+1 yılstandardmedia. co. ke/images/friday/Jackie140912. jpg bunu al tarama alanına yapıştır
Bu resimdeki kız dünyanın en çirkin kızı olarak ilan edildi. İnaılmaz bir konuşmacı, TED talks adında dünyaca ünlü bir konuşma platformunda insanları etkileyecek bir konuşma yaptı. Herkes onun hitabet yeteneği karşısında ve özgüveni karşısında eğildi. Bu nedenle çok güzel bir kadın o.
Ya sen? Özgüveni omayan kadın en çirkin kadındır. Kendini sev.
1- Spor yap (bedava). Her gün bir sata yürüyüş ya da koşu!. Olmadı evde pilates, yoga yap. Bu vücudunu şekle sokar.
2- Kim Kardashian 154 boyunda, Madonna 155, sen daha mı kısasın bu kadınlar dünyayı yerinden oynatıyorlar!
3- Dişlerini yaptırmak istiyorsan gir bir yerde part time çalış (kafede, güzellik salonunda, restoranda) İki aylık asgari ücret ne ihtiyacın varsa yaptırır.
4- Beslenmene dikkat et. Sebze, protein ve meyve ye. Abur cubur, bilhassa şekeri hayatından çıkart!
5- Gülümse
6- Dik dur
7-3-5 cm topuklu ayakkabılar giy
Ama hepsinden önemlisi kendine güven! Özgüvenin bir insanı etkileyeceği kadar hiçbirşey kimseyi etkileyemez. Bir güzel gelir iki gün üç gün beğenilir ama içi boşsa çok çabuk erir insanların ilgiisi. Özgüvenli, bilgili, eğlenceli biri çıkar müptelası olursun.
Gerçek bunlar. Allah akıl fikir versin.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYa hersey sensın hersey sende bıtıyo bıkere yasın kac bılmıyorum ama boyle kuruntular yaptıgına gore bıraz ergensın sanırım sımdı ne yapıyorsun bılıyomusun? boyunu ve kılonu bılmıyorum once kılolarından kurtuluyosun azmın sonu zaferdır ınsanlar 40-50 kılo verıyor sen mı veremeyeceksın herseyden azar azar yıyerek zayıflıyosun zayıflarken kendıne bakım yapıyorsun ne var sankı burnun buyukse burnu buyuk olup guzel olan bırsuru ınsan var sacların ıcın ınternetten sac maskelerı bulup yap olmadı elıdorun sac bakım setını al tamam mı saclarına bakım yap harclık falan derken para bırıktır kuofore gıt bir 100-110 lıraya sacını adam eder keser bıcer boyar sonra eyelıner maskara kullan devamlı hos gozukuyor zayıfla bak zayıfladıkca ınsan daha uzun durur ve de en son tarzını yarat yırtık kotlar olabılır etek pantolon olabılır tabı bu dedıklerım senın 1-2 yılını alacak ama sonra ne kadar burnum buyuk falan desende tas gıbı hatun olacaksın yterkı ıste ve azmet :):Dd
164 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkü ederim en iyi yorum
- +1 yıl
Rica ederım :Dd azmın elınden hıcbırsey kurtulmaz :D
- +1 yıl
:Dd tesekkur ederım yalan yok az cok anlarım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni anlıyorum ben tipsiz değilim ama karadenizliliğimden burnumda kemik var çok büyük olmasada tüm özgüvenimi kırıyo bide sen kızsın ve birden çok kusurun varmış anlaşılan. O lafa katılıyorum çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır diye çok doğru, bir kadın güzel olmasa bile makyajla kıyafetlerle çok tarz ve güzel olabilir ama burun diş kulak gibi kusurları varsa angelina jolie olsa çirkin olur. Ne demişler çirkin bir suratın olsun ama güzel bir burnun olsun :D Bir fotoğraf vardı photoshopla megan foxun burnunu büyütmüşler biraz kadın nasıl değişmiş. Maddi durumun nasıl yaşın kaç bilmiyorum ama istiyorsan bir yerden başlamalısın azim edip burnunda dişinde falan ne gibi sorunlar var anlamadım ama facebookta bir sayfa vardı lazerle burun estetiği diye: https://www.facebook.com/lazerrinoplasti çok pahalı değildi birde daha kolay bir yöntemmiş bir bak istersen ama bilgim yok yani ne tanıdığım var böyle olan ne de ben oldum :D fakat ne olursa olsun her zaman şükret senin çaren var istersen yapabilirsin ama sakatta olabilirdin doğuştan veya o beğenmediğin organların dış görünüş olarak değil işlev olarak kusurlu olabilirdi kolay gelsin :)
34 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler maddi durumum yok karşılyçak
Cevap sahibi+1 yılyaş kaç?
