AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Tamam kendini beğenmiyorsunda, Güzel olmak için ne çaba harcadın şu güne kadar?
Neyi değiştirebilirim
Mesela ben,
Dişlerim biraz düzelsin diye 1.5 yıl diş teli taktım eziyet gibiydi..
Yüzdeki lekeler gitsin diye bir ilaç kullandım, vücüttaki yağı yok ettiği için dudaklarım kanayıncaya kadar çatladı.. nemlendiri ile geçdim -_-
vs. vs. bir yerden başlanmalı yani, illa çok mükemmel bir doğal güzellik olucak diye bir şey yokki bakımına özen göster yeter yani..
Yüzündekı lekeler ıcın doktordan mı aldın ılacı benımde yuzumde cok var :D adını hatrlıyomusun
Evet doktara gitmiştim, Leke derken bu ergenlikten kalma sivilce lekeleri
Cirkin bir kadin yoktur bakimsiz kadin vardir derlerki kesinlikle oyle disine tel taktirirsin sacini kestirirsin hafif makyaj gozune lens burnunda birak oyle kalsin ilerde yaptirirsin
kendinle barışık ol kendimi seviyorum de birazda ozguvenli ol senin kimseden birşeyin eksik değil boyle yaparak milletin seninle dalga geçmesini sağlıyorsun kendine güven lütfen.
Aha aynı ben. Boşver biz böyle takılalım bence. Para da yatırsak ıı ıı düzelemeyiz valla billa -,- =(
Resimdeki kim o zaman
benn
Aynı ben dedin de
niye dalga geçiyosun
tas gibisin
ne dalga geçicem be. Ben kendimi hiç de öyle görmüyorum.
Gözler mavi surat düzgün
Hayati kendine zindan etmene gerek yok bu dunya nicelerine katlaniyor sana mi katlanamayacak
ergen tripleri bunlarsın emin ol abartıyosun tamam taş gibi değilsindir ama herkes kadarsındır
özgüveni yüksek insan öyle farklı elektrik yayar ki emin ol ışık saçarsın.
Şükretmen gerek. Her haline kardeşim kendine öyle yapman doğru değil kardesim bende cirkinin biriyim kalkip isyan mi edeyim yani !!!
Ayyy cok merek ettim Allah askina resim gönder ozele
Göreceli bir kavram bu ama kendini sevmeyi öğrenmeli insan.
Nasıl bir görecelik ki kendini beğenmeyen insanı
başkası nasıl beğenebilir
Bu soruyu kendine sor işte :) Belki başkalarının beğenmesi için önce senin kendini beğenmen gerekiyordur.
Ama ben gerçekleri görebiliyorum
Belki de kendini kandırıyorsundur.
Benim aynaya baktığım kişi ile
bana bakanlar aynı kişiyi görüyor
Canim benim ya elin ayagin saglam ya.. oyle dusunme guzellik gelip gecici bir anda ne oldugunu bilemezsin basina neler gelir. sukret her insan guzel Allah yaratmis sikayet etme
Ben allahı yaratığı yüzleri seviyorum allahın eserine hayranım ben
Allah çirkin şansı versin derlerya senin de şansın güzeldir :)
yüzü çirkin olan kızların dötü gögüsü güzel olur...
O da yok
boy kilon kaç ya güzel bir yerin vardır bence
Boy 155 kilo 61
bak kilon iyimiş kesin güzel bir yerin vardır nerelisin yakınsak seni yakından görüp incelemek detayları söylemek isterim
Dış görünümüne göre yargilamakla kendini çok büyük bir hata yapıyorsun haberin olsun vazgeç bu huyundan
Maalesef herkes yakışıklı veya güzel olmuyor hani bende isterdim bir Kıvanç gibi olmayı salla yaşamaya bak ^.^
Dünyada neler oluyo senin düsündügün isyan ettiğin seye bak ne sacma. Kolun bacagın olmasaydı daha mı ıyı olacaktı.
Kilolu bir insanın bakımlı olduğunu kabul edemiyorum. İdeal kiloda ve sağlıklı olmak en temel bakımdır.
Estetik ol burnundan, saçlarını da sık sık kestir bakım yap.
