Kırmızıyı unutmuşum ❤️☺️ ekleyeyim, karşı tarafta tutku duygularını açığa çıkarmak istiyorsan cinsel dürtüler açığa çıkarmak istiyorsan bu rengi tercih edebilirsin.
bence hafif abiyemsi bi elbise giy ona göre de şal tak ayakkabı klasik veya spor giy iyice çok şık gibi olmasın özenmiş hevesli gibi. Çanta ve şalla renk katabilirsin etekli takım da güzel gider
Bence üstüne beyaz gömlek, şal olarak renkli bir şal ( ör: pembe , koyu yeşil falan ) ya kapılarda bu kombine bayılıyorum o yüzden görünce ne güzel olmuş diyorum🥰
Renk veremem ten rengini bilmek lazım ten rengine yakışan bir şal seç altına etek giy topuklu ayakkabı ama günlük tarzda olanlardan olsun gömleği de eteğine göre uydur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Buluşmadan ne beklediğine bağlı aslında. 🙂
Duygusal yakınlık kurmak istiyorsan pembe, yeşil ve turuncu renkler tercih etmelisin.
Zengin, dikkat çekici ve asil görünmek istiyorsan mor, krem ve beyaz renklerini tercih edebilirsin.
Kendini dilin dolanmadan analitik bir şekilde ifade etmek için mavi giyebilirsin.
Sezgilerim açık olsun, kontrol elimde hissetmek istiyorum dersen lacivert ve siyah renklerini tercih edebilirsin.
Fazla renkli giyineceksen negatif enerjiden korunmak açısından gri renk ile dengeleyebilirsin.
Ver son olarak kendi gündelik tarzına uygun şekilde kıyafetler ile en fazla 3 renk kullanımı ile harika bir kombin oluşturabilirsin. Sevgiler ☺️👏🏻
Kırmızıyı unutmuşum ❤️☺️ ekleyeyim, karşı tarafta tutku duygularını açığa çıkarmak istiyorsan cinsel dürtüler açığa çıkarmak istiyorsan bu rengi tercih edebilirsin.
Bunun erkek versıyonu hakkında bence yazarsan mutlaka okumaya gelırım ya... ıllakı lazım olur.
❤️✨👏🏻
bılemedım valla su tarz bırsey olabılır
Nerden tanıştınız onu merak ettim?
bence hafif abiyemsi bi elbise giy ona göre de şal tak ayakkabı klasik veya spor giy iyice çok şık gibi olmasın özenmiş hevesli gibi. Çanta ve şalla renk katabilirsin etekli takım da güzel gider
Sade şeyler tercih edebilirsin. Hatta blazer ceket falan gayet hoş olur. Ya da etekle spor bir kombin de yapabilirsin.
Her zaman nasıl giyiniyorsan hangi rengi kendine yakıştırıyorsan öyle git. Gereğinden fazla veya daha özensiz hazırlanman garip karşılanır.
Yüzüne hangi renk yakışıyor en çok o rengi kullanabilirsin.
Kıyafetlerin değil karakterin etken olacaktır. Karşındaki açık fikirli zeki biriyse
Kimse beğenmediği birşeyin içini meraketmez. Pazardan domates alırken dahi ilk beğenir soprada tezgaha yaklaşırsın.
Hiç farketmiyor tesettürlü olman. Sade giyinmeye bak. Fazla özenme.
Bence en doğal ve en rahat hissettiğin halin neyse o şekilde gitin.
bence ciddi bir renk giymeniz gerekiyor
en azından ilk defa ciddiyeti gösterir:)
Üst mavi alt beyaz renk güzel olabilir ayakkabi olarak da topuklu terlik
Bence normal hayatta giydiğin gibi giyin seni o şekilde kabul etsin ki ilerde giyimin üzerinde baskı kurmaya çalışmasın
Modern tesettür takımları var. Renkli ve ışıltılı ol.
Moderne gerek yok.
@MuratS0 👏herkesi çevresindeki kızlar gibi sanıyorlar
Evet maalesef.
Şık ve ağır durması açısından, ya tunik takım gibi şeyler ya da güzel siyah kumaş pantolon içine bi body, üstüne bi gömlek çek, şal çanta miss..
Eğer seviyorsa açık renkli bişey giymeni tavsiye ederim
Pembişli birsyler olabilir
Küçük çocuk gibi olmasın?
Hayır bence daha güzel sen ne giymeyi planlıyorsun
Hiçbir fikrim yok açıkçası. Çocuk Adanalı. Bilmiyorum düşünüyorum
😂😂 eşofmanla gelir belki o buluşmaya
O sevmez öyle şeyleri. O yüzden soruyorum. Evde giyerim ama dışarıda hayır dedi
Tamam da sen ne giymeyi dusunuon diom
Bilmiyorummmmmn
Siyah elbise siyah eşarp
Cenazeye demedim.
Siyah asil ve şık bir renktir. Kişiyi harika gösterir. Ne alaka cenaze? 😂
Beyaz giyin o zaman
Beyaz gömlek giyerdim ben bide mavi kot üzerine kırmızı ya da pembe şal lets goo
Bence üstüne beyaz gömlek, şal olarak renkli bir şal ( ör: pembe , koyu yeşil falan ) ya kapılarda bu kombine bayılıyorum o yüzden görünce ne güzel olmuş diyorum🥰
Takım elbise giyip gideyim mi
Olabilir güzel olur ama renklerede ağırlık ver önemli çünkü
Renk veremem ten rengini bilmek lazım ten rengine yakışan bir şal seç altına etek giy topuklu ayakkabı ama günlük tarzda olanlardan olsun gömleği de eteğine göre uydur