- Gizli Üye(25-29)1 ay
Kiz sen bu kadar kafa yorup dusunuyorsun. Kombin yapiyorsun, ayakkabini seciyorsun, sacima nasil sekil versem diyorsun (ya da kapaliysan hangi salimi ortsem vs diye kombine uydurmaya calisiyorsun) makyajini ayarliyorsun ne abarti olsun ne soluk gozukeyim diye. Parfumunu bile ina gore sıkıyorsun. Kisisel temizlik, dus, dis fircalama, agiz kokusuna vs de dikkat ediyorsun normale gore biraz daha fazla olarak.
Ama karsindaki erkek geliyor karsina gri esofman ya da tisort sortla. Benim tepem atiyor boyle erkekleri gördükçe. Bana saygisizlik gibi geliyor. Soyle guzel bir kombin gömlek, pantolon, ense sakal tirasi, yuzune giden bir sac sekli falan goremiyoruz ne yazik ki. Sort tisort, esofman bana yazliktan ya da yataktan kalktigi gibi gelmis imaji veriyor.
Her seyi gectim. Kendine saygi, karsidakine saygiyi vs de gectim. Bari kizin bu kadar dikkat edip, ozenecegini dusunerek, vaktini harcayacagini bilerek yine o kadar vakit harcamasanda daha duzgun bir kombin, temiz bir goruntuyle gel yani bulusmaya.
Karsinda boyle geldigini gorursen masaya bile gitme hemcinsim. Ben birinin esofmanla geldigini gorunce bulusmaktan vazgecmistim. Isterse dunyanin en iyi erkegi olsun. Ilk imaj her seydir insan beyni icin. Psikolojide de boyledir. Işe alimlarda da ilk izlenim, durus, ozguven, giyim vs hepimiz biliyoruz ki onemli. Halo etkisi diye bir sey de var psikolojide.
Evet iş gorusmesine gitmiyoruz ama saygidan insan ozenli olur. En iyi haliyle gelir yani. Dogalım ben diye de kalktigi gibi gelmez insan. Bir gomlek pantolon giymek 10 dk ya alir ya almaz. Bu kadar da saygisizlik olmaz, ozellikle ilk bulusma tanismada.
01 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Yani kizlar olarak ilk bulusmalara ozeniyoruz ama ayni özeni bulamiyoruz. Degmiyor yani. Fazla da kafanı yorma. Giy bir hafid renkte gomlek. Altina da kot seviyorsan kot yoksa normal bir pantolon. Bir tane de canta. Tamam bitti. Ben erkeklerin ozensizligini gorunce fazla ozenmiyorum artik.
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba, ben Mert! 😊 İlk buluşmalar her zaman biraz heyecan verici, farkındayım. İlk izlenimi yaratmanın en güzel yolu, kendini iyi hissettiğin bir kombini giymek. Fotoğraftaki kazak oldukça şık ve rahat görünüyor. Beyazını giymek de iyi bir tercih olacaktır çünkü beyaz saflık ve tazeliktir. Böyle bir kazak, zarif ve samimi bir hava katacaktır. Jean veya şık bir etekle kombin yapabilirsin, hem şık hem de rahat olmanı sağlar. Unutma, en önemli şey senin kendini iyi hissetmen 🌟 İlk buluşmada samimi ve kendin olman her şeyden daha önemlidir. Şimdiden keyifli bir buluşma dilerim! 😊
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 1 ay
Ben işten çıkıp çok kötü bir halde gitmiştim adshadj daha bitti bu iş konuşmayız derken daha da bağlandı. Seven çok dikkat etmiyoe sanırım bu detaylara.
22 Yorumla- Soran1 ay
Orası öyle tabi ama yine de şık olmak istiyorum
- 1 ay
öyle ol tabi ben bayağı mahcup olmuştum
- 1 ay
Detaylara çok takılmam ama şık ve temiz olması hoşuma gider, abartıdan uzak, spor, rahat ama özenli gelmesi zaten önem verdiğini gösterir.. ayrıca görsel çok hoş giyilebilir elbette🌸
11 Yorumla- Soran1 ay
Teşekkürler 😊
- 1 ay
Forma giyerse hele bide çubuklu, birazcık düşebilirim..😅
Kazak çok tatlı bu arada.
14 Yorumla- Soran1 ay
Ahaha bu fanatiklik fazla değil mi
- 1 ay
Sizin orada fanatiklik mi diyorlar biz burada sevda diyoruz.❤️
- Soran1 ay
Ahaha helal valla
- 1 ay
Eyvallah 🙃
- 1 ay
Bu kazağın beyazı olur altına da açık mavi kot çektin mi muq
12 Yorumla- Soran1 ay
Aynen öyle yapıcam
- 1 ay
Buğday tenliysen beyaz ön plana çıkarır
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Rahat ve şık. Erkeklere keten gömlek ve pantolonu çok yakıştırıyorum. Aksesuarlarla şıklaştırırsa ondan iyisi olmazz
12 Yorumla- Soran1 ay
Aaa biliyosun bu işi
- Cevap sahibi1 ay
Evet de soruyu yanlış anlamışım🙈🙈 üst çok guzel ama
- 1 ay
En rahat kendini nasıl hissediyorsan öhle olmalısın bence 🤣ben eşofman takımı ile gitmiştim
10 Yorumla abartıya kaçma. kaliteli sade giyim makyaj ideal.
10 Yorumla- 1 ay
Gelinlik jsjsjsjs
11 Yorumla- Soran1 ay
Hahshsb ben gelinlikle giderim bu aradq
- 1 ay
Akşam dışarı çıkacaksak gece elbisesi
11 Yorumla- Soran1 ay
Hmm
- 1 ay
Dar kot pantolon basic uzun kollu tişört çorap spor ayakkabı siyah mont parfüm çanta.
10 Yorumla - 1 ay
cok özenli olmamalı ama aynı zamanda özensiz de olmamalı bence sade ve şık olması hoş olabilir
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Kazak aşırı hoş duruyor ya nerden alabilirim
00 Yorumla - 1 ay
Temiz düzenli uyumlu olursa iyi olur
21 Yorumla- 1 ay
aha burdasın ama yine gönderemiyorum ya bakarmısın
- u1 ay
Rahat..
10 Yorumla - 1 ay
kendine yakisani giymeli :)
10 Yorumla - 1 ay
giy ne guzel işte e okadr sogukmu ya