Soran+1 yıl20 yas
Cevap sahibi+1 yıltamam daha gençsin işte işe gir çalış yapamayacağın birşey yok sadece azim..
burada sana uzulme, asil onemli olan ic guzelligidir, her insan soyledir boyledir demiyecegim cunku bunlar YALAN. oncelikle sorununu anlamalisin ben cirkinim diyorsun. bu sorun cozulebilicek birsey mi? fazla kilolarin mi var spor yap ve cok guzel bir fizige sahip ol. boyun uzun olmasada olur 1.40 degilse yani hobit gibi, ozaman sorun yok. bayanlarin boyu cok uzun olmasada olur. dislerinin yapisi mi bozuk, çarpik ve dengesiz mi? Dis teli taktir ucretsiz yapiyorlar 6 7 ayda duzelir hepsi. yani daha cok sey yazarim da biz ne desek bos. çaba sarfetmeden basaramazsin hicbirseyi kendini yiyip bitirirsin devam et
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Meselenin dini kısmını atlıyorum. Allah seni öyle yaratmış olabilir ama senin aynaya bakman bir saniye sürüyorsa yani aynaya bile bakamıyorsan bu konuyu dinin dışında tutmak gerekir diye düşünüyorum.
Boyunun kısalığını dert etme, çevrene dönüp bir baktığında ortalama boy zaten 165tir. Kilona gelince en basitinden internetten diyet listeleri bulabilir, egzersiz videoları izleyebilirsin. Dengeli beslenme ve egzersizle para harcamadan istediğin vücuda kavuşabilirsin. Ama bunu sabırsız çocuklar gibi iki ayda bekleme, bir yılın sonunda düzenli sporunu yapıp yediklerine dikkat edersen boyunun kısalığının hiç bir önemi kalmaz. Kendini teşvik etmek için sporcu kadınların fotoğraflarını duvar kağıdı yapabilirsin. Saçlarına gelelim lokman hekim tarzı bir aktara gidiyorsun diyorsun ki benim saçlarım böyle böyle, yanmış gibi, bakım yağı verir misiniz? Adam sana en iyisinden bir yağ vericek ve sen saçlarına bıkmadan usanmadan her gün bakım yapacaksın. Cilt kusurlarından bahsetmemişsin, cildini kusurlu buluyorsan yine çok pahalı olmayan bakım ürünleri kullanabilirsin. Eczaneden almanı öneririm. Burun konusuna gelirsek bu insanın takıntısıyla alakalı olan bir şey eğer sen burnunu yaptırmak istiyorsan ve paran yoksa yapman gereken tek şey kendin çalışarak para biriktirmek. Yaşını bilmiyorum ama kendin çalışabilecek yaştaysan geriye kalan burnun ve dişlerini biriktirdiğin parayla yaptırabilirsin. Ama yukarıda saydıklarımı *iradeli* bir şekilde yaptıktan sonra. Dış görünümümüzü kendimiz seçemeyiz ama biçimlendirebiliriz. Bu yüzden söylediklerimi de dikkate alarak kendine bir plan çiz ve duymak istemediğin şeyler için kulaklarını tıka. Ve yoluna devam et, takipteyim.21 Yorumla
Soran+1 yılParam yok ve olmasi için 10 yıl gerekiyor
Tefsir okumak ilim öğrenmek lazım.. çünkü bu hayatta herşey imtihan.. imtihan dünyasındayız.. ALLAH bir kulunun ne dış görünüşüne bakar ne mallarına.. sadece kalbine ve yaptıkşarına bakar.. ayrıca şununda belirteyim... bu bedenimiz sadece dünya hayatı için yaratılmıştır imtihan vesilesi olarak... aslında insan cennette yaşamak için yaratılmıştır asıll gerçek bedenimize ahirette kavuşacaz... ve şunu çok net belirteyim çirkin olmak ve fakir olmak aslımda en büyük nimetlerdir.. ALLAHa şükret ve sabret.. ALLAH ın emir ve yasaklarına uymaya çaba sarfet..
50 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin Kadınlar
Rüyamda çirkin kadınlar gördüm dün gece
Yüzlerini elleriyle kapatmışlardı
Bakışlarında çirkin olmanın utancı
Kalplerinde Tanrıların merhameti vardı.
Ölümü hatırlattı bana çirkin kadınlar
Ölüm daha güzel değildi yaşamaktan
Bakıp bakıp ağladılar sessizce
Bütün aynalara uzaktan
Bir asır kadar uzun dakikalar geçti
Yalvardılar Tanrıya çirkin kadınlar
Güzel olmayı dilediler gök gibi, deniz gibi
Bir an için Tanrı olmadığıma yandım
Rüyamda çirkin kadınlar gördüm dün gece
Ve bir ölüm uykusundan uyandım.
