Üzgünüm ama gerçekten tesettürlü olsaydin bu soruyu sormazdin. Buradan tesettürlüyüm diyen kardeşlerime sesleniyorum. Tesettür vücut hatlarını belli etmeyecek bolllukta ve opaklikta olmali. Başörtüsü boynu ve göğsü örtmeli. Pantolon kadin giysisi olarak yok İslam da. Elleriniz ve yüzünüz haric her yer mutlaka kapali olmalı. Lutfen dinimizi okuyarak, anlayarak yasayalim. Sadece saçı örterek tesettürlü olunmuyor. Buluşma derken islami usullere gore olmali. Yaninizda hem onun hem de sizin mahreminiz olan bi kisi olmali. Sevgili denen sey islam da yok. Müslüman kizin erkek; musluman erkegin de kiz arkadaşı olamaz.
Sanırım renk uyumu olarak soruyorsun. Krem rengi kıyafetin üstüne koyu renk bir baş örtüsü olabilir. Veya açık mavi bir kıyafetin üstüne yine koyu renk baş örtüsü. Ayakkabı ve çanta konusunu sana bırakıyorum çünkü pek önemi yok.
Komando ben acik olabilirim benim kim oldumdan nerde buyudumden nasil bi yerde yetişdimi bilemesin bu bir ikincisi evet acikim Allah affetsin günah Ben hic bi zaman acik olsam dahi bi erkekle buluşmaya gitmem anladinmi herseye maydonoz olma bos yapma burada canım sıkın bak sinirim senden cikartmim simdi kaybol
Kıyafetlerini görmeden nasıl yorum yapalım kafamda hiç bir şey oluşturamadim ama çok takılma senden hoslaniyorsa düzgün biriyse kıyafetinin çokta bir etkisi olmayacak
Seni nasıl gördüyse öyle git. Tesettür dikkat cekmemeli. Tesettür ayeti hangi olaydan sonra indi bir araştır istersen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Lütfen alınma sadece kardeş olarak söylemem lazım, evlilik amacı dışında flört, sevgili gibi iki kişinin yalnız buluşması, konuşmasi doğru değil, tesettür de bol elbise, göğüsleru ve omzu örten başörtüsü ve dikkat çekmeyecek, makyajsız, parfümsüz olmalı Hicbirimiz kusursuz değiliz sadece bilgi paylaşmak istedim, kırdıysam özür dilerim
Tesettürde baş örtüsünü boyunda katlamak yerine tamamen salmak bence çok estetik duruyor internette bulamadım ama prenses gibi bi havası oluyordur sadece bir kere denk geldim.
Teseturlusun nekadar altarnetifin olabilirki sadece renk degiskligi olabilir ayrica teseture ne icin girdiysen ayni seyin diger kurallarinida birlikte uygulamalisin 😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
2 ay
Arkadaşım hem tesettürü Allah yoluna takip ardindan şeytanın yoluna sevgilinle buluşma ne mk , şu Müslüman görünümlü tesettürlüler çıldırtıyor beni
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Üzgünüm ama gerçekten tesettürlü olsaydin bu soruyu sormazdin. Buradan tesettürlüyüm diyen kardeşlerime sesleniyorum. Tesettür vücut hatlarını belli etmeyecek bolllukta ve opaklikta olmali. Başörtüsü boynu ve göğsü örtmeli. Pantolon kadin giysisi olarak yok İslam da. Elleriniz ve yüzünüz haric her yer mutlaka kapali olmalı. Lutfen dinimizi okuyarak, anlayarak yasayalim. Sadece saçı örterek tesettürlü olunmuyor.
Buluşma derken islami usullere gore olmali. Yaninizda hem onun hem de sizin mahreminiz olan bi kisi olmali. Sevgili denen sey islam da yok. Müslüman kizin erkek; musluman erkegin de kiz arkadaşı olamaz.
