Moda & Stil Kızlar, bu tarz liseli adamlar ilginizi çeker mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çeker Çekmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kızlar, bu tarz liseli adamlar ilginizi çeker mi? Cevapla Lise Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı. Çekmeyen daha çoktur gadası 0 0 Yorumla
tcrbeli Takip Et Xper 6 Yaş: 110 +1 yıl erkek olarak utandım. bu ne ya 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla tcrbeli +1 yıl böyle görünmek istemem. hele ilk fotoğraf berbat Yorumla Soran +1 yıl 18 yaş altı erkekler. Böyle olmaları normal değil mi? Yorumla Soran +1 yıl Sen kaç yaşındasın? Bunların yaşında değilsen bu tarz gözükmemen normaldir. Yorumla tcrbeli +1 yıl çocuk değilim Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla tcrbeli +1 yıl sen liseli misin Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla tcrbeli +1 yıl o zaman sıkıntı yok. çocuklar çocuksu şeyleri sever Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla tcrbeli +1 yıl haklısın :) Yorumla Soran +1 yıl 😊 Yorumla tcrbeli +1 yıl böyle mi seviyorsun sen Yorumla Soran +1 yıl Evet, böyle seviyorum Yorumla tcrbeli +1 yıl sen nasılsın peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çekmeyen daha çoktur gadası
100 defa sordun ama yeter
Çocuk onalr yanlız adam değil 😂
erkek olarak utandım. bu ne ya
Neden?
böyle görünmek istemem. hele ilk fotoğraf berbat
18 yaş altı erkekler. Böyle olmaları normal değil mi?
Sen kaç yaşındasın? Bunların yaşında değilsen bu tarz gözükmemen normaldir.
çocuk değilim
Peki
sen liseli misin
Evet
o zaman sıkıntı yok. çocuklar çocuksu şeyleri sever
Aynen
haklısın :)
😊
böyle mi seviyorsun sen
Evet, böyle seviyorum
sen nasılsın peki
Hyr. Olgunlar ceker