Ümit Yasar Oğuzcan27 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlatmış
- +1 yıl
@Emrelerce sen edebiyattan anlamayacak bir beyne sahipsen buna burada isyan etme. Yaş aralığının gösterdiği şekilde adam gibi konuşmasını öğren.
- +1 yıl
Emre ben senin bir amk. Feleğin şaşar. Yaşayamadığın kadınlığını yaşarsın.
- +1 yıl
O ümit yaşar sen kimsin @emrelerce
Anlamadigi şeyi firlatip atmayı sever insan. Seni de suclayamayiz o yüzden. - +1 yıl
Engelledim onu. İçinde kalsın sıkıntı yapsın Emre ablamıza. Boş ver @mentalist1 .
+1 yılBildiğin saçmalıyorsun haberin olsun. Allah aşkına özelden fotonu atsana bir bana. Kendini neden yeriyorsun yani anlamıyorum hayatım... Burnun eğriymiş, ee ne var bunda? Benimde burnum kırıldı o anki refleksle burnumu tuttum yerine oturttum ve burnum birazda olsa yamuk kaldı. Burnumu henüz yaptırmadım inş birkaç ay sonra hallettşrşcem. Peki burnumda eklem bozukluğu olmuşsa ee ne var bunda amliyat diye bir şey var. Burun olayını sakın takma o yüzden. Hele de 'Gülmek bana yakışmıyor bla bla bla' nedir yaaa !!! İnsanın en güzel olduğu an güldüğü andır, hele de bir kıza çok yakışır :) Saçlarına da boya bada gibi süper bir boya... mis. Eee bu kadar şey için moralini bozmaya değer mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Bukadar umutsuz olma ALLAH öyle beğenmiş hem bellinolmaz büyüdükçe guzellesebilirsin bak hatta bir kankam vardı kız çok güzel bide çirkin vardı ikisiylede 5 6 sene görmedim biyerde denk geldik eski halinden eser yok kilo almış yüzü dağılmış falan filan belli olmuyor bu işler çirkin olanda guzellesmis cokta olmasa geçen aylarda gördüm onuda kilo verebilirsin en azından azm edenler başarıyor dene asıl kaybettiğin zaman kendine guvenmedigin yapamicam dedin zamandır Üniverste sınavı gibi calisirsan pluyor :)
02 Yorumla
Sakat deilsin tekerlekli sandalyede olmak dahamı güzel olurdu ya öyle olsaydın... adam eli yok diye isyan ederken arkadaşı ne oldu neden bu isyan beterin beteri vardır yapma etme Allaha isyan demiş adam daha beterimi olur elim yok o sırada tekerlekli sandalyede biri gelir iki kolu omuzdan iki bacagı baldırlarından aşağıya yoktur adam bakar ve şukreder beterin beteride varmış der allahın sna şukurler olsun beni affet der.. şukretmelisin senin elin var kolun var konuşabiliyorsun yuruyosun çirkinim diyorsun kilon fazlaysa zayıflamak için çaba harca biraz bakımla kendini degiştirebilirsin Allah kimseyi çirkin yaratmadı...
01 Yorumla- +1 yıl
Paran yoksa çalış kazan oturdugun yerde kazanamazsın ssklı bir işte çalış ssk yapıyor burun ameliyatını psikologla goruşur pskilojik durumunu anlatırsın snaa vereceği raporla gidip ameliyat olursun burnun düzelir yaşın kucuk boy uzatan sporlarla 21 yaşına kadar uzarsın oturdugun yerde ks den yardım bekleyecegine google yaz ne yaparım kilom için diye boyumu nasıl uzatırım diye nasıl para kazanbilirim diye araştır... Çirkin kadın yoktur Allah herkesi çift yaratmıştır bende isterdim kıvanç kadr yakışıklı olmayı bende isterdim bir jonny deep olmayı ama Allah beni böyle yaratmış şukurler olsunki beyninde elinde kolumda hasarım yok çalışıyorum uretiyorum kazanıyorum burun dersen benimkide pabuç ama napim buyuk diye hayatamı kuseyim boyum 1.90 olsaydı keşke ama 1.76 da benim insan olmama hayata gulumsememe şukretme engel deil.. bırak bu çocukça şeyleri silkelen kendine gel yarın sabah uyandıgında ben buyum de geç bir foto çek degişim için harekete geç sürekli çek foto gor değişimi..
