Böyle protez tırnaklı dudak dolgulu botokslu burun estetikli full makyajlı ipek kirpikli aşırı açık giyinen kızları cidden beğeniyor musunuz? Söze gelince hep doğal kadın istiyoruz dersiniz bu yapma bebeklerin beğenilerini kim oluşturuyor? Bir de doğal güzel kız Alina bozu koydum arada fark uçurum gibi?
Erkekler cidden bu tarz kızlar ilginizi çekiyor mu?
Alina Boz'a benzeyen bir arkadaşım vardı, tam da dediğin gibi ful estetik, makyaj, takma, yapma doluydu. Çocuk doğurduğu halde bakire olduğunu iddia etmemiş olsaydı sevişecektik.
Burada yine Alina isminde bir kız tanımıştım. Kızın doğal hali öyle güzel ve alımlıydı ki kafa karıştırıyordu. Doğallık aşkın kapısıdır, diğeri ise seksin
Olay estetik makyaj değil. Kadının cilveli ve değerini bilen biri olması. Akıllı olması, saygılı, çevreye duyarlı olması vs. Sadece dış görünüş olarak ikisi de ilgi çeker. Erkekler kadında mesleğe de takıntılı değil. Bir müdür garsonla olabilir Yeter ki anlayış huzur olsun. Akıllı kadın erkeğini kral aptal kadın köle yapar. O yüzden erkeklerin ölüp bitmesi ne estetikle alakalı ne kadının ilişkiye girmemesi. Özveriyle alakalı
Ya onların doğallık anlayışı kendilerinin makyaj olduğunu algılayamayacağı kadar makyaj yapmış bakımlı kız. Çoğu estetikli burnu doğal diye yutturabilirsiniz bile
Havalı hanımefendilere havalı beyefendilerle mutluluklar dilerim. 😊 Havalı değilim, sevmekten sevilmekten de pek anlamam. 😊 Herkes dengini bulsun ben de yalnızlığın ruhuma en uygun rengini bulayım hepimiz çok mutlu olalım. 😊
Hiç bir zaman diliminde yanımda yapma bebek taşımadım, zeki olsun üretken olsun az üretsin ama üretsin kadınlığı dişiliği kullanarak değil insan olarak üretsin
Siz olayı anlamadınız erkekler meme sever meme ne bilim popo sever kalça sever sütun gibi bacak sever erkeğe ne kızın botoksundan 10 kilo makyajından memesi varsa tamam
Benden uzak olsun. Kadın illa makyaj yapar süslenir vs bakımlı olması güzel zaten ancak estetikli birini istemem sağlık sorunu vs hariç. Şekilci insan sevmiyorum.
Önce eski halini kontrol ederim eskiden de güzelse sorun olmaz ama orjinalde değilse sonra öyle botox yok dudak yok burin amelo olup guzellesmis ise o benim için fakedir ilgimi çekmez
Hepsi için demiyorum ama bu yapma bebeklerin çoğu evli zenginlerin bakıp büyütüp kaporta yaptırdığı bebekler diye düşünmekteyim ciddi anlamda ilişkileri olanı olacağını sanmiyorum