+1 yılAçık giyinmesinden rahatsızsan neden en başta sevgili oldun? Hayır yani sen onu tanıdığında kapalı giyiniyor ve sonradan açık giyinmeye başlamışsa söylediklerinde haklısın.
Giyim tarzı size uymayan biriyle sevgili olmayın. İleride çok kavga olabiliyor. Kıskançlık, gurur ne ararsan zuhur ediyor. Erkekler, kadınların giydiği kumaşlara dert yanacak kadar alçalmamalı. Onlara yüz verdikçe bacakları kısa ve basenleri geniş olanlar da tayt giymeye başlıyorlar. Ortalıkta sosis gibi dolanıyorlar ama kendilerini manken sanıyorlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani böyle bir sebepten ayrılma ama Onun yaptığıda acayip yanlış Erkeklerin yorumuna da baktım da Geneli "Açık giyinme sende" felan fistan demiş. Yahu kızın Babası bile açık giyinmesine karışmamış sen hayatına sonradan giren bir insansın isterse üstünde sadece kilot ve Sütyen olsun önüne dönmesini bileceksin. Lafa gelince Biz Laik ve özgür bir ülkeyiz demeyi biliyorsunuz ama? Bakışlarıyla Taciz etmek diye bir şey var. madem bakışlarına hakim olamicaksın Düğün gibi insanların açık giyinebileceği ortamlara gitme. Hatta mümkünse hiç sokağa da çıkma sen. Sokakta da istediği gibi giyinen insanlar var. Sana mı soracak nasıl giyineceğini? Sen kendini ne sanıyorsun? Adam mı oluyorsun kadının giyimine karışınca? Bunun anlamı "Kadın açık giyiniyorsa Tacizi, Tecavüzü hak eder." Bunun anlamı Bu. Şimdi ben böyle demek istemedim ayaklarını bırakın Bakışlarıyla insanları rahatsız etmek hangi kategoriye giriyor? Bu şarkı tam buradaki erkeklere gelsin. Çünkü tam uyuyor fıstık gibi 👌🏻https://youtu. be/k1K_But35u4
56 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum diğer erkeklere mi bi an noluyor dedim
- +1 yıl
Yok sana diyorum
- +1 yıl
Evet sana diyorum
- +1 yıl
Ben burada o kızdan tarafım. Onun yaptığıda acayip yanlış dediğime bakma Kopyala yapıştır yaptım. Bir sorudaki görüşümü kopyalayıp nasıl olsa buraya uyar diye düşündüm Ama pek uymadı gibi. 🤷🏻♀️
Soran+1 yılAnladım bende ilk başta böyle diyip sonra niye böyle diyor dedim
s +1 yılKıskanmanı anlayabilirim. Fakat kız arkadaşının ailesi buna bir şey demiyorsa ve kız arkadaşın böyle giyinmekten mutluysa ona karışman doğru gelmiyor bana. Çünkü benim bildiğim aşk, sevgi karşı tarafın mutluluğuyla mutlu olmak demek. Fedakarlığı bir kıyafet parçasıyla mı ölçüyorsun? Senden önce de bu kız böyle giyiniyormuş, senden önce de ınstagrama fotoğraf atıyormuş. Yani burada altını çizmemiz gereken yer "senden önce". Etrafta ki insanlar bakar, laf atar bunları kız arkadaşın açık olduğu için yapmıyorlar açık giyindiği için yapmıyorlar. Bu Türkiye cumhuriyetinde Allah kahretsin ki bebeğe bile teca. vüz eden yaratıklar varken mesele senin kız arkadaşının giyiminde değil mesele dışarda ki insanların pis zihniyeti. Ve biz kadınlar bu zihniyeti kendimizi değiştirerek Düzeltmeyeceğiz.