+1 yılsana 3 şey söliyiceğim bunları yap huzura ericek sin 1- bir tane 44 lük magnum bul 2- kafana daya 3 tetiği çek ve huzur :) şaka şaka her körün bir alıcısı vardır delikli boncuk yerde durmaz benzeri mümin arkadaş ların söledikleri şeyler sölemiyicem sana diyiceğim tek şey bilgisayar oyunlarına yönel daha başka yapıcak bir şey yok eyer başka bir şeyle kafa dağıtmak istersen durma ama sadece online bilgisayar oyunlarında erkek ler tarafından ilgi görürsün bir bayan olarak buda seni en azından teseli eder :)
04 Yorumla
Soran+1 yılTeselli falan olmadım
ama dikkate alıp yorum yaptığın için teşekkür ederim- +1 yıl
zaten burdan teseli ol diye yazmadım man kafa :D abi ne kıt kafalısın ya diyorum ki hanım efenti ? sana bir çokuş yölü verdim :D
Soran+1 yılTamam bay asi
- +1 yıl
ı * kıro betch !!! :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇirkin olduğunu sanmıyorum..
1. Benimde saçlarım berbat durumda sürekli sarıya boyatmaktan yıprandı mısır püskülü gibi oldu ama ne yaptım heryerde çıtçıt var git al tak saçlarına iki maşala saçlar tamam
2. Benim dişlerim düzgün ama sarılıktan kurtulamıyorum ama fırçalamayıda ihmal etmiyorum
3. Bende çok zayıf sayılmam 3 ay öncesine kadar 80 kiloydum şimdi 65 civarındayım sadece evde bir kaç hareket uyguluyorum yatmadan önce
4. Burnumd yamuk kemiği çok belirgin ama takmamaya başladım her sabah kalkıyorum aynanın karşısında güzel bir makyaj yapıyorum saçlarımı yapıyorum şık giyiniyorum ve çıkıyorum sokağa gayette havalı havalı yürüyorum... Bunu sende yapabilirsin inan bana kimse dört dörtlük değil11 Yorumla
+1 yılHiç şunu düşünüyor musun? Çooook güzellsin bir bakan bir daha bakıyor sana ama ayakların yok..
Yürüyen sandalyeye mahkumsun..
Hep şükretmelisin. Ayağın taşa çarptığında sövmek yerine. Taşa vuracak bir ayağım var diye.
Bu dünya beyhude.. Ne zaman azrail a. s ile karşılaşacğımız belli değil. Bırak bu işleri..
Ahiret güzellik ile dolu. İşte o zaman övgüler orada başlayacak. Cennete girenlere.03 Yorumla- +1 yıl
:D ya kardeş senin her yorumun müminlikle dolu çok güzel ya :D hatırladınmı beni baya tartışmış tık bırakın bu Allahı gelin Aphrodite sizi güzeleştirsin :D
- +1 yıl
@atesceken71 her dakika biri ile tartışıyorum. Kusuruma bakma hatırlayamadım
Soran+1 yıl:/:/
- 10 Yorumla
nasıl saçma sapan konuşuyorsun sen öyle ya Allahtan kork kızım çirkin diye bir kavramı nasıl kendine yakıştırırsın sen istemediğin için kendini öyle görüyorsun belliki sıkıntıların var ic dünyanda bir titre kendine gel sen güzel bir kızsın eminim bundan bak seni tanımadan görmeden bunu söyleyebilirim sende kendine bunu söyle aynanın karsısına gec bugün yine cok güzelim ya de sacını degistr düzse masa yap kıvırcıksa düzlestır bak böyle de ayrı güzel oldum de makyaj yap abartmadan ama boya küpüne dönmeden böyle süper oldum de resimlerini cek ve resimlere her baktığında uff yine harikayım yaaa de :) bak bende 3-4 yıl öncesine kadar resim cekilmekden kaçardım güzel gülmediğimi düşünürdüm bu şekilde astım bunu ve o günden sonra suana kadar hangi ortaama girersem giriyim gülüşümün güzel bulan en az 2 kiişi çıkıyor anlatmak istediğim önce sen kendini beğenmelisin sen güzel bir kızsın sonrası gelio zaten ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynaya baktığında dergilerde ya da makyaja bulanmış reklamlarda göremediklerini görüyorsun.
Aynada kendini görmüyorsun bence.
Aynada gördüğün olmayan kişilerin dudakları, gözleri ve burnu.
Ya aynada kendini görmeye çalış.
