Moda & Stil 3 ay Terlik ayağımda nasıl durmuş? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler3 ay Şeffaf terlik arkadaslar Terlik ayağımda nasıl durmuş? Cevapla 15 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
nilayakarcanx Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Pantolonunun renginde bir oje sürersen daha iyi olur. Şuanda da iyi ama seffaf olduğu için uzaktan ayakların çıplak gibi görünebilir. Oje ile tam bir kombin olur. 0 0 Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 3 ay Ayağını zorla sokmuşsun içine azıcık sağlığınıza önem verin ya 0 2 Yorumla Soran 3 ay Hayir ya aksine cok rahat ama goruntu olarak biraz dedigin gibi bende o yuzden kararsiz kaldim. Kotu mu durmus? Yorumla OlamazMıKardeşim 3 ay Kötü durmuyor ama illa ki rahatsız edecektir. Babet falan giy ayağın rahat olsun Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 3 ay Hiçbir şey anlaşılmıyor 0 1 Yorumla Soran 3 ay Şeffaf terlik dikkatli bak Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Ayakların güzel görünüyor kolay kolay beğenmem normalde 0 7 Yorumla Dertliymxm 3 ay Kesin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Haha Yorumla Soran 3 ay @Dertliymxm kiskancliktan catt yapicaksin Yorumla Cevap sahibi 3 ay Sarısınlar çatt 😂 Yorumla Dertliymxm 3 ay Sarisinlar catlasin Yorumla Dertliymxm 3 ay Ne kiskancligi abla Yorumla Cevap sahibi 3 ay senin ayakların kac numara Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 3 ay Moda & Stil konusunda 10,7b cevap paylaştı. Bence çok güzel yakışmış 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 3 ay İğrenç görünüyor 0 2 Yorumla Soran 3 ay Niye erkekler begendi kizlar begenmedi. Kiskancliktan mi? Yorumla Cevap sahibi 3 ay Erkekler her şeyi beğenir. Kıskanılacak hiç bişey yok Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 104 3 ay İlk gordumde ayı ayağı sandim ama. guzel. olmus 0 10 Yorumla Soran 3 ay Sisko mu gostermis ayagimi Yorumla hharharis 3 ay Hayir uzun bacaklı normal görünüyor Yorumla Soran 3 ay Ayi ayagi yazmissin ama Yorumla hharharis 3 ay Başta siyah tüylü gordum Yorumla Soran 3 ay Bacaktan mi bahsediyosun Yorumla hharharis 3 ay Evettt sen neden takıldın bu kadar Yorumla Soran 3 ay Ya ayagimi cok sisko gostermis gibi terlik. Bacak degil. ayagi Yorumla hharharis 3 ay Baska resim yok mu yaa Yorumla Soran 3 ay Hqyir Yorumla hharharis 3 ay Ok Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Bu tamamdır al bunu 0 4 Yorumla Soran 3 ay Gercekten mi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Ben objektif konuşurum yapısına uygun olmuş Yorumla Soran 3 ay Yapisina uygun derken Yorumla Cevap sahibi 3 ay Taraklı ayak olsa yakışmıyor sende yok o olmuş model olarak Yorumla
seloooo7 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 3 ay Cuk diye oturmuş 0 4 Yorumla Soran 3 ay Iyi mi durmus? Yorumla seloooo7 3 ay Evet iyi durmuş bileklerin de ince sanırım? Yorumla Soran 3 ay Neden sordun Yorumla seloooo7 3 ay Dikkatimi çekti Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Aşırı Seksi 0 4 Yorumla Soran 3 ay Ayagimi biraz sisko yapmis mi Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hayır dar olduğu için öyle Yorumla Soran 3 ay Sonuc ayagimi kotu gostermis mi? Yorumla Cevap sahibi 3 ay Hoşuma gitmese Seksi yazarmiyim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Pantolonunun renginde bir oje sürersen daha iyi olur. Şuanda da iyi ama seffaf olduğu için uzaktan ayakların çıplak gibi görünebilir. Oje ile tam bir kombin olur.
Ayağını zorla sokmuşsun içine azıcık sağlığınıza önem verin ya
Hayir ya aksine cok rahat ama goruntu olarak biraz dedigin gibi bende o yuzden kararsiz kaldim. Kotu mu durmus?
Kötü durmuyor ama illa ki rahatsız edecektir. Babet falan giy ayağın rahat olsun
Hiçbir şey anlaşılmıyor
Şeffaf terlik dikkatli bak
Ayakların güzel görünüyor kolay kolay beğenmem normalde
Kesin
Haha
@Dertliymxm kiskancliktan catt yapicaksin
Sarısınlar çatt 😂
Sarisinlar catlasin
Ne kiskancligi abla
senin ayakların kac numara
Bence çok güzel yakışmış
Bk gibi berbat
Biraz uzak sana iyi duruyor
terlik nerede
Hiç bişi belli olmuyor ki.
İğrenç görünüyor
Niye erkekler begendi kizlar begenmedi. Kiskancliktan mi?
Erkekler her şeyi beğenir. Kıskanılacak hiç bişey yok
İlk gordumde ayı ayağı sandim ama. guzel. olmus
Sisko mu gostermis ayagimi
Hayir uzun bacaklı normal görünüyor
Ayi ayagi yazmissin ama
Başta siyah tüylü gordum
Bacaktan mi bahsediyosun
Evettt sen neden takıldın bu kadar
Ya ayagimi cok sisko gostermis gibi terlik. Bacak degil. ayagi
Baska resim yok mu yaa
Hqyir
Ok
Bu tamamdır al bunu
Gercekten mi
Ben objektif konuşurum yapısına uygun olmuş
Yapisina uygun derken
Taraklı ayak olsa yakışmıyor sende yok o olmuş model olarak
Cuk diye oturmuş
Iyi mi durmus?
Evet iyi durmuş bileklerin de ince sanırım?
Neden sordun
Dikkatimi çekti
Güzel
Aşırı Seksi
Ayagimi biraz sisko yapmis mi
Hayır dar olduğu için öyle
Sonuc ayagimi kotu gostermis mi?
Hoşuma gitmese Seksi yazarmiyim.