Param yok
cekici yanin vardır kuruntu yapıyosun biraz kendinle barısik ol ::) cirkinlik yarısında seni gecerim :)
Malesef ben birinci olurum benle yarışma
Kafana tokadan baska birsey takma bosver:) hem
o kilolular ne kadar ugrasiyor senin gibi olmak icin
Bence sen abartiyorsun tatlım kilo dediğin nedirki kendi cabanla bile duzenleyebilecegin bişey kendini sev
Tamam kiloyu hallettik yüz?
Canım benim çirkin olduğuna inanmıyorum :)
Senin yarinde olmak isteyen binlerce insan var güzellik önemli değil önemli olan sakat olmaman :) herzaman şükretmesini bilmeli insan bu yaptığın allaha isyandan başka birşey değil :)
Kadinsin elde edemiyecegin erkek yoktur az ceki duzen ver spor yap makyaj yap sacini kes boyat
Allah ozman sana çirkin bahtı versin. Yüzün güzel olacağına kaderin güzel olsun
İyide koy bir resimde bizde ina gore yorum yapalim körü körüne ne konuşcaz
Çok karamsarsın, azıcık ilgilen kendinle devamı gelir zaten..
Nasıl bir ilgi
Saçınla başla mesela..
Olmuyor daha çirkin oluyorum
Ohoo sen böyle yaparsan olmaz zaten..
Sen güzelsin o yüzden böyle konuşuyorsun beni çirkinler anlar
Ne alakası var tatlım ya, azıcık çabalasan çok güzel olur eminim..
Kilo ver önce saçlarını da düzeltmeye bak.
Güzelsindir bu kadar karamsar olma
:-(:-(:-(:-(:-(
Çok çirkin bir kadın tanıyorum,
Ama cazibesini kullanarak eşini etkilemeyi başarıyor.
Yani bütün olay sende biter
Ben cazibe den hiç anlamam ki
İşin zor o zaman :(
Spora başla bence ne biliyim saç bakımları yap kestir biraz dislerine de tel taktir makyaj yap Yeni kıyafetler a. Enonemlisi kendini sev
yaşadığın her gün güzeldir, çirkinlik güzellik hepsi yalan dolan, vicadnın yüreğin temizse her şey güzel olur senin için
@Romeooooo
ne prim yapıcım neye ihtiyacım varki, kıza mı para ya mı neye ihtiyacım var ki prim olsun, insanları tanımadan yorum yapma hemşerum, rizenin neresindesin toprak olmayan topraksız
Allaha sirk koşuyorsun panpa
Herkesin bir kusuru vardır. Allahın yarattığı tipi değiştirmek şikayet etmek ne haddimize
Bende Çirkinim ama umrumda değil.. Hayat muhabbettir.. Muhabbeti unutursan hayat seni unutur böyle kendinle başbaşa kalırsın
Tanrı seni kutsamış belkide günahlardan uzak kalman için.
Ben daha çok isyan ediyorum ama
elim ayağım tutuyor gözlerim görüyor kulaklarım işitiyor çok şükür demiyorsunda bunları sıralıyorsun...
neden boyle kendini bu duruma cekiyorsun? ergenlik donemindesin buyuk ihtimalle, konusmak istersen yazabilirsin
Canım benim deme bak öyle sana gülmek kesin çok yakışıyordur istersen yaz bana biraz konuşalım belki ihtiyacın vardır tabi istersen :)
Bana mesaj atar mısın? Gerçekten yanında olmayı konuşmayı çok isterim tabi sen de istersen
Burdan değil de bir facebook hesabından olabilir
teşekkürler bu arada
Faceim yok maalesef konusmak istersen mesaj atarsiin
Konuşmak istersem sana mesaj atacam her şey için teşekkürler
Rica ederimm
Takmaa Allah vergisi. kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok günahları kendi boyunlarına.
ise kendini severek baslarsan mutlu olursun. eminim abarttigin kadar cirkinde degilsin.
Aman salla gitsin... burada foto atip sizce guzel miyim diye soranlar cok mu guzel sanki
Kendinle barışmalısın, âksi takdirde mutsuz olursun.
