+1 yılseni bu şekilde tanidiysa karışıyorsa o adamı derhal bırak ama sen sonradan bu şekilde giyinmeye başladiysan bunu sonradan ogrendiyse sendede hata var demektir sonuçta bir aile kurucaksiniz bir kifayetten vazgecemiyorsanda yuruymez yani farklı karakterlersibiz seni bu şekilde kabul edicek insanlarla devam etmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılHep boyleydim
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 639 cevap paylaştı.
+1 yılBize göre hava hoş nisanlinla anlasman lazım ona muhtemelen açık gelmeye başlamış evet başlarda karışmamış olabilir bu korpuyu geçene kadar olan zaman şimdi korpuyu geçmeye az kalmış sen evlendikten sonrasını bir düşün hayal et bakalım ayrıca seni başta bu halini giyim kusamina görmedi mi bilmiyormu sonuçta evet dediyse seni her halinle Kabul etmiş olmuyor mu
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet karismiyordu baslarda ama dugun yaklastikca cok karismaya basladi
- +1 yıl
Yani hoş bir durum değil sonuçta en başta bunu biliyor olması bu şekilde kıyafetlerini de görmüş olması ve kabul etmiş olduğunu gösterir sonrasinda karışması enteresan
Soran+1 yılNe yapabilirim ya
- +1 yıl
Alıp karşına konuşacaksın ciddi anlamda ikiniz orta yolu bulacaksınız olmuyorsa da ona göre karar alacaksınız
- +1 yıl
En başta karışmış olsa sana şart sunsa anlarım fazla dekolte açık gelmiştir ona ondan hoşuna gitmemiş derim ama başta bir şey demeyip sonradan kabak çiçeği gibi açıp karışması enteresan
- +1 yıl
Bu arada hepside çok şık duruyorlar yakışmış yani neyse Allah sevdigiyle ağız tadinizi bozmasin umarım orta yolu bulup düzelir araniz
Soran+1 yılTwsekkur edwrim cok naziksin😊😊
- +1 yıl
Rica ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yakismis ama sevgilin seni boyle sevmisse boyle devam etmesi gerekir
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaksiz miyim
Soran+1 yılBwncwde karismaya gerek yok
Cevap sahibi+1 yılSen de ona inat olsun diye giymissindir
Soran+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılOyle yapmazsan kazanirsin
Cevap sahibi+1 yılBu arafa eig icin tesekkurler
Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sana hiç karışmamalı. San saygı duymalı
18 Yorumla
Soran+1 yılEvet gunluk
Soran+1 yılAama hep boyle hiyoniyordum
Soran+1 yılEe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
+1 yılo kıyafete karışmayan erkeğin adı ya g*vattır, ya ezik ve korkak ya da sadece kullanıyordur ki nişanlım demişsin. yahu şu kıyafetleri sen kendi kızına giydirirmiydin hele ki bu devirde kıyafet demeye bin şait ister bazıları için nişanlın olacak abiyi gerçekten tebrik ediyorum az bile diyodur muhtemelen zira bu kıyafetle dışarı salması kuzuyu ormana salıp kurda kuşa yem olmamasını umut etmeye benziyo.
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbazıları sanki evet :D ama Allah var taşıyor hakkını vermiş
14 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur edrm😊
- +1 yıl
rica ederim :D fazlasıyla gizli güzel
Soran+1 yıl😊😊😊😊❤️
- +1 yıl
devamı gelsin :D
+1 yılBu güzelliği kıskanmamak mümkün değil ama böyle bir güzellikle evleneceği için de günde üç defa şükür namazı kılmalı.
10 Yorumla
+1 yılBeyaz olan bana abartı geldi nişanlınla empati kurduğumda.. ama sen özgür bir kadınsın istediğini giy
10 Yorumla
+1 yılBu sorunun cevabını biliyorsunuz. Mesele dahi edilmemesi gerek. Çok zorluk çıkartıyorsa kasmadan nişanı atın. Evliliğinizde burnunuzdan getirir
10 Yorumla
+1 yılmadem cesur giymeyi seviyosun neden inatla tam tersin olan birisine kendini kabul ettirmeye zorluyosun? bencillik bu biraz git kendine göre az kıskanc birisini bul
010 Yorumla- +1 yıl
Bunlar cesur değil ki?
