Mesela yüksek bel bi’ Jean ve üzerinde sırt dekolteli bir üst?

Mesela yüksek bel bi’ Jean ve üzerinde sırt dekolteli bir üst?

Sonuçta o dekolteyi benim için değil, kaslı uzın boylu ve zengin erkeklerin beğenmesi için verdiklerini bilirim. 😊 Herkese istedikleri kişi tarafından beğenildiği günler dilerim. 😊
yanii aşk karın doyurmuyor diyormuşum😂
Siz hanımefendiler her şeyin en doğrusunu bilirsiniz. :)
Ben beğenmem kadının sırtı kapalı olsun hatta mümkünse başı da bacağı da mahrem yerlerini sadece kocasına özeline sunsun başkalarına değil ne udugu belirsiz tiplere değil
Görüşüne saygı diyorum
duyuyorummm
Teşekkür ederim
Cevap
69Cevap
Evet beğeniyorum.
sırt dekoltesi beğenirim ama böyle üzerinde gereksiz iplerin olduğu değil..
Evet daha güzel olanlarıda var
Fotoğraftaki sayfiye yerlerinde giyilebilir türden. Normâlde ise fazla açık. Sırt komple çıplak çünkü.
Doğru ama kot pantolonla çapraz çantayla dengelenebilir belki
bence uzun saçların örttüğü bir sırt dekoltesi en güzel dekolte türüdür
Yani evet mantıklı ama yazın açık saç zülüm😅
bu elbiseler genelde gece giyilir
gecelik diyorsun kabul😅
sen gece 5 yıldızlı otelde davete gecelikle mi gidiyorsun
Ben hiç gece davetlere gitmedim ki
düğüne gitsem böyle giyinmem malum akraba eş dost😅
düğün ne ya, çok kroca. bir gün inşallah 5 yıldızlı otellere gidersin.
tek katıldığım 2 sene öncesine kadar yaz festivalleriydi sen düşün ne kadar uzağım gece hayatına 😅
İnşallah demek isterdimde ne için gidicem o da önemli, garson? 😂😂😂
Aa dur ya tatilde yapılıyordu dimi? Akşam yemeği falan. Bak inşallah denir buna sapol güzel kalp😅
zaten omuz dekoltesi favorimdir, sırt dekoltesi ile birleşince de harika bir detay oluyor kadında.
Şöyle şeyleri giymeyin kendinize saygısızlık bedeninize saygısızlık etmeyin
Herkes her şeyi giyiyor. Abi önce yakışır mı diye bir bak ya.. Uzun lafın kısası her bayana Yakışmaz..
Yok zaten mottom o benim
Yakışmayanı giyinmemek 😅
50 kilo 1.65 im
En güzeli.. Bugün inan bana sokak da kadın 100 kilo tayt giymiş. Gözlerim kanadı resmen.
Ya bazen kızamıyorumda heves esip giyiniyorlar cesaretleribe umursamıyor olmalarını tebrik etmek lazım veya özgüvenlerini
Malum özgüven çok önemli yaşamak için kaç
Kişi bu yüzden bunalıma giriyor falan
AMA yakışmayıncada yakışmıyor be zorlamakda olmuyorda işte yapacak bişiii yok😅
Giyip çıkıyorlar direk ya da ben bunu giyersem, bakmayan erkekler bile bakar kafasındalar mı acaba. Çok merak ediyorum, bir gün sorucam ama..
Sorma ya özgüvenini zedelersin bi insanı üzme boşuna.. kırmak telafi edilmesi zor bir şey - kul hakkı - burdan eski sevgililerimden özür diliyorum 😂 sen güneş gözlüğü kullan 🤪
Ahahah. dd ufak bi mide spazm mı geçiyorum sonra unutuyorum. Söylediğini hiç unutmam artık ' kull hakkı' etme derim +1 günah istemem. Zaten yeterince çok 😁😁😁
gerçekten hiç yokmuş gibi daha fazlasını eklemeyelim. Hayata tekrar gelsem kimseyi kırmamaya özen göstermek istiyorum 😅 sonra düşününce üzülüyor insan hellalikte alamıyorsun falan😋
Fazla vicdan yapıyorsun yapaaaaağ. d hak edene hakkını vermelisin ha bide hak etmeyene yaparsan artık cehennem de benim gibi loja da takılırız düşüncesi olur 😁😁😁 zira benim yerim cehennemde loja olur muhtemelen.. 🙈
ilk cehennem locadan arkadaşımla tanışmış oldum o halde 😅
Awqwqe. d ateşten gömlek hediye ederim artık bende sana giydikce beni hatırla diye 😁😁 ben zebanilere odun taşırım o sırada. ddd
benim ne gibi bi ayrıcalığım var ben neden odun taşımıyorum 😅
Yaw sen bilmiyinn diyim sana bilmiyinn. ddd hahaha. d öğren önce 😁😁😁😁
ne zaman cennete terfi edeceksin 😝
Şu olaylar bi bitsin düzeleceğiz inşallah be.. Hayırdır seninde gözün var gibi, gibi. d
Benim gözüm gökyüzünde cennet cehennem farketmiyor 😅
Alla hallaaa.. Bulutlar arasında uçmak istiyoruz demek ki
Eğer sırtı düzgünse sivilce falan yoksa tabiki etkilenirim😄
Dekolte kalite ve giyende zarifse her şey yakışır.