ya da evindeki bütün aynaları kır.21 Yorumla
Soran+1 yılAilemle yasamasam kırardim
+1 yılhaklisin belki bir cok sey icin para gerekli ama bn sana once bedavadan baslayayim. kilo verebilirsin diyetisyene veya pahali spor salonlarina ihtiyac olmadan burun ve dise gelirsek onlara maddi bir müdahale sart yoksa zor, ama diger türlü kendine bakmaya baslayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılKendini bu sekilde asagilama, dunyaca unlu isimler bile makyaj ve estetige siginiyorlar. Hic kimse mukemmel degil, herkes guzel olmak zorunda da degil. Kendini sevmelisin, belki de abartiyorsundur. Kuruntulara kapilma, kimin ne soyledigini onemseme. Sen once kendini begenmelisin ve eminim ki cok guzelsin. Kalbin temiz olsun yeter, kafana takmamalisin bile. :)
00 YorumlaBak bu senin elinde olan birşey. Zayıflayabilirsin. Hemen bugün başla. İyi firmaların çıkardığı cildi canlandıran tonikler var kremler var. Saçlar için bakım yağları var. Saçlarına bakım yap. Dişlerin yamuk olabilir çok normal fırçala sürekli en azından beyaz olsun. Makyaj yap abartılı olmayıp sade hafif güzel makyaj yap. Kendine bakım güzel olmak senin elinde. Ve herşeyde onemlisi aynaya her defasında güzel bak. Sen aynaya nasıl bakarsan öyle olur canım.
10 Yorumla
+1 yılhttps://m.youtube.com/watch?v=MqqUmrBWi-o
Güzellik geçici bugün ölsen ne olacak yarın yaşlansan ne olacak videoyu izle25 Yorumla
Soran+1 yılBuna benziyorum
- +1 yıl
Bu başa çıkıyorsa sende çıkarsın insanlara birşey sunmak zorunda mısın? Kendin için yaşa başkaları için değil
- +1 yıl
abartysn
- +1 yıl
Neyi abartıyorum?
- +1 yıl
Çok iyi düşündürüyor..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende hafiften kiloluyum yüzüm sivilce dolu. Bazen bu yüzden kendimden nefret ediyorum aynaya bakınca kendime hakaretler yağdırıyorum bazen sırff giydiğim hiç bişey yakısmıyo diye kendimi eve kilitleyip dışarı çıkmamışlığım vadır. Ama ben bir süre sonra bişey anladımki bunlar benim üzülmem için sebepler değildi ailem yanımda çok şükür o mutluluk yetiyo insana. şu an cildiyeye başvurdum herşey yoluna girmeye baslıyo. asla isyan etme. Allah kuluna çekemeyeceği dert vermez sen sen ol kendini sev :)
01 Yorumla
+1 yılIlk önce bir güzel zayıfla az yemek ye ve sporu ihmal etme sana pilates öneririm vücut sekillendiriyor. O sırada saclarını bakmayı ihmal etme yanmıs gibi sacın varsa kısa kestir saglıklı tekrar uzasın gzl bakım yap masa boya vs kullanma. En son olarakta yüzünü gzl bir makyajla güzellestirirsin canım. Ivana sertin burnuna bak sanki cok kücük ve kibar ;)
00 Yorumla1 kilo verebilirsin.
2 kendini zayıflamış halde görürsen beğenebilirsin.
3 beğenirsen mutlu olabilirsin.
4 mutlu olursan gülebilirsin.
5 çalışır para kazanır burada yazanların hepsini yaptırır istediğin sen olursun.
ama önce kendinle nasıl barışacağını düşünerek başla işe her şey inşallah güzel olur10 YorumlaEger huyun güzelse güzellik sorun değildir bende çok güzel değilim amakarşıma huyu güzel biri çıksın güzelligine önem vermem asla hepimiz yaşlanıcaz çirkinleşicez ozaman ama iyi huy ve saygı edep her zaman baki kalır siz dert etmeyin ve asla isyan etmeyin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende senin gibiyim. Yazdıklarını okurken kendimi okudum o kadar söyleyeyim. Bende böyle bir soru sormuştum. Ne yapsama gelirsek bulsaydım ilk başta kendimde uygular, sonra sana da söylerdim. Ama bulamadım. Ben de kendimi çok çirkin buluyorum. ne yapsak ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin fiziğin nasıl gel dertlerselim
Cevap sahibi+1 yılOlur dertleşelim. Benim fiziğim normal diyebilirim. O kadar güzel (seksi) bir fiziğim yok ama gideri var :). Benim sorunum yüzde senin dediğin gibi yanmış saçlar, çarpık dişler, burun desen o da yüzüme göre büyük. Böyle işte. Peki senin fiziğin nasıl?