- +1 yıl
@Teacherisback cesur iyi anlamda vücudunu seven parcalar giyiyo ve nisanlısı belli ki ota bka karısan bi tip onu düzeltmektense baskasını bulsun daha iyi
- +1 yıl
Hmm o anlamda evet olabilir. Ama bence yine de cesur sınırında dğeil normal alanda kıafetler giyiyor. Cesur diyebileceğimiz belki ilki ve şu:
Soran+1 yıl@Teacherisback bujun nesi cesur ki
- +1 yıl
@Teacherisback evet diğerleri biraz daha saaaadeee
- +1 yıl
Bede değil dedim zaten?
- +1 yıl
Aynen, hatta cogu bahar, yaz elbisesi denebilir. Bunlardan daha kısa giyinen kız arkadaşım oldu geçmişte. Ona göre bunlar kapalı sayılır
Soran+1 yıl@Teacherisback yani cesur birsey degil hicbiri
- +1 yıl
Dediğim gibi ilki belki sayılabilir ya da derin bacak dekoltesi olan. Ama oda sayılabilir.
Ama aşırı cesur değiler. Benim cesur algılayşım farklı. - +1 yıl
![Nişanlım kıyafetlerime çok karışmaya başladı, sizce abartı mı?]()
![Nişanlım kıyafetlerime çok karışmaya başladı, sizce abartı mı?]()
gibi kıyafetler güzel olsa da cesur bence bunlar.
+1 yılHerkes istediğini giyebilir bunu ona söyle herkes özgür neticede sen kapalı giyinmek istersen giyinirsin evli değilsin daha istemediğin bir şeyi zorla yaptiracaksa veya kısıtlayacaksa nişanı atarsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
+1 yılresmen insanın rahatlatırsın bunda öne çıkan fiziğin seksi olması
10 YorumlaBence gayet normal. Neyine karışıyor ki, şık ve zarif oluyorsun gayet.
10 YorumlaBöyle hatunu buluyorlar birde kısıtlıyorlar anlamıyorum şu milleti msmsmsm
10 YorumlaElbiseler güzel ama göğüslerini belli etmesen daha güzel yakışacaktır
10 YorumlaKarışıyorsa seni sevdiği için kıskanıyordur. Eğer karışmazsa seni sevmiyordur. Yani karışmasını istemiyorsan seni sevmesini de istememe gibi bir şey oluyor bu🙄
00 Yorumla
+1 yılNişanlın haklıymış demekki seni hala çok seviyor ki degiştir bilirim diye düsünüp hala nişanlı kalabiliyor adama saygı duymamak elde değil helal olsun adam gibi adammış 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiyafetler değilde sevgilin kötü olabilir bence.Kızlar Bir Adım Öne
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılGayet normal kombinler, abartı olduğunu düşünmüyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeskkur edwrim
- Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılAbartı falan değil. Nişanlın diğer açık kızlara karşı nasıl bide o önemli tabi
12 Yorumla
Soran+1 yılNasil derken
- +1 yıl
Yani bakar mı laf ya da göz atar mı o yönden
- Moda & Stil konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlanmadan önce senin nasıl goyindigini bilmiyor muydu? Bunu bilip, köpruyu geçene kadar sesini çıkarmayıp, nişanlandıktan sonra karışması çok saçma.
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede
- Moda & Stil konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılYer, zaman, ortama bağlı ama normal şartlarda bende kıskanabilirim.
06 Yorumla
Soran+1 yılHangi ortamlar da giyilebilir
- +1 yıl
Yazlık yerler, eğitim ve ahlak seviyesi yüksek olan insanların olduğu yerler, deniz kenarı, bir mekan.
Bunun dışında giymesini istemezdim.
Soran+1 yılAnladimmm
- +1 yıl
Güzel değinmişsin reis. Ben de hiç kısıtlamak istemem ama bazı durumlarda uyarı yapmayı da görevim bilirim. Keşke herkes her istediğini daha rahat giyebilse.
- +1 yıl
@SadeceErenn Yaşadığımız coğrafyanın bazı bölgelerinde ve bir çok insanın zihinsel durumu bazı şeyleri kaldırabilecek yapıda değiller.
Kadın ya da erkek kendine yakışanı giymek, güzel görünmek ister.
