Moda & Stil Giyimin yaş ile ilgisi var mı? Handa73 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Sizce giyimin yas ile ilgisi var mi?`Hangi yasta nasil giyinmeli? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Giyimin yaş ile ilgisi var mı? Giyimin yaş ile ilgisi var mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır isteyen istediği gibi giyinir 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayır kesinlikle yok ben giyinmeyi çok seviyorum sanırım 50 yaşına kadar da Ömür yeterse böyle devam eder 1 0 Yorumla
Arslans06 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence yok. Hatta genç giyilmeli ki genç gözüksün gerçekten farkediyor. Şu an giydiklerimi bir ömür giyerim🤣 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl tamamen yok diyemem ama tamamen varda diyemem. Bu biraz tarz ve stille alakalı. Birde giydiklerinin yakışmasıyla. Komik duruyorsa ! giymemek gerek 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Kalite ve olgunlukla ilgisi vardır. Yaş ya da maddi durumla ilgisi yok 0 0 Yorumla
EventBoy Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Yakışanı giyince yaşla kilo ile falan ilgisi kalmıyor. 0 0 Yorumla
BioHazard_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İsteyen istediği gibi giyinir kendini nasıl mutlu hissediyorsa.. 0 0 Yorumla
Yaşam90 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Tabiki yaşla alakalı şu anki yaşa uyugn giyinip alıyorum 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. kendini kaç yaşında hissediyorsan öyle giyinme yanlısıyım, ama toplum ne der diye düşünüyorsan her yaş için her tarz giyinme tarzı var ;) 0 0 Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Size serbest efendim istediğiniz gibi giyinebilirsin 0 0 Yorumla
Muratby33 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Bence yasa ve yakisani giymeli fiziğe yakisani giymeli 0 0 Yorumla
Masmavi100 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Moda & Stil konusunda 559 cevap paylaştı. Yaşa uygun giyinmek en önemli giyinme kuralıdır 1 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl daha ziyade tip ve karakterle alakalı bence 0 0 Yorumla
MüfettişGadgett Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl herkes kendine yakıştırdığını giyebilir bence 0 0 Yorumla
Yazey47 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 71% +1 yıl Hiç ilgisi yok nasıl isterse kişi öyle giyinsin. 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Moda & Stil konusunda 427 cevap paylaştı. İçten gelen bir şey. Nasıl istersen onu giy ;) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Hayır isteyen istediği gibi giyinir
Hayır kesinlikle yok ben giyinmeyi çok seviyorum sanırım 50 yaşına kadar da Ömür yeterse
böyle devam eder
Bence yok. Hatta genç giyilmeli ki genç gözüksün gerçekten farkediyor. Şu an giydiklerimi bir ömür giyerim🤣
tamamen yok diyemem ama tamamen varda diyemem. Bu biraz tarz ve stille alakalı. Birde giydiklerinin yakışmasıyla. Komik duruyorsa ! giymemek gerek
Kalite ve olgunlukla ilgisi vardır. Yaş ya da maddi durumla ilgisi yok
Yakışanı giyince yaşla kilo ile falan ilgisi kalmıyor.
İsteyen istediği gibi giyinir kendini nasıl mutlu hissediyorsa..
Tabiki yaşla alakalı şu anki yaşa uyugn giyinip alıyorum
kendini kaç yaşında hissediyorsan öyle giyinme yanlısıyım, ama toplum ne der diye düşünüyorsan her yaş için her tarz giyinme tarzı var ;)
Size serbest efendim istediğiniz gibi giyinebilirsin
Bence yasa ve yakisani giymeli fiziğe yakisani giymeli
Yaşa uygun giyinmek en önemli giyinme kuralıdır
daha ziyade tip ve karakterle alakalı bence
Bencede yasla alakası yok
herkes kendine yakıştırdığını giyebilir bence
Bence insan istediği gibi giyinmeli
Hiç ilgisi yok nasıl isterse kişi öyle giyinsin.
İçten gelen bir şey. Nasıl istersen onu giy ;)
Yakışan her şey giyilmeli 😊😊
Fizikle ilgili
25 yaş üstü mini etek yasaklansın
Ne bileyim ben o seni ilgilendirir
Var evet
Evet var
hayır yok
hayır alakası yok. yakışıyorsa giyeceksin
Vae tabiu
yok be
Senıb ıcın yok Yas 48 mi?
tabi var