+1 yılçok çirkin olabilirsin bunu degistiremezsin ama sorunlar sadece kafana taktığında büyür. ben sana herkes gibi herkesin bir güzelliği vardır falan demicem ama bence kafana takmazsan inan bana çok güzel olursun başka şeylerle ilgilen doğayla, hobilerinle, denizle boş ver güzelliği Çirkinliği zaten bizim değil ki onlar. Kismetinde kim varsa odur zaten sen Vicdanlı ol yaşayan herkesi sev dogayi sev , oda seni sevecektir
00 Yorumlamerak etme senın ımrendıgın kızlarda yakında hela tası gıbı olacak
kalbın guzel olsun baska bıseye ıhtıyac yok zamanı gelınce anlıyacaksın
içinden neşeyı asla eksık etme gercekten akil bir erkek sadece guzellık dogrultusunda eş aramaz
estetık falan gec bunları bır kalemde
yaşadıgın her an kendıne artılar katmak ıcın ugras dunyayı mantıklı olarak onyargıdan uzak bır sekılde tanımaya basladıkça kendını daha çok sevecek hayattan beklentılerın dahada çok artacak
esen kal00 Yorumla- 10 Yorumla
Herşey düşüncede biter. Bir kerede sabah uyan aynaya bakmadan önce bugun kendımı cok güzel hissediyorum de ve aynaya bak. Eğer hala sana yardımcı olmuyorsa yüzüne bir krem sür ne kremı oldugu önemli değil istersen dove sur yat. sabah kalk o sana farklı gelıcek kendını sevmelısın eger sen kendını sevmezsen kımse senı sevmez :) belkide senın fark edemediğin bir güzelliğin vardır. kendıne güven. en güzeli sensin
01 Yorumla
İnsanların kendi yamılmış senin burnun yamık çok mu ^^
224 Yorumla- +1 yıl
Bencede yani :)
Soran+1 yılBu ne tesellisi ya
teşekkür ederim yorumun için
+1 yılKac yasindasin?
Ve guzellik her sey demek degil. İbadet et, nur edin. Guzellik dualari var etkililer. Namaz sonralari okunuyor.
Ayni zamanda makyajla ve guzel bir sac stiliyle cirkinligini azaltabilirsin.02 Yorumla
Soran+1 yıl20 yaş
Ya kafana taktigin bu mu? ALLAH cc kimi dunyaya gonderdiyse herkesin kaderini yazmistir ve ALLAH in verdigi tipe isyan edemessin bosver oldugu kadar olmadigi kader seni seven boyle sevsin tipe bakan erkek unutma aldatmayida goze alir onemli olan herkes seni sevmesi kalbini zaten en onemlisi bu dur bosverin takmayin kafanizi ALLAH cc gonlunuze rahmetini ihsan eylesin ;)
10 Yorumlaburun : 3bin tl
dişler : 750 tl sanırım
botoks : oda vardır 2-3 bin tl
silikon : 3000 tl
9.750 cıvarı olursun sen817 Yorumla
Soran+1 yılFakire böyle bir teselli verilmez
birde dış 5000
Burun 6000- +1 yıl
Yalnız Dişçi 10 bin tl çekiyor
Soran+1 yılBen az söyledim zaten
Soran+1 yılSanki dişimizi çekecez 750 lira demiş
- +1 yıl
Nah disler 30 lira sigorta vrsa beles xd burun da 96 milyar vrdir
Soran+1 yılKeşke diş ile ilgili soru sorsydim
- +1 yıl
Dişin denesi 1800 implant
- +1 yıl
param yok demiş neyin kafasnı yaşynz beyler , bayanlar :)
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri çıktı para yok
Allahın eseri niye çirkin diyorsun kendine asıl bunu sana dedirten şeytan senin bacagin 2 kolun var mı var felcmisin kansermisin niye şükür etmiyorsun el ayak altında muhtaç altında değilsin şükür etmeyi bilelim... Allah daha beter etmeden bir bacagin gidince mi şükür etmeyi ogreneceksin geç değil şükür et herşeyin tamam...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 318 cevap paylaştı. Ya uzulmeye deger mi sence? Madem disini degistiremiyorsun icini degistir. Zeka küpü ol. Süper bir isin ve maasin olsun. Insanlar ondan sonra kapinda kopek olur kopek. Hem guzellik gorecelidir. Sen sana gore cirkinsen bana gore guzelsindir. Peh erkeklere kendini begendireceksin de nolcak? Ask begeni değildir ask histir.
00 Yorumla
+1 yılSenide ALLAH o bedeni taşıman için yaratmış.
Yanlış anlama arkadaşım ama pazardaki çürük elmanın alıcısı bile varken sen evde kalmassın.
Estetik falan bence boş hikaye.
Yaradana İsyan Etmek Ne Haddimize...02 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden estetik düşünmüyorum
- +1 yıl
Bence En dogru kararı kendın vermıssın zaten başkalarının düşüncesinin senin için bir önemi olamaması gerekir. Senin alın yazın yazılmış emin ol hakkında hayırlı olan ne ise onu yaşarsın. Kadermize bazı noktalarda yön verebiliriz ama kaderimiz neyse onu yaşarız...