Yer, zaman, mekan vs önemli işte.
Eğtimli insanların olduğu yerde hiç sorun etmem. Ama diğer türlü sorun olur, hem rahatsız olurum hem başım belaya girer..
Bizim ülkemizde, insanınız içinde bu paylaşılan fotolardaki kıyafetleri giyen birini kaldırmayacaklar var. Bu kıyafetlerin giyilmesine izin veren erkeği de teşhirci, paylaşan, g. vt diye algılayan bür zihniyet var.
Adamı katil eder.
Diğer yandan ülke Suriyeli, Pakistan, Afganistan’dan gelen mülteciler ile doldu. Bu insanların zihin yapıları, düşünceleri bizim insanımızdan da çok daha sığ. Sıcakta, güneşin altında kolları görünen kızlarımıza bile sarkıntılık, taciz, kamera çekimi yapıyorlar. Ülke gerim gerim gerilim filmine döndü.
Tiviıtır’da bu mültecilerin Afganların, Arapların kendi kadınlarına yönelik toplu tacize, tecavüze varan toplumun yadırgamadığı kültürleri var.
twitter.com/.../1532612470560391168?s=21
onedio.com/.../kadin-olmak-giderek-daha-da-zorlasiyor-gelenek-adi-altinda-tacizi-savunanlarin-igrenc-yontemi-taharrus-1072315
Türk Milletinin özünde kadına verdiği değer yüksek olsa da yaşanan mülteci sorunu, kültür erozyonu ister istemez ilerleyen süreçte daha da sıkıntılar doğurma olasılıklarını artıracaktır. O nedenle yer, zaman, ortamda uyarır, uyarmakla kalmaz izin de vermem.
- +1 yıl
Bu yazdığın apayrı bir konu olarak paylaşılmalı. Bu zihniyetin nasıl önüne geçilecek. Düşündükçe darlanıyorum. Yazık halimize.
+1 yılNişanlın kafasında var sanırım bir kaç tahtası eksik
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Senin gibi nişanlısı var hala söyleniyor mu
Soran+1 yılTsk ederm😊😊
+1 yılHem karışmasın hem kıskansın ama hem karışsın hem kıskanmasın mı kafasını yaşıyorsunuz... şaka gibisiniz... cidden şaka gibisiniz
00 Yorumla
+1 yılYenge altına bişey giymeyi unutmuşsun jjhdjsjajd
Şaka şaka enişteye selamlar giysiler iyi01 Yorumla
Soran+1 yılTaekkurler
+1 yılYo bence ülkede herkesin giyebildiği elbiseler sevgilin kıskanç belli
13 Yorumla- +1 yıl
@daramcıkseverim yo neden kıskanayım
- +1 yıl
@daramcıkseverim kara çarşafta giyse bakacaklar.
- +1 yıl
@daramcıkseverim ne olacak en fazla bakacak. Sonuçta beni seçmiş demek ki güzel der daha çok severim onu
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarışıyor ve sen de rahatsız oluyorsun daha fazla müsaade etme , ayrıl.
