Bence güzel. yani aslında giymek zorunda değilsiniz ama siz beğendiyseniz başka kimsenin düşüncesini bence umursamayın. Eğer giymek istemiyorsanız, başka bir alternatif sunabilirsiniz. Örneğin, gömleği başka bir zamanda veya farklı bir etkinlik için giymeyi düşündüğünüzü ifade edebilirsiniz. Bu şekilde, halanızın düşüncelerini takdir ettiğinizi gösterirken, kendi rahatlığınızı da korumuş olursunuz. başkalarının hediye seçimlerine karşı nazik ve saygılı olmak önemlidir. Ancak, kendi tarzınızı ve rahatınızı da önemseyerek, istemediğiniz bir kıyafeti giymek zorunda hissetmezsiniz. İletişimde açık ve dürüst olmak, ilişkilerde sağlıklı sınırların ve karşılıklı anlayışın oluşmasına yardımcı olur.
ya ne kötü bir şey bu olay ya umarım başıma böyle şeyler gelmez çünkü beğenmediğim bir hediyeyi giymek zorunda olduğum gün suratım bütün gün ekşimik gibi dolaşırım 🥺
Bence fena durmuyor. Güzel kombinlemek lazım. Midi boy askılı düz siyah renk elbise giyersin üstüne de bunu giyip gömleğin altından düğüm atarsın, güzel de bir beyaz spor ayakkabı ile güzel durur. Denemelisin.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eğer kaşlar olmasaydı ola bilirdi. Kaşlar çok rüküş gösteriyor. Ama dediğin gibi deniyicem
Ben giymezdim ona da bahane uydururdum kalbi kırılmasın diye hep giyiyorum çok güzel kirli sepetinde sksksks ondan giyemedim sormaktan bıkar bi süre sonra bu arada cidden berbat bi gömlek ikinci el gibide duruyor
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet ikinci el gibi duruyor çünki sebebi 1 aydır nerdeyse alınmış buruşturup bütün kiyafetleri üstüne koydum 😁😁😁
Saçlarını açık ve düz kullan. Pantolon siyah dar İspanyol paça olsun, gömleği pantolonun içine şok ön kısmını arkayı bırak. saçın uzundur umarım o omuz detayını kırpar.