+1 yılZayıflamak için paraya gerek yok. İdeal kiloya gelince biraz özgüven ile güzel bir işte çalışabilirsin sonra sık dişini saçına başına makım yaptır. Sonra diş teli. 2 seneye kalmaz aynalarla barışık olursun. Ama azim şart
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten
- +1 yıl
Önemli değil ama ben ciddiyim bu konuda. 2 sene uzun bir süre gibi düşünme. Benim 2 sene önceki halimi görsen gülerdin :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim öncelikle üzme kendini. 18 yaşın üstündeysen burun estetiği yaptırabilirsin. Dişlerine tel taktırıp düzgün dişlere sahip olabilirsin. Kiloluysan diyetisyene gidip zayıflayabilirsin. Sonrasında güzel bir makyaj. Seninde dediğin gibi çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAma param yok yaptıracak
Dua et kardeşim ALLAH yardım ediyor yeterki dualarında samimi ol. küçükken bende çirkindim hatta benle dalga geçerlerdi allaha dua ettim bana yardım et dedim ve bir gün rüyamda büyüyünce çok yakışıklı oldugumu gördüm aradan tam 9 yıl geçti ve şimdi fotoğraftaki halimdeyim. Yanlış anlamayın hava atmak için söylemiyorum ama sokağa çıksam en az 10 kızı rahat ayarlarım. Dediğim gibi dua et unutmaki ALLAH kendinden yardım isteyenleri asla geri çevirmez
00 Yorumlaİlk önce olumlu olmaya bak, kendine inanırsan başaramıcağın şey yok. İlla ki estetiğe gere yok ki. İlk kilo vermekle başla koşu yapmakta paraylamı sanki? :) Kendine inandığın zaman, olumlu bakmayı öğrendiğin zaman eminim ki gülüşüne bile yansır yeter ki o bunalım halinden kurtul :)
00 Yorumla
+1 yılben kbbye estetik oldum burun 360 derece değişti.. yüzüm zayıftı kilo almaya başladım.. şahsen bir yıla istediğim tipe karizmya kavuşcam inş :)).. senin içinde estetik yaptır burnuna, dişlerine tel, saçlarına da dermatologdan bakım süreci al :D... en sonunda 1 2 yıl kadar bir sürede yani toplarlarsın :d
02 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah istediğin gibi olursun
- +1 yıl
sende olabilirsin.. cidden baya değişebiliyor insan.. kendimden biliyorum :))... bak vardır kbb de estetik yapanlar
Bende boyum uzun boyumu begeniyorum, amakilom, asiri zayif herkesin kiloma zayif demeleri beni bunaltti. Ondeki iki kopek disim seninki gibi yamuk fotolarda gulmuyorum. Saclarima en azindanonlara bakimvermeye calisiyorum
00 YorumlaBence insan sanat eseridir, her sanat eseri yapım aşamasında sanatçısına zevk verir eğlendirir. Suç sende değil ananla babanda, nasıl bir isteksizce yaptılarsa artık.
ama neyse ki koşarken güzel ya da çirkin olduğun belli olmuyor :)01 Yorumla
Soran+1 yılKoşmak mi daha kendimi taşıyamiyorum
Takma kafana sende bir çok insanda olmayan doğruluk ve dürüstlük var takılma o kadar senin yüreğin güzel gerisine aldanma evde kaldım diyosanda gel ben alırım seni :) :) :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yüreğin için teşekkür ederim
kimse almas sa sana kaldım :-D:-D:-D
bu kadar negatiflik niye. allaha isyan ettiğinin farkında mısın. belki de bu senin imtihanın. belki ona şükredersen seni güzelleştirecek. onun dısında hersey senn elınde. kendni nasıl güzel hissediceksen onu yap ucuz yoldan biçok şey var...
00 YorumlaKilo verebilirsiniz ücret ödemeden bir yere kendin hareketler yaparak , sacini. Yikadiktan sonra tarayip ormakte ise yariyo. ama en önemli aynaya baktiginda ben çirkinim dememelisin çünkü bu gün boyunca sana yansiyo. Nekadr çirkin olsanda her sabah kalktiginda aynaya geç ben güzelim demelisin
00 YorumlaModa & Stil konusunda 628 cevap paylaştı. Herkesin güzellik anlayışı farklıdır..
Hayalimdeki tipi tarif etsem "bu ne len böyle" diyip gülersin.. :)
Senin de bu haline aşık olan biri çıkar emin ol..00 Yorumla
+1 yılHala güzel bir kalbiniz var...