10 YorumlaAbartı değil bana göre sen bence evlenme ortamlar seni bekler kankim ;)
00 YorumlaHayır gayetde güzel tabi genç kızsın renkli giyincen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkinci resim harici karışacak bir durum yok abartmasın. Madem ki ona göre birini seçecek ne kadar güzel bir kadınla birlikte değerini bilsin, görsellerde çok yakışmış. Çok güzelmiş ya kadın
00 Yorumla
+1 yılHayır değil yalnız 2. Fotoğraf beyaz olan gerçekten güzel çıkmışsın orada
02 Yorumla- +1 yıl
Kıskanırım, ancak kıskanmak farklı bir olay, kıskanırsam bile bundan zevk alarak giymesini kıskanır ve isterim :)
- +1 yıl
Elbette kıskanırım kardeşim nereye varmaya çalışıyorsun :)
+1 yılBu devirde her şey normal oldu o yüzden bir şey demiyecem
00 YorumlaEh biraz, ya onu anla ya da seni anlayacak biri ile devam et.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok canım ne abartısıSadece obje olmuşsun hepsi bu Zaten bu kıyafetlerile eskortlukta zirveye oynarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFikir ayrılıkları sevginizin önüne geçiyorsa ayrılın belliki sen fazla rahatsın
00 YorumlaKişilik olarak kıskanç biridir kısıtlamak farklı yargılamak farklı arada fark var sen istiyorsan kendini öyle güzel hissediyorsan sorun yok giyme diyen güzel kardeşim baktığı icin giyme diyorlar nokta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHeryerin açık haklı malzeme göstermek zorunda değilsin
00 Yorumla
+1 yılO sizin çözeceğiniz bir konu. Kıyafetler güzelmiş
30 YorumlaÖyle çok da açık değil gibi ama fiziğini çok belli etmesi sorun olabilir
00 YorumlaSeviyor seni kıskanıyor bence tatlı bir kıskançlık biraz daha dekore siz giyin derim sende seviyorsan onu
00 Yorumla
+1 yılGayet şık ve güzel giyiniyorsun nişanlın maldan anlamıyor belli
07 Yorumla
Soran+1 yılNe malı
- +1 yıl
Elbise şıklık falan işte
- +1 yıl
Nişanlının yerinde olmak isteyen bi çok kişi vardır
Soran+1 yılHimm
- +1 yıl
yaz istersen
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Elbiseler üstünde tartışırız biraz daha
+1 yılBu resimlerdeki elbiseler gayet normal ben karimin daha acik giyinmesini istiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Karima bakilip begenmilesi hosuma gidiyor
- +1 yıl
Sen karim olsan seni yari ciplak gezdirirdim
Soran+1 yılNiye ki
- +1 yıl
Harika fizigin var karima bakilmasi begenilmesi hayal edilmesi mutlu ediyo beni
bencede olmaz nedeni biraz dekolteler falso veriyor ve kısa
07 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılHiii dwkolteye mi
Soran+1 yılAnlamadim
Soran+1 yılBacakalarim mi
+1 yılDeğil
12 Yorumla- +1 yıl
Kısa diye seni kıskanıyordur bence.
Soran+1 yılAnladim
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılElemana Allah sanır versin
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılÇok açık olduğu için karışıyor haliyle
20 YorumlaNerde yaşadığın da önemli
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
+1 yılÖzgüvensiz biri ilesin.
06 Yorumla
Soran+1 yılNiue
- +1 yıl
Gereksiz kıskanıyor çünkü. Seni başkasıın begenip seninde gözün kayabileceğini düşünüyor. Gereksiz bir özgüvensizlik
- +1 yıl
@daramcıkseverim Nickin bile çok sacma öncelikle.
Ayrıca kıskanılacak şey var. Kıskanılmayacak şey var - +1 yıl
@daramcıkseverim Bu benimle onun arasında
- +1 yıl
@daramcıkseverim Ya kardeşim sen ne soruyorsun ya. Bak düzgün konusuyorsun diye silmedim yorumunu ama başaksı hakkında spekülasyon yapacak değilim byrada
- +1 yıl
@daramcıkseverim Mantıklı olur
+1 yılBisey diyeceğim de neysssse
02 Yorumla
Soran+1 yılNe
- +1 yıl
boş ver
+1 yılCiddi düşünen rahatsız olur normal
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Göğüs ucuna kadar belli olacak şekilde kendini teşhir ettiğin için
Soran+1 yılHi
+1 yılSiyah ve yeşil harika olmuş. <3
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim❤️❤️
Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Kıyafeti geçtim için gözüküyor..
11 Yorumla- +1 yıl
İçi dışı bir olduğu için çok masum 😅😅
+1 yılS çüş bu ne ucuzluk
00 Yorumla
+1 yılÇok normal devam böyle
00 YorumlaHepsi güzel karışmasın
00 YorumlaGerçek yüzü bu bence at nişanı
00 YorumlaDışarda herkes böyle. Normal bence.
00 Yorumla
+1 yılFazla mini olması dışında bence normal
00 Yorumlatam si ke mezesin
yoollla fotolarını00 Yorumla3 olan cok yakişmış prenses sana
00 YorumlaŞu telefonu asla öyle tutamıyorum
00 Yorumla
+1 yılAbarti olsa iyi bkunu cikarmak bu
00 Yorumla
+1 yılSutyen giymeyi denersen karismaz sanırım
00 Yorumla
+1 yıl3-4-5. Resim çok iyi, gerisi yaramaz
00 Yorumla- Devamını Gör (45)