Bence olmamalı, yaşı yüksek kişiler de modern kıyafetlerle gayet güzel kombinler yapabiliyorlar. Yeter ki vücutlarına uygun olsun.

Giyimin yaşı olmaz.
İnsanlar yaşına göre giyinmeli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence olmamalı, yaşı yüksek kişiler de modern kıyafetlerle gayet güzel kombinler yapabiliyorlar. Yeter ki vücutlarına uygun olsun.

Kesinlikle insanların yaşına ve durumuna göre giyinmesi gerektiğini düşünüyorum yani bazı gençler var çok abartıyor tamam türbanlı olmayabilirsiniz açık olabilirsiniz ama bazıları çıplak geziyor bazı yaşlılar var gençleri özenip saçma sapan şeyler yapıyor bence herkes yerini ve yaşına göre davranmalı en azından ben böyle düşünüyorum ama herkesin kendi hayatı bir şey diyemem.
Bazı insanların tarzları karakteristik bir görünüşleri vardır ve zamansız parçaları kendilerine yakıştırırlar onların haricinde herkes yaşına göre giyinmeli diye düşünüyorum. Yani 60 yaşında buruşuk teyzem crop ya da straplez giymemeli
Enerjin, tarzın neye uyuyorsa. Nasıl iyi hissediyorsak öyle giyinmeliyiz. Bence kesinlikle olmamalı : )
Giyimin değil, bedenin yaşı vardır. Katılıyorum fizik kaldırdıktan sonra giyilebilir ₰
Cevap
35Cevap
Bence bazı kıyafetlerde olabilir. ama çoğunlukla giyimin yaşı olmaz insan kendine yakışanı giyer. illa şu giysi şu yaşta giyilir diye kural yok
Giyinim yaşı olduğunu düşünmüyorum. Gençlerin tercih ettiği kıyafetlerin, olgun insanlara; olgunların tercih ettiği kıyafetlerin, gençlere yakıştığına şahit oldum. Giyinmesini bildikten sonra her şey yakışır.
Algılar olmasa yoktur aslında. Görsellere bakınca kendi yaşlılığımı görüyorum ben de şu şekil bir şey düşünüyorum ama tarz olayım derken tavus kuşuna da dönmem. Sadelik iyidir efendim, bide tercihim oversize giyimden yana şimdilik
Tabulardan kurtulun artık. 21nci yüzyıldayız siz düşündüğünüzü yaşamadığınız sürece bu zihniyet hayatın her alanında devam edecek… insan nasıl istiyorsa öyle yaşamalı
Yani yaşa göre giyinmek lazım biraz da. Ama insan rahat edeceği şekilde de hareket edebilmeli. Ben mesela hiçbir zaman şort giymem. Erkeklerin çoğuna da yakıştırmam.
Hayır yoktur. Herkes kendi zevkini yansıtmakta özgür
Yaşına göre giyinilmeli. Hülya avşar olsun seda sayan olsun ölmeye gün saydıkları halde her yeri açık 18 yaşında ki kişiler gibi her yeri açık iğrenc giyiniyor
Erkeğe bi nebze yakışıyo da kadın yaşına göre giyinmeli ve süslenmeli
Şahsen çok umursadığım bir durum değil.. Kendime yakıştırdığım ve rahat ettiğim kıyafetleri giyerim..
Hmmm var desem ne olacak mesela 40 yaşına kadar istediğinizi giyip 40 yaşından sonrasında bir şey giymeyecek mi çıplak mı dolaşacak 😂😂😂
Şu dünyaya bi kere geliyoruz arkadaşlar bırakalım da kim nasıl giyinmek istiyorsa öyle giyinsin kimseyi yargılamayalım
Yaşına göre giyinilmeli bence
Tt alemine bak yaşlılar 40-45 yaşında bebek, çocuk elbiseleri giyiyor nasıl sığıyosa artık
İnsanlar kendilerini nasıl mutlu huzurlu rengarenk giyinmek isterse istesin yani 7 yaşindaki çocukta 70 yaşındaki yaşlılarda giyimin yaşı yok bencede
Yani bazı yaşlılar var salaş güzel giyiniyorlar yakışıyor da ama bazıları genç gibi giyiniyorlar sırıtıyor , itici duruyor
Bence yok eğer yakıştryorsan her yasta her sey giyilebilir
Tabii ki yaşına göre giyinmeli. fazla detaya gerek yok. :D
Giyinmenin yaşı gerçekten yoktur. Önemli olan giydiğin şeyin seni mutlu etmesidir
İnsan canı neyi isterse neyi kendine yakıştırırsa onu giyer.
İnsanların yaşına göre giyinmesini gerektiğini düşünüyorum.
Tabi ki ayarını kaçırmadığı sürece herkes istediğini giyebilir.. Keyifli gceler..
Bence çocuklar çocuk gibi giyinmeli onun dışında kimse kimsenin kıyafetine karışamaz
Çünkü renkler ve zevkler tartışılmaz ve insan kendini nasil rahat ve iyi hissediyorsa öyle giyinip kusanmali
Giyimin cinsiyeti de olmaz 😌
Bu konuda soru sormuştum epey linç yemiştim dnsnkxnf bence de olmaz
Giyimin yaşı olmaz insan hissettiği yaştadır ve istediği tarzı giyer
Yaşla alakası yok isteyen istediğini giyer.
Aynen yaşına göre giyinmeli 60 yaşında mini etek giymesi abes olur
herkkes istediğini istediği yaşta giysin kardeşim, bizene yaaa..🤷♂️
İstediği yaşta giyinmeli !!
niye yaşı olsun giyimin
Yaşına göre giyinmek daha iyi
Evet ama kişiler mutlu olduğu gibi giyinmeli
Enerjik biri olanlar var ben gibi
Yakışıyorsa yaşı olmaz.
Cesur değiliz toplum olarak
Evet, insanlar yaşına uygun giyinmeli.👍
İnsanlar yaşına göre giyinmeli.
Evet var maalesef
Herkes isterdigini giyinsin cok takmayın bu kadar
Yakışanı giyiyorsa insanlar özgürdür
Yoktur
Daima genç olunmalı ya da öyle giyinmeli
Kişiye göre değişir.
Yoktur
Yoktur
evet var
Var bence
Bence yoktur kim kendine ne yakışıyorsa onu giysin
Yoktur
Yaşına göre
Olmaz evet
Giyimin yaşı olmaz.
Nasıl mutluysan öyle
Yoktur.
Yaş olmaz
Evet
Yoktur.
Kokoş neneler kız gibi giyiniyor çok itici oluyor.
bence insanlar yaşına göre giyinmeli
Hayır..
Bence yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?