Bir kadındaki sırt dekoltesinden daha iyi bişey varsa o da... İki kadındaki sırt dekoltesidir.
Genelde güzel duruyor lakin bu hic iyi değil
Boyun posun iyi sırt dekoltende çok güzel böyle dekolteli kadında severim
O kadar cesur kadin cok nadir, olanlarin icinden 10 tanesinden 4 u guzel oluyor
Ayy lütfen ben çok gıyıyorum gelecekteki Esım lütfen karışmasın
Bir kadın tamamen çıplak olsa ilgimi çekmeyebilir ama kıyafet giyipte bazı yerleri açıksa dahada çok ilgimi çekebilir
Evet dozunda olması hoş
🤝
hayır

Severimssss 🙄🤓
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Ön büyük ihtimalle kapalı - çok asil
Harika görünüyorsun
@Naisseme bi de gün ışığında gör kızı✨🔥😅
Çöpp
Çok gördüm knk
Evet ayçacım
Doğrusu fazlasıyla yakışırdı ve estetik dururdu.
Tabu bunu taşıyacak fizik var ise buda onemli ama olmasada oldurur tüke kadını
Bu güzellik kimse fiziği gayey iyi taşımış üstündekini
Ya fizik zaten en önemli kural tabi
Ya tabi türk kadını oldurur olmadı bir parça ek yaptırır yine giyinir 😂
Aynen bir yolunu bulur ses etme aramızda kalsın😉😂😂
Ama fiziği de ne yapar eder bir yola getirir Türk kadını
Dünyada Eşsizdir bunun farkındayım bir erkek olarak ve gururluyum, 😊
Dekoltenin şekline ve modeline göre de değişebilir
Sırt güzelse çok seksi bir dekoltedir.
Ancak Sırt dekoltesi yalnız olmamalı. Bacak ya da göğüs dekoltesi eşlik etmeli diyorum.
Bence aksine sırt dekoltesi varsa diğer yerler kapalı olmalı
Yes
Bildiğin fantezik iç çamaşırı gibi, şunu sokakta giyenin midesi yoktur
Açıkcası fiziğim düz yani uzun zayıfım çok göz kanatacak şekilde durmuyor ben de birde salaş gömlek kullanıyorum bir yere oturduğumda çıkartıyorum
Cafede oturduğumda çıkartıyorum
Yani tamamen dekolte ile gezemem mi rahatsız olurum dengeliyorum böyle
Çünkü çok beğeniyorum sırt dekoltesinii
Yok ya senin fikrin saygı duyuyorum zaten 🤝
İnce ve zarif sırtı olanlarda evet beğenirim
üzgünüm ama sırt güzelliği diye bir kavram da var güzelse giyinmeli bence
Dışarıda dekolteli giymese daha iyi bana göre başbaşa kalındığında ne göstermek isterse gösterebilir.
Sahiplenici kıskanç erkek modeli 😅
Dikkat çekici olayım diye etraftakilerin rahatsız edici bakışlarına mağruz kalmaya gerek mi var. Ben sevgilim olmadığı halde partnerlerimden rica ederdim benimle gezerken daha dikkatli giyinebilir misin diye. Onlarda beni kırmazlardı sırf ben istiyorum diye dekolteli giyinmezlerdi. Yani sahiplenme olmasa bile hoşuma gitmiyor teşhircilik.
Güzel düşünce
Yani gerçekten herkesin teşhirci gözü ile baktığını düşünüyor musun yoksa yüzde 2 baksa bile olmaz mı diyorsun
Mesela ben sıradan bir badi giyiniyorum dar kesim jean pantolon ona bile bakıyorlar sonuçta sence kıyafetlerle engellemek mümkün mü?