Hayattan zevk alamazsın, yazık etme kendine.
Işığı kapatınca herkes eşit olur.
Buyur benden sana bir teselli
senin de güzel mutlaka bir yönün vardır ve emin bigün biri bu yönüne aşık olcak :) cok takılma canım
Kendin ile barışık olman en büyük güzellik. Bence sen en güzel kızsın ;)
Kendimle barışık değilim
Bir an önce barış o zaman ;)
Kendine dikkat et... neyi nasıl değiştirmen gerektiğini iyi kararlaştır ve hedefler koy. Yavaş yavaş hepsini gerçekleştir
burnunun eğri olması değil yüzüne uyması önemli eminim güzelsindir kendine biraz güven
Tek burun değil sorun
allaha dua et ne guzel olarak senı yaratmış allaha sıhın
Dua edince ne olcak ne değişecek
sen yaşadığına dua et şükret her şey para ve guzellık değil zamanı gelınce herşey olur
Ne zekiyım
ne de güzel allaha isyan etmekte istemiyorum ama yaşamak ta istemiyorum
bak sımdı olamdı nedır böyle senı hayattan sohutan ne oldu yazdıkların ise kafaya takmakla geçmez bazı şeyler kader denılen kavram vardır anlarsın sen ondan
Ama biz bunu yaşamak zorunda kalıyoruz ve hep eksik
ya anlamıyorum insanlar olmuyan bir şeye nasıl sığına biliyor :D bu tıpkı yıkılmış bir siperin arkasına geçmek gibi :D
eksık olma ıhtımalı sıfırdır cunku olman gereken neyse onu yasıyorsun da fazlası ıtıkat ıçın sıkıntılı neyse bır bayan guzelleşmek için elinden gelen herseyı yaparsa yapmasada gene guzeldır bu konuda fazla suçlamaman lazım kendını...
Ben bayan mi değilim o zaman?
Sabah Namazlarını Kacırma ALLAH Yoluna Gir Bak Nasıl Nur'la Güzelleşiyorsun... Unutma ALLAH Çirkin Birşey Yaratmaz... Yüzü Değil, Kalbi Çirkin İnsan Vardır.
kendine haksizlik yapma lutfen, eminimki guzelsin bide sen boyle kendine soylersen her keste oyle gorur kendine guven inan bana guvendigin anda guzelleseceksin, ruh onemli
Allah çirkin şansı versin demişler hiç duymadın galiba...
deme öyle ya mutlaka seni sevecek birileri çıkar karşına kalıbımı basarım:)
Her kör Alıcının Bir Topal
İşsim miyoın tası... Neydi la o söz? ...
Mevlana der ki; ne insanlar gordum ustunde elbise yok, ne elbiseler gordum icinde insan yok, insansan sukur et haline
Kilo ver saçına bakım yap hafif makyaj öğren gerisiyle barışık ol. Elinden geleni yap da önce :/
Makyaj beni kurtrmiyor
bir git sanmam sende kendinle barışık olmama sorunu var.
Bugun maraton kosusu var bogazda kosuya gidicem ayagina git ordan atla.
sadakatli ol seni sevebilecek bir erkek bul ki bu ben bile olabilirim o zaman bak gör nasıl değişiyor görüşlerin
yanlış düşünüyorsun hiç olmazsa sağlıklı bir insansın
Hiç değilse :-):-)
karekterin düzgün olsun kişiliğin oturmuş olsun yeter bence dış görünüşe bu kadar fazla takılma.
Ama kimse böyle düşünmüyor
bişey sorucam kimseyi kıramıyor, yok diyemiyor, hep iyimi tanınmak bilinmek istiyorsun peki?
Hayır aslında insanlar çok laf söylüyorum sessiz değilim iyi tanımak istemiyorum
benimde burnum eğri bende takıyorm yapacak bir şey yok şüküüür
Senin tek burun ama
valla arayınca bende buluyorum saç denen bir şey kalmadı kel kalıcam yakında sonra aşırı zayıfım herkes safinaz diyor dudaklarım incecik yok gibi bende çirkiinim kabullendim artık :)
Bende kabullendim