Umarım orta noktayı bulup anlaşabilirsiniz. Ve umarım yazdıklarımdan birşeyler anlatabilmişimdir. Mutluluklar dilerim..01 Yorumla
Soran+1 yılOrta noktayı bulamadık maalesef ayrıldık
Seni seviyorsa ve sen bu durumdan rahatsızlığını belirttiysen bence fedakarlık yapmalı bu konuda hemfikiriz. Ama ben asla fedakarlık yapmam, giyimim kırmızı cizgimdir derse ve sen hala onunla ilişkine devam edersen sen artık bunu giyme diye söylenemezsin. Çünkü kabullenmiş olursun. Yani bundan sonraki tavrın önemli.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık fedekarlık yapamadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesin kendi tercihi bunu biliyorsan neden sevgili oldun? seven her türlü sever
00 Yorumla Yani hemcinslerim de şöyle bir düşünce var beni sevgili olmadan önce böyle beğendin şimdi niye kapatmayı çalışıyorsun gibisinden katılıyorum ama bazılari öyle çok abartıyor ki bu çıplaklığa giriyor hersey tozun da ve yerin de güzeldir sen bundan rahatsizsan biraz ölçülü de giyinmeli bence giyim tarzını değiştirmeli ilişkiler de iki tarafında sözü dinlenmeli ya
11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde ben hiç şort falan giymesini istemem ama diyorum ki şu boyda giy bari biraz daha uzununu söylüyorum kapri giyim istersen diyor
+1 yılKardeşim fedakarlık yapmıyorsa bu konuda tekmeyi basacaksın. Burdaki şimarık babasının prensesi kızlara bakma. Öyle kızdan hayır gelmez zaten. Sen bir bez parçasından daha değerlisin. Eğer bir kadının sevgilisi erkeği varsa erkeğim var ona göre davranmalıyım der ona göre davranır zaten sen söylemeden. Bu şekilde konuş ha baktın hala direniyor yapıştır tekmeyi. Hiç ardına bakma dostum sana çok samimi söylüyorum. Bunlar anlamazlar.
26 Yorumla- +1 yıl
zktn gidin kapalı kız seçin o zaman awq başkasının hayatını da b0k etmeyin
- +1 yıl
Ya kes millete oranızı buranızı gösterceniz diye sevginizden oluyosunuz ucuzlar sizi. Şimdi gidin alt tarafı açın da biraz hava alsın küfleniyor.
- +1 yıl
yürü lan gvşek
- +1 yıl
açık kızları seçip kapatmaya uğraşıyonuz iki yüzlüler
Soran+1 yıl@zPSiCoPaTa açık kızı seçme falan yok arkadaştık sevmeye başladık bilip bilmeden konuşma
- +1 yıl
olmayacağını bile bile sevgili oldun sonuç olarak
Bu oyle bi konu degil. Rahat bi ulkede yasamiyoruz ve kadin haklari surekli suistimal altinda. Siradan insanlarin onemsemedigi bi yerde yasasaydik ve sen o zaman rahatsiz olsaydin daha anlasilabilir ve 'aa evet sevgilim biraz dikkat etmemi istiyo' gibi algilanirdi bu olaylar gundem olmazdi ama kiyafet mevzusu tc kizlari icin artik sadece kiyafet giymek gibi degil. Bunu bi sembol olarak goruyorum. Cok buyuk baskilar altinda hayatimiza devam ediyoruz. Her gun kadinlar tacize ugruyo katlediliyo ve bizim icin kadina yapilan herhangi kucuk baski buyuk zorbaliktan baska bi sey degil. Keske boyle seyler konusulmasa. Uzgunum. Kiz arkadasin nasil rahatsa oyle giyinsin lutfen onu destekle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgili olmadan önce giyimi aynı değil miydi? Başta size uymadıysa neden ayrılmadınız? O da kendi hayatı, benim hoşlandığım birisi istemediğim şekilde giyiniyor olsa sürekli baskı yapmam. Kimsenin haddine değil böyle şeyler. Şöyle giyin böyle otur, biraz fazla değil mi? Herkes kendi kaldırabileceği tarzda insanla olsun.
10 Yorumla
+1 yılSen onunla tanıştığında açıkmıydı kapalımıydı? Diyelim kapalıydı sonradan açık giyinmeye başladı o zaman o hatalı... ya da o açık giyiniyordu ve sen böyle kabul edip sevgili oldun eğer şimdi kapanmasını istiyorsan sen hatalısın
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. O zaman uzatmayın ayrılın ver kararını çek resti ben seni kısıtlamak baskı uygulamak istemiyorum ama kendimi de tanıyorum bu sorunu çözmedik çok üzgünüm hayatında mutluluklar dilerim deyip gerçekten konuyu kapat beklentiye girme ümit etme
00 Yorumla
+1 yılİnsanı çok yorar öylesi, değiştiremezsinde. En iyisi yol yakınken ayrılmak. Kıskan kıskan sonu yok birgun basına bela acar.
12 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
- +1 yıl
Bende aynısını yapardım.. Sevgılı oldugunda Hayatına bekar hayatı gıbı devam eden bırıyle olmaz.. Fedakarlık sart
+1 yılSenin düşüncelerini onemseyip ona göre hareket etmesi lazım aslında onu yapmıyor demekki. Bırak onu ondan sana hayır gelmez ömür torpusu öyle kızlar
16 Yorumla- +1 yıl
Helal valla harbi kızsın he
Soran+1 yılKeşke o da senin gibi düşünse ikizler burcu inat biri
- +1 yıl
Yani benim bir kız olarak görüşüm bu. Bir erkek olarak erkeğin kafasından geçenleri bilirsiniz az çok. Buna karışmaya hakkı yok beni kisitlayamazsin diye dusunuyo bazı kızlar. Şükür ki ben öyle giyinen biri değilim
- +1 yıl
Şimdi bu sorunu halletseniz bile evlilikte tekrar gün yüzüne çıkar gerçi şimdi bile aranızda bu mesele tartışmaya yol açıyor seni dinlemiyorsa sözüne önem vermiyor demektir. Hiç ayrılmak için sözlerle falan uğraşma direk engelle gitsin
Soran+1 yılO biraz şey olur öncede arkadaştık sonra bi şekilde flört anlamında konuştuk 5 ay oldu 3 aydır sevgiliyiz daha önce yapmadığımız şeyleri ilk defa denemliyoruz ikimizde bu biraz ağıe olur ve ortak arkadaşlarımızda var
- +1 yıl
Ortak arkadaşlarinizi boş ver. Onlar yeri geliyor ayrılmaya da yol açıyor. Kız senin dediğin gibi inatlasip seni dinlemiyorsa seni zamanla yorar. Üç ay uzun bir süre değil. Geç olmadan bitirmeni tavsiye ederim. Sen açık giyme diye üstüne gittikçe kız daralır sonra günün birinde bırakır beni kisitliyon benim giyinmeme karisamazsin diye. Ondan sonra ortada kalan sen olursun. Yinede senin tercihin iyice düşün ne yapman gerektiğini. Baktin karar veremiyosun kızla konuş böyle böyle de senin bu inadın beni yoruyor sıkıyor giyinmeyi bırakmayacaksan ayrılmsk istiyorum de.
Baştan böyle sevip kabul edip sonra kendine göre değiştirmeye çalışıyorsunuz. Yazık etmeyin. Madem giyimi sorundu neden sevgili oldunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevdim ve bunu düşünmedim
- +1 yıl
Şimdide sorun etmeyeceksin o halde.
Birini değiştirmek , hayatına müdahale etmek kadar kötü bir şey yok. İnsanın kendi hayatında zevkinin , özgürlüğünün , benliğinin , fikirlerinin daha nicesinin manipüle edilmesi ne kadar kötü bir düşün. Senin kıskançlığın, bencilliğin, egon , özgüvensizliğin sayesinde bir hayat yok olup gidiyorsun ( senin derken genelden bahsediyorum) Oysa başta sevdin kabul ettin değiştirme… En temizi dürüst ol , baktın kabul etmiyor. Vazgeç.
+1 yılSiz sevgili olmadan öncede kız böyle giyiniyormuş sende bunu bilerek sevmiş ve sevgili olmuşsun bu yüzden biraz adam olda bı kadını kendi g * t zevkin için değiştirmeye çalışma.
