Bugün ilk buluşmaya gideceğim, nasıl giyinirsem ciddi düşünme imajı verebilirim?

Çok zayıf bir kız değilim? Yüzüm çok çirkin değil ama gözlerim çok güzel bir renge sahip olduğu için işi kurtarıyor Allah'tan. Yani zayıf görünmek için siyah renkler önerilir ama ben ilk buluşmadan daha kapkara iç karartıcı giyinmek İstemiyorum. Hatta şok tatlı cici görünmek istiyorum. Pembe ve tonları giyinmek istiyorum. Mesela pembe kapri biraz kapalı şerabi renginde bir bluz koyu pembe ve farklı bir tondaki pembe renkte ayakkabı. Ama o zamanda çok mu pembe olur. Her türlü renkte giysim elbisem var. Fikir verin yoksa da akşam üstü buluşacağımız için gider alırım. Çok güzel fikirler bekliyorum. Önerilerinize açığım daha farklı renk önerileri de olabilir. Saç makyaj nasıl olmalı mesela. Bana aşık olsun ikinci buluşmayı o istesin fikir olması için resmimi bırakıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bugün ilk buluşmaya gideceğim, nasıl giyinirsem ciddi düşünme imajı verebilirim?