Her yeri dövmeli ve dövmeler anlamsız. Bu kişinin tercihlerini beğenemedim. Nadir ve anlamlı dövmesi varsa hoşuma gidiyor. Ağır bi duruş her zaman ilgi çeker
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama bir kişinin vücudundaki dövmelere bakarak anlamsız demek hakaret olur. İnsanlar kendileri için önemli olan detayları dövme yaptırıyorlar. Buna ben de dahil. Saygı duyulması gereken detay burası
Her yerine dövme yapan biri bana itici geliyor. Ha öyle arkadaşım yok mu var. Sen kendine yakistiriyorsan kimse bir sey diyemez demisligim var ama ben beğenmiyorum. Kendi zevkimi söyledim sanabu yüzden dokunmuş.
Anlatmak istediğimi ya anlamadın ya da anlamak istemedin. Beğenmeyebilirsin, itici gelebilir. Hoşuna gitmeyebilir de. Bunların hepsi okey. Ama dövmeler anlamsız gibi tabirler kullanırsanız bu o kişiye saygısızlık olur. Yoksa tabiki beğenmek zorunda değilsiniz. Ama bir kişi için anlamı olan bir şeyin sizin için anlamı olmayabilir.
Abi biz seni anlıyoruz, hanifendinin demek istediği ne kadar onun için anlamlı olsalarda dovmeler abartılı olduğu için onun hoşuna gitmiyor, hoşuna gitmediği için de o kişiden de hoşlanmıyor