Şeffaf tayt modası olmalı mı?

Çok güzel dolgun vücuda çok yakışmış her kız giysede gözlerimiz bayram etse
Ay evet zaten tayti çok seviyorum her modeline aşığım
Cevap
55Cevap
Bi bu eksikti. Olmamalı.
Şeffaf bişeye artık gerek yok. Tarih şöyle diyor, eskiden asiller kıyafetlerinden anlaşılırdı. Şimdi ise asiller kiyafetsizliklerinden anlaşılıyor. Medeniyet özgürlük diye diye gecemizde günümüzde çıplaklık oldu. Artık bir kadının vücudunu sergilemesi bana göre normal değil.
Senin derdin ne ya @kleopatra17 yakacaksın başımızı :D :D :D bir de resimlere bakmayı unutmayın diyor yahu bak ya bak ya :D :D :D baktık baktık da sonrası işte fena
Gözlerini kapatıp bak 🤣
He haklısın :D
Babamın dayısı İstanbul'a gelmişti uzun yıllar önce ben de 15 yaşlarındayım tren ile Maltepe'den Haydarpaşa Garına gidiyoruz ve o sırada Damla plajından geçerken uuuu ayıp ayıp diyerek gözlerini kapatıp parmak aralarından bakmıştı :D
Bende öyle yaptım
😂😂😂
Sen böyle paylaşımlar yaparsan bizim işler sarpa saracak (ulan okuyanda beni abaza sanacak en iyisi sustum ben)
Niye yavvv açıkta bir şey mi var 🤪
kapalı olanları saymazsak yok elbette :D :D :D
Ve karşınızda bizleri zora sokan Kadın @kleopatra17
İyice bokunu çıkarmayın şunun da. Yani erkekler de baksırları ile gezsin ulu orta oldu olacak. Tam olsun yani.
Zaten kısacık şort giyen kızlar boxerdan çok daha kısa giyiyorlar sadece adı şort
@tıpdoktoruu çok heves ettiysen sen de giy 😅😅
Heves ettim demedim , ayrıca gitmek istemem ama kızlar kısacık şort giyiyorsa erkek boxer giymesi sorgulanmamalı
@tıpdoktoruu Senin cinsel organın ve kadınların cinsel organı aynı mı? Ayrıca çok büyük bir çarpıtma var. Soruda kilot ile gezsek olur mu diye sormamış soran kişi. Sen baksırla gezsen belli olur. Kadınlarda öyle bir durum yok.
Ha çok istiyorsan gez. Gez de bakalım bir nasıl tepki alacak olduğuna.
zaten kısa şortla gezen kıza da tecavüzleri yaşamak istiyorsan sen de giy gör. bi kadın giyebiliyorsa erkek de giyebilir. giyemiyorsa ikisi de giyemez net. eşitlik bunu gerektirir. o zaman erkek giysin kız giyemezsin öyle bi haksızlık olsun daha mı iyi. neyse ya senin gibilerin ayrımcılık yapanlara laf anlatılmaz bi daha sana bi şey anlatma zahmetinde de bulunmayacam zaten
@tıpdoktoruu eşitlikten bahsettiğine göre sen tanga, bikini, etek, topuklu ayakkabı, ruj felanda kullanıyorsun herhalde
Çok güzel yanıt verdin. @kleopatra17😂
Eşitlikle ne ilgisi var bunun? Soruyu soran arkadaş baksırla gezsek nasıl olur mu demiş veya sakal, bıyık bıraksak? Çarpıtma gibi çarpıtma yani.
Belli ki sende bir sapıklık var. Sapıklığını da giyime bağlıyorsun. Zira senin cinsine göre kapalı (çarşaflı) giyinen kadın da gizemli oluyor. Bu yüzden de örtüsünün altındaki güzellikleri ilginizi çekiyor. Ona da zoraki olarak bir yerde kıstırıp tecavüz edilmesini doğru buluyorsun o zaman.
daha başka modalardan da bahsedelim mi hususi olarak
Ne gibi
Ama buradan değil onu özelden anlatayım çünkü çok ayıplı
Ve bir abaza daha aramıza katıldı
Hoş geldin diyelim Arkadaşlar 😂
Hoş bulduk yanıkk ✋🏼🥰
başladıki zaten etek olarak ben gördüm şemsiye naylonundan etek yapmış için g-string. bunlarda var merka etcek yeriniz yok rahat olun, deliklisi olabilir.
Her satıcı, malını bi şekilde sergileyecek elbette 😊
cok iyiydi
Daha fazla nasıl saçmalayabiliriz diye oturup düşünüldüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Olmalımı olmamalımı derken kullanan var. Yakında bizede gelir. İçamaşırsız giyilen normal taytlardan sıkıldım. Biraz heyecan olsun.😬😬
Gerek yok, ülke zaten sapık, fetiş saçmalıklarına gerek yok.
Neden her turlu ahlaksizligu yapma pesindesinuz avrupanin sadece namussuzlugunu ornek aliyorsunuz
Bu kadın 2 günü goremezdi :))) tr de olmaz Amerika'da giyebilirsin
hic bisey olmaz
Aslında var ama moda değil genelde siyah Tayt larda var güneş ışığında da epey belli oluyor.
Onu giyecek olan gitmesin çıplak gezsin daha güzel olur
Taytın amacı dar olup hatları belli etmek olmalı. Transparan olunca zevki kaçıyor
yıllardır yazlık yerlerde giyilen bir şey zaten
Hayır, biraz mahremiyet daha çok ilgi çeker.
Yatak odası kıyafeti gibi. Hangi aklını yemiş kişi çıkarmış bu kıyafet olayını?
Sporcu kiz degilseniz iyi fiziğiniz yoksa gerek yok.
Sen nasıl bir manyak piskopatsın senin güzelliğini ve fiziğini merak etmiyom desem yalan olur
Evet olmalı sen böyle giyin
Klopatra bana msjla ulasırmısın arkadaslık isteğimi kabul et psikopat olduğun için tam gafa dengimsin
En İyi Cevap