Yani bizim ülkede rahatsız edici bakış maalesef ki çok. Başka ülkelere gitmedim bilemem ama arkadaşım anlatmıştı tatile gidiyoruz öyle şeyler yok insanlar kendi hallerinde demişti. Evet kadınları güzel gösteriyor ve merak uyandırıyor ama öküz gibi de bakılmaz ki hele de yanında erkek varsa çoğu zaman kavga sebebi. Güzel vakit geçirelim derken bir sürü olaya sebebiyet verebiliyor. Bu yüzden ben partnerlerimden rica ediyordum ve bana ben babamın sözünü dinlemedim ama seni kıramıyorum diyip giyime dikkat ediyorlardı. Zaten baş başa olduğumuzda ev ortamında isterse çırılçıplak gezebilir nasıl rahat ederse. Ama dışarıda sıkıntılı durumlar çıkabiliyor.
“Ben babamın sözünü dinlemedim ama seni kıramıyorum… “ ben sen olsam bu kişiyle görüşmeyi bırakırdım 😅 tabi ki babasının her sözünü dinlememek gerekmez ama el adam seni kaale alıp babasını bu konuda almaması … bilemedim neyse konumuz bu değil dimi😅
Önemli olan zaten karşılıklı düşünceleri belirtmek uyuşmuyorsa kafa yapısı zaten görüşülmez önemli olan baskıyla yaptırmamak… senide her kız dinlediyse demek ki sözünde net birisin
Üslup önemli bu konularda evet ve net olmak nedenini de belirtiyordum uyum sağlıyorlardı. Güzel vakit geçirmek varken tadının kaçmasına gerek yok sonuçta. O zamanlar motorsikletim vardı ve dekolteli şekilde binmek de çok dikkat çekiyor. Araçlardan bile bakışlar, müzik sesi açma, gaz verip bağırtma gibi rahatsız edici şeylere mağruz kalınıyordu. Bu yüzden zaten kalabalık ortamları sevemiyorum. Daha sakin bir şekilde doğaya yakın yerlere gitmeyi seviyorum. Kahveni alıp ılık rüzgar ile seyahat edip o kahveyi içmek daha bir keyifli geliyor. Kafelere oturup saatlerce oturmaktan daha zevkli☺️
Bu yazdıklarını uzun bi ilişkiden çıkınca yalnız yapasım geldi 😂
Kafa dengi biri olursa neden olmasın. Güzel vakit geçirmeyi bilen, yormayan, anlayışlı ve etkilendiğiniz birisi ile çok keyifli oluyor. Ciddi ilişkiler yorucu olabilir.
TC de bu dediğini bulmak ironi değil mi sence 😅
Kızlar kıskanır yorar
Erkekklerde aynı şekilde
Tc liyiz lütfen ama kandırmayalım kendimizi😊
Erkek olarak benim bulmam daha zor olmasına rağmen bulduğuma göre kadın olarak siz de bulabilirsiniz bence. Evet nadir biliyorum hemcinslerimi tanıyorum ama bulunabilir.
Ben çabuk sıkılıyorum
Herkese karşı aynı olmaz insan. Ayrıca çabuk sıkılıyorsanız görüşme biter ve isterseniz başka biri ile görüşürsünüz. Ama yanında güvende ve huzurlu hissettiği biri olunca sıkılmıyor insan. Hatta gün gelip ayrılmak zorunda kalınca aradan yıllar geçse bile imkan olur da tekrar buluşabilirse yine o kişiyle vakit geçirmek isteyebiliyor.
Ben çok çabuk soğuyorum
Yani çok fazla vakit geçirmek falan boğucu
Arada kendi arkadaşlarımla zaman geçirmek özlemek istediğim şey ama türk erkeklerindede zor bu durum ya
Uyuyakalırsın neden yazmadın nerdeydın paranoyak şeyler bi süre sonra sıkıyor işte
Çok ilgide boğuyor dozunda seviyorum her şeyi
Kesinlikle öyle olmalı ben de çok ilgiyi sevmem boğuyor haklısınız 👍🏻
Kıskanmak istediğimde kıskanılmak isterim
İlgi istediğimde ilgiyi görmek isterim
Yani çok üzerime düşmek soğutur kaçan kovalanır durumunun biraz değişi var ben de 😂
Bu sebeplerden dolayı ciddi ilişkiler yorucu geliyor partnerlik ise daha özgür ve daha güzel oluyor. Ortak karar ile imkan olunca buluşursun ve güzel vakit geçirirsin. O an zaman, mekan, sorular kaybolur. Anın tadını çıkarırsın.
Dediğim gibi kafa yapısı ve imkanları uygun olan biri olmalı böylesi güzeldir.
Ama uzun süre serbest ilişkide kötü ya
En güzeli single.. 😅
Yaşayınca anlıyor insan iyi mi kötümü yaşamak gerek bilmek için. Yani yaşayan bilir yaşamayan tahmin edebilir sözü 🤭
sen böyle mutluysan doğru yoldasın demektir ☺️
Bana göre sohbeti güzel gelen insanlar dahi var sonuçta anı yaşamak güzel olabiliyor. Hayattan küçük şeylerle bile keyif almayı bilmek güzel şey.
