbabalari toplar etrafa🤣
- +1 yıl
@Berivann6 gel istersen dm ye 😉
- +1 yıl
@Berivann6 tüh ya gitti sanal fantezisi 🤣
- +1 yıl
@Berivann6 bu insanlar kafayı yemiş ben takmıyorum evde babam abim iki kucuk erkek kardeşim var kimse benim meme ucumla ilgilenmiyor, görünmüyor mu dersin illa ki görünüyor ama bende kalkıpta onlara sabahları organınızı indirip gelin demiyorum. Çünkü tam orası olabilecek en güvenli sığınak ve en özgür olduğumuz yer
- +1 yıl
@birdeliakıllı kessinlikle bende senin gibi düşünüyorum normal olan düşince bu zaten bence kadını evinde bile suçluyor insanlar dediğim gibi babam veya abi evdeyse giyilmemeli diğenler onlar ailenin bir parcası zaten baştan yan gözle bakmaları sapıklıga enseste girerken tutupta kadının sütyensiz olması hala hata olarak bulunuyorsa zaten sacmalık
- +1 yıl
@Berivann6 canım bence en güzeli evde giyime dikkat edilmelidir ama yanlız iken ister isen çıplak gez ev işinde aile bireylerine saygı olmalı
- +1 yıl
@ahmet_goktas sen kendi evinde istediğin gibi giyinebilir ve ailene de kendi istediğin şekilde giydirebilirsin ama başkalarının ne yapması gerektiğiyle fazla ilgilenme derim
- +1 yıl
@birdeliakıllı isteğini giy ister isen iç çamaşırı ile ol ailen karşısında oldu olacak baban anne ya da kardeşlerin de çıplak olsun
- +1 yıl
@Berivann6 ben yalnız yaşıyorum 🤣
- +1 yıl
Sen sanal fantezine malzeme arıyorsun belli
- +1 yıl
@birdeliakıllı o zaman buyrun gelin
Ayıp değildir de misafir gelirse takman lazım..!
00 Yorumla
+1 yılNiye ayıp olsun? Tamamen paşa gönlünüz bilir.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılSüdyen müdyen bilmem ama boxerle geziyorum az daha isinirsa onu da çikartacağim
00 Yorumla
+1 yılKime ayıp olacak ki ev içinde dışardan insan yoksa ayıp olacak bu durum da yok
614 Yorumla- +1 yıl
Ailedeki herkes kadin sanırım
- +1 yıl
Maalesef canım yaa 3 erkek 2 kız 5 kardeş anne baba
- +1 yıl
Anladım rahatlık meselesi seninki
- +1 yıl
gerektiği kadar rahatım ayrıca evimden daha özgür olabileceğim başka biyer olamaz.
- +1 yıl
Haklısın aslında bizde de kız kardeş abla var alışık olmadığımız bi durum
- +1 yıl
@1mizantropist neye alışık değilsiniz sütyen takmamalarına mı? Bence farketmemiş olabilirsiniz dikkat etmediyseniz görmemişsinizdir yani en fazla
- +1 yıl
Mantıklı ama hiç hatırlamadığıma göre sık gerçekleşen bi durum değil sanırım bizde. Gerçi olsa ne olucak düşününce gayet normal geliyor
- +1 yıl
@1mizantropist saçmalamayın Allah aşkına açıp ulu orta dolaşmadıktan sonra evdekiler göğüs ucunu görse ne olur görmese ne olur. Kaldı ki bi evin içerisinde yıllarca yaşanıyor aileyle neler neler görünüyor nelere şahit olunuyor onu mu dert ediyorsunuz
- +1 yıl
Bu durum yaşı büyük olanlarda sorun yaratmayabilir ama yaşınız büyük olduğundan sanırım diğer kardeşler sizden küçük, peki bu durum onlarda sorun yaratmıyor mu
- +1 yıl
@1mizantropist evde ergen çocuklar varsa hersey mümkün. Çoğu evde bu durumlarda ne yaşanıyorsa bizde de farklı değildi. Onlarda çocuk aklı var ama bizde yetişkiniz hemen hemen herseyi farkedebiliyorum yani. Önemli olan bütün bu süreçlerin sancısız geçmesi
- +1 yıl
Peki siz bu tarz süreçlerde ne tür sıkıntılar yaşadınız
- +1 yıl
@1mizantropist aklına gelebilecek birçok şey başımızdan geçti biraz normal karşıladığımızı düşünürsek eğer idare etmek çok kolay olabiliyor
- +1 yıl
Normal karşılayabildiyseniz ve idare edebildiyseniz gerçekten takdir etmek lazım sizi
- +1 yıl
@1mizantropist arada yaş farkı yeterince var bunu kullanmak gerek yalnız birde kız kardeşim var o benim kadar anlayışlı olamaz kesinlikle
+1 yılAyiplik dan değilde baba veya abi gibi faktörler varsa edep bakımından takmak gerekir bence diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı.