hala bu saydıklarınızın sizde var oldugu için şükredip düzeltebilirsiniz, elbette size yakışan onlarca şey var mesele bunları kendinizde deneyip bulmanızda00 Yorumla
+1 yılSen kendini boyle yorumlama bence her insan her bakista ayni seyi goremez sen kendinde goremedigin seyi biri sende gorebilir ne demisler yuzu guzel olana 40gun de doyarsin ama huyu guzel olana 40 yil doyamazsin
00 YorumlaSen çirkin değil korkaksın bence az cesaretlen kendine saygını bir kazan ya bune bir kıza yakıştıramadım hic cidden
03 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin değilmiyım
kendimi tarif etmedim mi nasıl güzel olsun böyle biri
Soran+1 yılGüzel olmaz aykırı sadece dışı bozuk biri bile çirkinken bende hepsi mevcut
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle bir arkadasm olsa ona yqtdmcı olurdum hem manevi hemde yaplacklara bakardm valla sadce 3 ayda mükmml yapardm seni şmdi emin ol herşeyin kolayı var çok kolay gzellesmk ama tabi önclik kalbn gzel olsun ki dsna yanssn pozitif ol ki etrafna gülckler sacabil gül ki herkes yüregndeki güzellkleri görsn ,:)
00 YorumlaNenem sürekli derdi kurtlu pirincin bile bir alicisi vardır... Hem güzellik de göreceli bir kavram bana göre güzel olan sana göre olmaya bilir ;) Onun için yaratılişin güzelliğini benimse yaratilanin değil...
06 Yorumla
Soran+1 yılAma aynaya baktığım da ki benle birinin bana baktığı ben aynıyız
Soran+1 yılGerçekten güzel konuşuyorsun ama insanın kendini bilmesi gerekiyor
sen tarif ettiğim birine aşık olur musun
Soran+1 yılSana öyle bir bakarlar ki çirkin olduğunu söylezler ama iğrenerek bakarlar sen hiç yaşadın mi
bence sende tek eksik olan şey özgüven spor yap biraz kendine bakmayı dene herşey değişecektir ama ruhun hep sende gidecek yüz filan düzelir de ruhun bozulursa o kötü işte
00 Yorumla
+1 yılBöbrek yetmezliği, şeker hastalığı, kalp yetmezliği, down sendromu, omurilik felci, kanser, daha seyabilirim!!! Bunlardan biri olmadığı için mi Tanrı'ya şükretmek yerine isyan ediyorsun!
30 Yorumlakaramsarlığın kötüye giden bir durumu dahada kötü hale getirdiğini biliyomuydun?
önce içini güzelleştir her anlamda. gerek duygu düşünce gerek pozitif düşünme, daha sonra içinin güzelliği yüzüne yansır.00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılestetik yaptır bence. ailen bu duruma duyarsız kalmamalı diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAilem anlayışlı değil
- +1 yıl
Kendi ayakların üzerinde durdugunda yap
Soruyu okudum gerisini okumadım bile biraz bakıma ihtiyacın var ve çokca öz güvene...
03 Yorumla
Soran+1 yılBakım kurtarmiyor özgüven işi düşünülür yorum için Sağol
güzele bakmak değil güzel bakmak sevaptır. aynaya bakışını değiştir, ne kendine ne bir başka şeye kem gözle bakma. güzel bak aynaya, güzellikleri sen de göreceksin.
00 Yorumlabı rahatla once her ıddasına varım abartıyosundur en guzel gordughun kısının bıle cok cok cırkın zamanları vardır rahat ol suclama kendını yemegıne sporuna dıkkat et her turlu gıderın olur derdın bu olsun
00 YorumlaCirkinlikten kastin ne tam olarak yani insanlarin seni o sekilde gormesi ve dile getirmesi mi yoksa senin. kafanda bazi seyleri tasarlayip kendinj o sekilde dusunmeye mahkum etmek mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarının çirkin olduğumu belli etmesi
- +1 yıl
Baskalarinin belli etmesini veya bunu dile getirmesini neden umursuyorsun ki. Kendine guvenin olmadigi surece canim insanlar senin hayatini yonlendirir. Icin kalbin temiz olduktan sonra zaten bu senin dis guzelligine yansir. Daha yasin o kadar yok eksi dusuncelerden kurtul. Ve sana sunu da diyeyim guzellik kavrami degisir. Sen saglikli huzurlu ol gerisi zaten gelir tatlim
+1 yılwww.islamveihsan.com/...-bir-de-boyle-izleyin.html bunu izle bakalım
00 Yorumla
+1 yılKendinle her şekilde barışık olman gerek. Ne yani tipin kötüyse , yüzün çirkinse, erkekler gördüğünde öghhhh diyorsa.. Oha düşündüm de ben de olsam barışık olamazdım. Allah yardımcın olsun bacım. :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBak en iyi yorumu sen yaptın
tebrik ediyorum
+1 yılKendine özgüvenin olsun ilk karamsar olma derim sana. En başında sağlıklı bir insansın bunu düşün yerinde olmak isteyen nice insanlar var karakterin güzel olsun biraz da kendine güven gerisi gelir dert etme ;)
00 Yorumla
+1 yılözgüvenin yerine gelsin ilk önce. sen kendini sev ki insanlar da seni sevsin. çirkin olduğunu düşündüğün sürece zaten çirkinsin demektir
10 Yorumla- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat