🧚♀️Sevgilinizin iddialı şık giyinmesini severmisiniz yoksa rahatsız mı olursunuz?

🧚♀️Sevgilinizin iddialı şık giyinmesini severmisiniz yoksa rahatsız mı olursunuz?
Şık giyinmek ve iddalı giyinmek aynı şey değil. Ve evet, sevdiğim kişinin fazlasıyla iddalı giyinmesi beni rahatsız eder. Çünkü kendi beyinsiz hemcinslerimin aklından geçen düşünceyi tahmin edebiliyorum. Özel günler, düğün... vb yerlerde tabiki giyinir ama onun dışında gündelik hayatta da iddalı giyinmek bence pek iyi değil.
beyinsiz davranis dedigin sey icgudusel. Teshir varsa erkek bakar.
Teşhirciliğinde sapıklıktan farkı yok. Al birini vur ötekine. Bakan arkadaşta sıkıntılı teşhircilik yapan kadında.
Aşırıya kaçan biri değilim. Yerine göre ve dozunda giyiniyorum. Ayrıca baştan beni her halimle seven biri sonrasında bunu sorun etmemeli.
Katılıyorum✨️
🖤
💓
Teşekkür ederim 😄🖤
Rica ederim 💓🦄
Cevap
78Cevap
Bir kadın
Erkeğinin yanında g... t... nu başını gösterecek kadar sözde çağdaşlık adi altında kıyafet giyiyorsa
O kadın tek kelimeyle o... pudur
Mağara adamimisin, çağdaş dünya istediğim gibi giyinemiyecek miyim der kadın; Bravo Süper Harika
Kadın için bunun Meali Türkçesi şudur;
- hayatımda ki erkekten hipergamim tatmin değil ben arayistayim, çevreye karşı acigim demek.
Bir erkek olarak rahatsız olurum
Bir erkek bir kadına kıyafet konusunda bir kez Uyarı yapabilir Ultimatom vermeden
Ancak ; kadın oralı olmuyorsa 2. ci uyarıya gerek yok
Hayatında ki değeri orada kalır.
Anında Rütbe düşürülür
Bir kadın olarak şöyle diyebilirim, yanındaki erkeği zor durumda bırakacak şekilde sürekli iddialı (!) giyinen kadının ne eşine ne ilişkiye saygısı vardır.
Ben erkek olsam evet aşırı rahatsız eder. Kadın okazyona ortama göre ne giymesi gerektiğini bilecek kadar olgun olmalı.
Haklısın😌
Beni rahatsız etmez ben sevgilime olduğu gibi güvenirim zaten.. ki sevgili olmadan önce de giyimini biliyorumdur buna göre sevgili olmuşumdur.. ayrıca çok fazla kısıtlamak hayatına müdahale etmek de bir süre sonra boğar ilişkiyi.. insan kendini bildikten sonra karşısında ki insanı kısıtlamasına ya da karışmasına gerek yoktur.
Fazla iddialı düğünlere elbisesiyle gider. Onun dışında aşırı dekolteli kıyafet fazla iddialı olmuyor. Tatil yerinde bikini giymesine laf etmem. Etek takıntımda yoktur ama bazı kıyafetler absürt. Diğer türlü toto yanaklarına kadar kısa, göğüs uç hizasına kadar açık bir şey giymek iç Anadolu kültürüne uygun değil benim içinse bak bana kudur demektir.
Her zaman iddialı olunmaz her zaman olunursa iddialı olmanın anlamı kalmaz. Özel günlerde baş başa olunca falan giyinilebilir bu tarz şeyler.
şıklıktan kastın gtünüzün çatalına kadar ortaya serip giyinmekse tabiki rahatsız olurum hatta kızarım bana has bir görüntüyü kamuya açmaya gerek yok ama normal vücut hatlarımız belli olmaycak şekilde giyincekse eyvallah sıkıntı yok
Yerine gore arada giyilir, cok giymek nebiliyim..
Öyle beğendiysem karisamam herkesin tarzı var. Özgüveni yoktur bundan rahatsız olanın. Sirf ozguvensizlikten eşine güzel olmuşsun deneyen adam. var güzel kıyafet giyinince..
Evet eder ve asla o şekilde giymesine izin vermem. Seçimini yapmasını söylerim ya giyiminden ya da benden vazgeçmesi gerekir. İlla ki giymek istiyorsa evin içinde bana özel giyebilir
Ben her zaman çok iddialı giyinirim. Kimseden çekinmem. Bilerek frikik verdiğim de çok oluyor
Başlarım onun iddiasına
😌💅
Sevgilim kendisine yakışanı bilir. İddialı giyinmesini de, standart giyinmesini de. Ona güvenir ve koluma girmesini ister her yere birlikte gideriz.
