Sırt dekolteli elbiseleri beğeniyorum. "Sırt dekoltesini sportif bir içerik kazanmak ya da siluetini netleştirmek isteyen kadınlar kullanmalı" diyor Zac Posen. Ünlü tasarımcıya göre minyon ya da şiddetle aksesuar bağımlısı olan kadınlar ise sırt dekoltesinden uzak durmalı. İnce ve uzun bir vücuda ya da küçük göğüslere sahipseniz, bu konuda daha şanslısınız.
Giyene bakarken gorulup giyen veya giyenin yakini tarafindan tokatlanmak korkusuyla pek bakmam ama giyip de rahat ve şık hisseden varsa iyi gunlerde giysin
Karşı olmak ya da öfkelenmek çok farklı pek sevmemek daha farklı. Kendisi istiyorsa tabiki giyebilir ben mi karışacağım? Yakıştırıyorsa buyursun ben fikrimi söyledim :)
Ok ilk başta okuduğumda senin de istemeyeceğini düşündüm ama sadece bir an için 😅 dediğim gibi herkesin kendi hayatı ve tercihi ki sen zaten o isterse giysin dedin benden bir artı puan daha aldın 😀😀 Rica ederim 😊
@mradon Kadınların kıyafetlerine karişmak hiç birinizin haddi değil. Kemalist yobazlar kadınların başörtüsüne laf eder, diğer yobazlar eteğinin boyuna. Kendi işinize bakın. Kadınların neyi giyip neyi giymeyeceği sizin onayınıza tabi değil.
Şunun dinle ve yobazlıkla alakası olmadığını ne zaman anlıcaksınız acaba. bir taraftan kadına saygı yok bizi metalaştırmayın bize et parçası olarak bakmayın diyip sonra da her türlü teşhiri yapmak. Şu eleştiriyi kadınların basitleşmesini istemeyen biri olarak yapıyorum. Kafanıza dank eder bigün teşhirinizin rağbet görmediği yaşlılık günlerinde ama çok geç olur. Benden bu kadar anlayan anlar
@mradon Kumrusahin haklı.. Neyin teşhir , neyin olmadığı ayrıca kişiden kişiye değişen bir durumdur... Ve göstermek isteyen de gösterebilir. Sana şu yakışıyor, bunu yaparsan yazık.. vs söylemler eleştirinin ötesinde kadına taciz anlamını taşır benim için. İran da kadının saçını açmasını teşhir olarak gören yobaz olduğu gibi ülkemde de kısa eteği teşhir diye eleştiren oluyor. Bana göre hepsi saygısız ve saldırgan tavırlardır.
En İyi Cevaplar