06 Yorumla- +1 yıl
Yalnız cocuk gayet masumane cozum arıyor bellı Kı sevıyor kızı.. Ben onu kısıtlamak ıstemıyprum ama rahatsız edıyor dıyor... İnsan bır dusunmelı sevgılımın bası belaya ya gırerse dıye.. Boyle sorumsuzluk olur mu? Madem cok acık gıyınecek kız hayatına bırını almaması lazım yanlısmı dusunuyorum
- +1 yıl
Bunlar bır yere gezmeye gıttıgınde cocuk her swvgılısıne bakanla kavga etse bunun sonu var mı? Kızın dusunmesı lazım bunları empatı yapması lazım..
- +1 yıl
@KahveSacliHeRif en baştan başım belaya girer die fusunuo hc yanasmasaydi o zaman. Klasik TC erkegi işte. Başta yanasirken hcbirsey sorun olmuyor ilişki ilerledi mı şunu yapma burdan uçma burdan kaçma demeye basliolar baştan belliymis kız gizlememis yani ee o zaman ne değişti ha sn degstiysen ve artk rahatsz ediosa seni ayrılirsn olur biter
- +1 yıl
@seyda028 İnsan sevınce bazı seylerı dusunemıyor aynı zamanda aşk iki kişilik degıl mı? Siz hemcınsınızı kollayacaksınız dıye olaya tek taraflı bakıyorsunuz bence.. Hadı cocuk dusunemedı.. Kız neden demıyor? Ben boyle acık gıyınıyorum buna ızın verecek bırı degıl bu ılıskıme baslamamalıyım dıye.
Bu işler karslıklı Kı ben ınsanın bazı konularda fedakarlık yapması gerektıgıne fıkrındeyım.. İnsanlar gıyım kusamlarında ıstedıklerı gıbı takılmakta serbestler lakin.. Türkiye de yasıyorsun.. California ya da barcelona sokaklarında degılsın... Ben İstanbul'da acık bıle denılmeyecek yanında sevgılısı olan kadına nasıl baktıklarını gordum ayı gibi.. O bakanların hangı bırıyle ugrasacak bu cocuk.. Bır gun bırını cıkıp yaralasa al basına bela.. O zıhnıyetı degıstıremeyecegın ıcın kadın ın bıraz kendıne cekı duzen vermedı gerekıyor.. He vermıyormu kusura bakmayacak Turkıye de kolay kolay hıcbır erkek bu kadar medenıyetsız ayının oldugu, sap sap afgan, surı multecının gezdıgı ortamda sevgılısını super mını ile falan gezdırmez...
Kadınların bunu dusunmesı lazım.. Baska bır cografya da olsa Belkı. Burası Turkıye - +1 yıl
Napalm istedgmz gbi giyinmek icn ABD ye mi gidelim.
Erkeklerle ilişkiye başlarken bu beni degstrmek ister mi die dusunmuyoruz k. bakma ve nednse bu fedakarlık hep kadından bekleniyor Türkiye de. Bn hc fedakarlık yapan bir erkek görmedim. Kadın buna fedakarlık yaoacak bu fedakarlık gösterecek oooh iyiymiş. Erkek şunu yapio erkek bunu yapio erkekler suçlu olmuyor olan hep kadına oluo istedg şeyden vazgecsin onu yapsn bunu yapsn siz yapın bı kere de fedakarlık nedn ilişkilerde hep kadın yapmak zorunda - +1 yıl
Aynen kahve saçlarını sevdiğim herif açık giyinen kadınlar hayatları boyunca asla sevgili yapmamalı 😂 ya bı gidin kahve içip ayılıp cevap yazın bana ya.
+1 yılkapalı kızla olun o zaman bile bile açık kızları seçip sonra kapalı giymeye zorluyonuz seven sevdiğini değiştirmeye çalışmaz bu fedakarlığa girmez bi kere
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklısın. Ama senin rahatsiz olduğunu biliyor artık. Bundan sonrasi kendisine kalmış sen artik bi sey deme şimdilik bu konuyu kapat ve sadece gözlemle azıcık da olsa dikkat ediyosa eğer sana değer veriyor demektir
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
+1 yılSeni anlıyorum ama üzgünüm Yanlış kişiye aşık olmuşsun, böyle olduğunu biliyordun eminim ki, instagram vs..