+1 yılBence dışarıda da takılmaması gerekir, ne güzel püfür püfür dolaşmak varken
00 Yorumla Tercih meselesi
50 Yorumla
+1 yılÇıplak geziyorum ben aq gerçi tek yaşıyorum ondan
53 Yorumla- +1 yıl
Ne konuda abla
- +1 yıl
Bırak rahat takılsın
+1 yılözgür bırakmak gerek ama evliysen tak bence sarkık memeleri kocan görmek istemez
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTakmıyorum bazen.. Çok sıcak
40 Yorumla Ev dışı da takmadığım oluyor kime ne
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılAyıp değildir
30 Yorumla Neden ayıp olsun çıplak mı sanki
33 Yorumla- +1 yıl
Çıplak olsa nolur sanki evi değil mi yahu
- +1 yıl
Var mı ne biliyim ben
+1 yılYoo. Nasık rahat ediyorsan
30 Yorumla
+1 yılEvin içinde ne yapacağın sana kalmış.
30 YorumlaBenim evimde ayıp değil.
30 Yorumla
+1 yılBen hiç takmiyorum alıştı herkes 😅
20 Yorumla
+1 yılBen takmiyom valla umrumda değil
20 YorumlaKim nasil rahat ediyorsa.. kime ne..
20 YorumlaYaz zamanları gerçekten zor oluyor. Ayıp değildir
10 Yorumla
+1 yılev ahalisi varsa evet
10 Yorumla
+1 yılAbine, babana, kardeşine ayıp!
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvde takma sutyen bu sıcakta
40 Yorumla
+1 yılNe alaka ya ben takmıyorum valla çok sıcak
77 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar bunu neden sorarki
- +1 yıl
Sorabilir bence gayet normal
- +1 yıl
tamam sorsun🙃
- +1 yıl
Ne kızıyon🙃
- +1 yıl
Kızmadım 😅
- +1 yıl
Korkutma benş.. zaten doktor fobim var🙃
- +1 yıl
Hahaha
+1 yılAsla takmam
71 Yorumla- +1 yıl
@qeeeneylul takılmaz zaten ya
+1 yılTakmıyorum ne ayıbı ayrıca
00 Yorumla
+1 yılBende takmıyorum
00 Yorumlabilmemne alaka sdşlgksdlşg
00 YorumlaModa & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Neden ayıp olsun ben de takmıyorum
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılDışarda da takma be 😂
00 Yorumla Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Yooo neden ayıp olsun
00 YorumlaDeğildir bende takmıyorum dhdhdh
00 YorumlaKime göre ayipmidir :D
00 YorumlaModa & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Malına güvenen takmaz
00 Yorumla
+1 yılDeğil neden olsun canı va onunda
00 Yorumla
+1 yılEvdeki kişiler kim onu bilmek lazım
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılayıp bence
sonuçta evde erkek varsa00 Yorumla Ben tamamen çıplak geziyorum
00 YorumlaErkek varsa ve belli oluyorsa ayip
00 Yorumla
+1 yıltakmayın rahat olsunlar
00 Yorumlaçok belli oluyorsa aileye evet ayıp olur biraz
00 Yorumla
+1 yılÇok tanbelli değilse bişey olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?