Kesinlikle🤝
Sanırım renk uyumu olarak soruyorsun. Krem rengi kıyafetin üstüne koyu renk bir baş örtüsü olabilir. Veya açık mavi bir kıyafetin üstüne yine koyu renk baş örtüsü. Ayakkabı ve çanta konusunu sana bırakıyorum çünkü pek önemi yok.
Makyajı abartma, hafif yapılan makyak en çekici olanıdır
Ablacim tesetürluysen tesetüre göre hareket et senin bi adamla işin yok islami biliyorsan bunlar yasak
İslama gore de senin acik olman yasak 😃😃😃
Yasaklari kendinize gore sekulillendirmeyin yasak degil gunah ikisi arasindaki kavram farkli
Komando ben acik olabilirim benim kim oldumdan nerde buyudumden nasil bi yerde yetişdimi bilemesin bu bir ikincisi evet acikim Allah affetsin günah
Ben hic bi zaman acik olsam dahi bi erkekle buluşmaya gitmem anladinmi herseye maydonoz olma bos yapma burada canım sıkın bak sinirim senden cikartmim simdi kaybol
Canin mi sikkin sikinti yok benden sitres ata bilirsin deli 😂 mulayimi getirin bana
Kıyafetlerini görmeden nasıl yorum yapalım kafamda hiç bir şey oluşturamadim ama çok takılma senden hoslaniyorsa düzgün biriyse kıyafetinin çokta bir etkisi olmayacak
Güzel şık bir elbise türbanın üstüne uyabilecek bir şapka olabilir ya da tesettür takım giyebilirsin bunlar olabilir🙂💜
Seni nasıl gördüyse öyle git.
Tesettür dikkat cekmemeli.
Tesettür ayeti hangi olaydan sonra indi bir araştır istersen
Lütfen alınma sadece kardeş olarak söylemem lazım, evlilik amacı dışında flört, sevgili gibi iki kişinin yalnız buluşması, konuşmasi doğru değil, tesettür de bol elbise, göğüsleru ve omzu örten başörtüsü ve dikkat çekmeyecek, makyajsız, parfümsüz olmalı Hicbirimiz kusursuz değiliz sadece bilgi paylaşmak istedim, kırdıysam özür dilerim
Elbise giyebilirsin ona uygun şal ve ayakkabı
Tesettürde baş örtüsünü boyunda katlamak yerine tamamen salmak bence çok estetik duruyor internette bulamadım ama prenses gibi bi havası oluyordur sadece bir kere denk geldim.
Günlük alışverişe gittiğin bir kiyafet yeterli abartinin kimseye faydası yok bence
Bence kendiniz gibi olmalısınız pişman olmamak ve gerçekten sevilmek için
Seda Gültekin gibi giyim git sjsjsj şaka şaka, elbise dusunebilirsin
Sade şık elbise ya da takımlar var onları giy fazla abartma yeter
Yeşil ya da mavi bi türban tak altına etek olsun üstünde yeşil bir elbise
Ne giyeceğinizi hala başkaları size söylüyorsa büyümeden manita yapmayın.
Kızma ablası
Elbise giy ama gündelik elbise düğüne gider gibi değil
tunik veya dizine yakın kapatan bı elbise tercih edilebilir
Millet Nasıl Tesettürlü Sevgili Buluyor Anlamış değilim Ben Yazsam Engeli yiyorum Nerde yanlis yapiyorum
Teseturlusun nekadar altarnetifin olabilirki sadece renk degiskligi olabilir ayrica teseture ne icin girdiysen ayni seyin diger kurallarinida birlikte uygulamalisin 😉
Arkadaşım hem tesettürü Allah yoluna takip ardindan şeytanın yoluna sevgilinle buluşma ne mk , şu Müslüman görünümlü tesettürlüler çıldırtıyor beni
Cok haklisin
ne dion lan sen
Edep ve ahlak cercevesi icindeyse neden bulusmasin ki