10 Yorumla
+1 yılBaştan gotu başı açık diye aşık oluyorsunuz sonra vay efendim niye böyle rahat giyiniyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılOrtamdan arkadaşımdı götü başı açık diye olmadık sevöeye başladık
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirbirinize uygun olmadığınızın sinyallerini almış olmanız lazım...
İlişki biraz da karşılıklı fedakarlık gerektirir. Öyle erkekler var ki yanımdaki kadına bakılınca hoşuma gidiyor diyen.. gavt olmadığına sevindim00 YorumlaSevgilinin kapalı olmasını istiyorsan baştan öyle olana gideceksin paşam burada zırlama hiç haksızsın
00 Yorumla
+1 yılsevgilin dürüst sadık birisiyse kıyafet ilişkinize engel değil
00 YorumlaOnu ya öyle kabul et ya da kendine uygun başka birini bul.
00 YorumlaTeşhirciliğin sevgiyle alakasi yok, bir nevi beynim yok ama memem var algısı.
00 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama haksızsın. Çünkü onu baştan öyle kabul etmişsin zaten. Sırf kendi isteklerin için karşındaki insanı değiştirmeye çalışma bencilce olur. burada bir şey değiştirilicekse o da senin düşüncelerin olmalı.
10 YorumlaŞimdi ikiniz için zor ama biraz senin doğru bulduğun herhangi bir konuda karşı taraf böyle senin gibi yapsa ne hissedersin böyle düşün Kendi tarafından sana doğru gelebilir ama onun görüşü bu ve değiştirmesi zor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnlam veremiyorum bendr inan ki yapma dersen illaki yaoacak ayril gitsin
00 Yorumla
+1 yılKarisma kadina istedigi gibi giyinsin senin görevin onu korumak kisitlamak degil
06 Yorumla
Soran+1 yılFazla açık giyiniyor kısıtlamak bende istememde sonuçta bende erkeğim kıskanıyorum
- +1 yıl
Vallah istedigi kadar acik giyinsin bence karisma
Soran+1 yılNasıl böyle düşünebiliyorsun veya sen hiç böyle bir olay yaşadın mı karışmamayı düşündim ama olmuyor
- +1 yıl
Vallah bende tam tersi esim toplumdan cekiniyor ben cekinme acik giyin diyorum
Soran+1 yılAnladım belki aile farkındandır yetiştirilme tarzından olabilir ben öyle düşümemiyorum
- +1 yıl
Herkesin dusüncesine saygim sonsuz
Esimin begenilmesi hosuna gidiyor benim bende böyleyim
Sonradan yaptığı bir haraket olsa neyse de hep öyleymiş zaten.
00 YorumlaAyrılman ruh sağlığın için iyi olur.
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha kötü oldu sevgili olalı 3 ay ama konuşalı 6 ay oldu ve her dk konuşuyorduk şu an onsuzluk kötü oldu
İlişkiniz kaçıncı ayında?
01 Yorumla
Soran+1 yılBugün 3 oldu ve dün akşam 7 de ayrıldık
+1 yılKimseyi değiştiremezsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyleymiş ayrılmama uğruna belki değişir dedim ama olmadı ayrıldık
Rahatszsan eğer sana uymuyorsa ayrıl bu kadr basit
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHala ayrı misiniz?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdiği için neden dikkat etsin ki
00 Yorumlayerine göre giyinmesini mi bilmiyor?
03 Yorumla
Soran+1 yılYeri değilde fazla açık giyiniyor bana göre ona göre ailesininde bi sınırı varmış ama daha sınır nere olabilir anlamadım
Çok rahatsizsan kapalı biri ile olabilirdin
10 Yorumla
+1 yılöyle kızı ben karım diye alırım ve onla sevişirim
00 Yorumlaboş ver giysin
00 Yorumla
+1 yılNasıl cok açıl
00 Yorumla
+1 yılHaksızsın.
00 Yorumla
+1 yılEder de siz kapalı kızları sevmezsiniz
00 Yorumla
+1 yılHaklı