Sevgilim de giyer çok beğenirim etkileyici oluyor
İzin veriyorsun yaniii
Severek giyerim
🔥
Sırt açmak dekolte, meme acmak dekolte, bacak açmak frikik , vajina kiç göstermek ne acaba
of abartma 😅
Hangisi abarti
Sırt dekoltesi seksi durur ama şu ipler olmazsa
Bazı kadınlara o kadar çok yakışıyor ki yükseliyorum ona
Bazı sırt dekolteleri çok asil duruyor ama bu öyle değil
Evet ben giymeyi seviyorum
Fiziği düzgün bir kadınsa sırt dekolteli elbise güzel olabilir.
Olabülüüür😅
O zaman giyebülüüür😂
yaz gelsünde 😅😂
Gün saymaya başlamış birileri
Aslında en sevdiğim mevsim sonbahar ama her mevsimi yaşamaya çalışıyorum hayat çok kısa
Yağmur ve ıslak toprak kokusu mu? Bende bayılıyorum. SONBAHAR aşığıyım bende😅
Evet
Huzur veriyor
Birde sokakta az insan oluyor ya en sevdiiğim
Yazın her yer mahşer yeri gibi 😅
En çok da yağmur yağdığında seviyorum bu şehri. Herkesin yüzü ıslak, başı öne eğik. Sanki herkes suçunu kabul etmiş gibi..
Sonbaharı seviyorsak bir sebebi var.
Kesinlikle katılıyorum
Bana da öyle geliyor yağmur yağdığında
Herkes günahkar ve arınma aşamasında gibi
Birgün seninle sonbahar akşamı karşılaşmak nasip olur mu dersin 😂
Konum çok önemli
Hayalci değiliz 🤪
Hayal kurmak güzel.
Senin konum neresi
Kesinlikle haklısınız. Dekolte için fizik önemli.
Ben cok severim
Göğüs ve bacak dekoltesi daha hoşuma gider.
Vucuda göre değişir
Beğenirim ama dozunda olduğu sürece
Bence en güzel dekolte sırt dekoltesidir.
kesinlikle çok çekici
Yok göğüs dekoltesi en iyidr benim için
Yakışan çok var , kişiye göre değişiyor
Fizik yoksa gerisi hikaye.
Vücudu güzelse beğeniyorum
Sırtın güzelliğine bağlı. Fizik burada öne çıkıyor
Yüzü güzel değilse bi işe yaramıyor
Sırtı güzelse beğenilir
Teşhircilik sevmiyorum.
Yakışana yakışıyor
Yakışmayan yoktur bence
ben cok seviyorum
Biz kızlar seviyoruz baya sevmeyen az kesin
✨✨✨🤗
En sevdiğim sırt ve omuz dekoltesi
🔥
Hayır, genelde sırtları pis oluyor siivlce faln
O kadar dikkat ediyor musun😂
Haklısın
Ama insanların elinde olmayan kusurlarınada çok şey yapmamak lazım
Sivilce biraz iç organlarla alakalı bence birazda genetik olayları tabi ama bazıları kurtulamıyor
Kirli gözü ile bakmamalısın bence
Yahu insanlık hali durumdan iğrenerek bakmaman lazım bence
Kim ister sivilceli sırt, yüz, kol el ayak?
Çözümü bazen olmuyor insanları bu yüzden ötekeleştirmemek lazım diyoreeee
Bence çok zarif bir dekolte
Ben de beğeniyorum ama bi önyargı var sanki
Ben bir de ufak göğüslerde derin dekolteti zarif buluyorum
Dengelemek önemli ya
Sırt açıksa dökümlü v yaka üst bende beğeniyorum
Sırt kapalıysa
bir de yırtmaç çok çekici değil mi bacakta
Diğer yerler kapalıysa evet çok zarif😂
Aynı kafadayız :)
Baymazsa beğenirim efendim
Yani ben de beğeniyorum ama sadece açık olarak o kısım olacak diğer yerler kapalı olmalı ama sanki algı biraz kötü sırt dekoltesinde
Kadına en çok yakışan dekoltedir
En guzeli sırt ve göğüs bence
Alttaki de sakallar var
Herkese de yakismiyor ki..
Hayır beğenmem
Dekolte deyince ilk göğüs gelir valla
Evet ben çok seviyorum sırt dekoltesi vermeyi 🙃
Çok güzel ama. Herkes bakıyor bunlara da
Çok fıstık gibi
Güzel evt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?