Sevgilim her zaman değil hiç bir zaman fazla idealı giyinemez 🤨😂
Hayır etmez mümkünse de düzgün ve iddalı giysin yanıma yakışsın ✌️
Ben giyinirim bu konuda çok cesur birisiyim rahatım özellikle onun yanında ve bilerek yaparım 😏
İşi gereği hep öyle giyiniyor zaten bende yanında giyiyorum sorun olmuyor
Evet ruh hastası sanarım onu günlük hayatta hep öyle dolaşılmaz.
Herzaman değil , bazen giye bilir. Özel yerlerde baş başa olursak isterim hoşuma gider.
Bir erkeği rahatsız etmeli çünkü herkesin ona baktığni bilmek rahatsız eder
Benim adamım bana ait olduğunu bilir o yüzden sorun görmüyorum
İddiasını dozunda yaparsa sıkıntı yok ama biraz abartırsa sıkıntı olabilir 😂
Edep ile ahlak cercevesinde giyinsin kafi.
Haliyle evet
Bu arada foto baya iyiymiş
Yok aksine hoşuma gider bende ona eşlik ederim ama rahata da olmasını isterim.
İstemem, dekolte anlaminda ilgi çekmesi hoşuma gitmez.
Burada bazi o... cocugu tipler var. @ycihan00 gibi. Bir tarafin yiyorsa bu engelemelerinden once bu yazdiklarini yuzume soyle. herkesin icinde ayagimi opturmezsem namerdim.
@Issızacunkaldımı yorumunda sadece, teşhir olmadığı halde bakanlar beni rahatsız ettiğini söyleyebilirim. İçgüdüsel olarak bende teşhire bakarım. Zaten bakılsın diye yok mu bu teşhir?
Gittiğimiz mekana göre değişir, salaş bir mekanda aşırı iddialı bir kıyafet tarzı olmaz..
Bana çekici gelen kadın olabildiğince iddialı olmalı ki sürekli heyecanım diri kalsın
Şık giyinmesini isterim, iddialı giyinmesini istemem tüm gözleri üzerine çekmeye gerek yok
Hayır etmez ve sevgilimde benim giyimime karısamaz😊
Yani simdi erkeler yaninzda acik doalssa hosunuaza gidermi ayni sey
Benim için giyiniyorsa sorun yok ama eğer biri benim aşkıma bakacak ben orada o kızları öldürmeyeceğim öyle bir şık yok maalesef...
Boxerla dolaşmadığı sürece sıkıntı yok 😃
İki iddialı millete dert oluruz fena mı 😀
Tabiki eder... ayrica adi uzerinde sevgili yani bulacagini bulmus ilgi cekmeye gerek var mı ?
Her gittigimiz yerde çokça dikkat çekmesi tabiki de istediğim bir şey olmaz yani
Sevgilim giyinebilir ama karim iddiali giyinemez
Güzel giyinebilir sorun değil ama başkaları tarafından dikkat çekecektir o başkalarının odağı olmasını istemem sevgilim olduğu için
Evet beni rahatsız eder.
İddialıdan kaaıt çıplak gezmek mi
Tam tersine memnun olurum
Iddialı erkeğe iddialı kadın yakışır.
Hiçbir zaman giymemeli
Böyle giyinen birini hiç tercih etmez misin?
Anlıyorum, net olman güzel. Kadınları böyle iddialı iken beğenip daha sonradan değiştirmeye baskılamaya çalışan insanlar var. Keşke onlarda net olsa.
Rica ederim ✨
Yeri ve zamanına göre değişir
Sevgilim yanımda iddaalı giyinemez.
İsteyen istediğini giyebilir
tadı kaçmadığı sürece sorun yok
Evet, sevmem sürekli iddiali giyinmesini
İddiadan kast açiksa giyinemez
Rahatsız olmam. Hoşuma gider muhtemelen.
Niye rahatsız olayım sonuçta benim sevgilim
evet hoşuma gitmez bu
Ne demişler her şeyin fazlası zarar
Rahatsız olurum hep olmaz ya
Sevgilim olmaz kendileri
Evde giyinsin iddialı şekilde başkalarının göreceği yerde giyinmesin
Hayır gerçekten de taşıyabiliyorsa rahatsız etmez
Etmez sevgilime yaşıkışırdı.
Etmez gurur duyarım hatta özenli bakımlı diye
Etmez. Sevinirim